SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 mardox said: son seçimlerde ciddi oranlarda boş çıktı hatta katılım çok düşük cumhurbaşkanlığı seçimi bile oldu ama kimse üzerine alınmadı :) Ben gittim valla. Ki 2 saatlik yola gittim, kaydım okuduğum yerde olduğu için. Kimse yoktu, imza listesi bomboştu. Görevlilerin canı sıkılmış resmen, gelince müşteri gelmiş gibi sevindiler sdf. Yaz tatili muhabbetine yemek yapan yerlerin hepsi de kapalıydı öğrenci olmadığı için, aç kaldım bide dönüşte sdf. Benim oyum 2 sayılmalıydı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Cuce said: entercı köşe yazarı varya ona benzamiş mesaj pff abi şu klişeyi sen yapma bari. komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hiç bir partiyi beğenmediğimden oy kullanmıyorum demek de aşırı mantıksızca oturup en çok beğenmediğin partinin önünü en iyi hangisi kırar diye hesap edip atacaksın oyunu bana kalırsa barajı geçemeyeceği aşikar olan partilere oy vermek bile bir o kadar mantıksız mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 adamın adını bile bilmiyorumki benzemiş benmi yazdım mesajı. herkezi cok sevdiklerine inandıran bi parti olsa direk basarım oyumu acımam, barnakla basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kılıçdaroğlundan bir bomba daha. Başa geldiklerinde sabahın 6sında evinizin kapısını sütçüler çalacakmış... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 vaperon said: Kılıçdaroğlundan bir bomba daha. Başa geldiklerinde sabahın 6sında evinizin kapısını sütçüler çalacakmış... :S kılıçdar oğlu onu demiş olabilir ama konu ile ne alakalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Başlığa bak istersen. Komikli video içerikli bir konuda yazmadım bu yazıyı. Yeni konu açma gereği de görmedim. Buraya ekledim... Hayır neyi büyütüyorsun? Kendince ayar vermeye çalışıyorsun? Sen kimsin? Not: Üstteki mesajı alıntılamak yük oluyormuş. Tavsiye etmiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 iki mesajımdan biri bu hangi siyasi partiye asla oyunuzu atmazsınız diye soruyorum ? biraz okursan tepkimin sana olmadığını anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bu soruyu neden sorduğunu sorabilir miyim? Neden hangisine atacaksınız değilde hangilerine atmazsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 @mawiman hacı öyle bi kadiemiz yok, takım tutmuyoruz sonuçta, "ölsem şuna atmam" dersek, bizden önce ki nesilden pek bi farkımız kalmaz, gözümüz kararır yanlış kararlar veririz. Ben mesela, 3 seferdir chp ye atarım, ama aklımda ki soruları cevaplarlarsa ve isteklerimi yerine getirir ve korkularımı giderirlerse rahat rahat akp'ye de verebilirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 siyasi olarak bir deyim vardır? kötünün iyisi diye fakat geçen seçimlerde görüldü ki bu ülkenin yüzde 48 i mecliste temsil edilmedi ve bunun nedenleri insanların oy kullanmaması insanların yanlış oy atması insanların oylarının baraj altında kalması gibi bir sürü nedeni var ama beni ilgilendiren bölüm insanların oy kullanmak istememsi yukarıda yapmış olduğum anket 161 kişi katıl şu ana kadar ve neredeyse yüzde 20 nin üstünde bir durum var oy kullanmamak adına bununda kendilerini ifade edecek bir partinin olmayışından kaynaklandığını sanıyorum... bu sene seçim hangi partiler arasında olucak üç aşagıya belli ama kaç siyasi partinin katılacagı bilinmiyor ... bundan soruyorum kesinlikle anti-patik bir parti varmı yok mu ? diye birde anketti tersten yaptığında ulaşacağın sonuç toplumun bazı partiler ne kadar hoşnutsuz olduğunu ortaya koyar ve toplumun hoşgörüsünüde ortaya çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 O değil AKP CHP ve MHP dışında yok mu bu seçimde atağa kalkabilecek bir parti? Çünkü bu 3ünede oy atasım yok. Mesela AKP ilk seçimi kazandığında şaşırmıştım oha bu kadar oy diye. Yok mudur aynısını yapacak süpriz parti. Aynısı olmasa bile hükümete ortak olabilecek vs. Edit: Benimle aynı anda attığın mesaja bak kendimi Şekil A gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Suark sen öyle düşünüyorsun ... bazıları takım tutar gibi tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bazıları mı? Ülkenin yarısı parti taraftarı yahu. Bu sene yine AKP şampiyon olacak gibi kahretsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 İyi oylayan kazansın... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Buddha said: Bazıları mı? Ülkenin yarısı parti taraftarı yahu. Bu sene yine AKP şampiyon olacak gibi kahretsin :D yup, ama bu yarısının hepsi aynı partiye oy vermiyor, x tarafının fanatikleri kadar, y tarafının da fanatikleri var. Her partinin var öyle "taban" dedikleri bir kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Buddha said: O değil AKP CHP ve MHP dışında yok mu bu seçimde atağa kalkabilecek bir parti? Çünkü bu 3ünede oy atasım yok. Mesela AKP ilk seçimi kazandığında şaşırmıştım oha bu kadar oy diye. Yok mudur aynısını yapacak süpriz parti. Aynısı olmasa bile hükümete ortak olabilecek vs. Edit: Benimle aynı anda attığın mesaja bak kendimi Şekil A gibi hissettim. Hak ve Eşitlik Partisi kalkacak. FAĞŞİSTT bu partiğğğ diye bağırıyorlar ama sp ve has partiyi gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kesinlikle akp'ye atmam. ldp'ye de atmam. kurtulmuşun partisi iyidir. erbakan hocadan birşey olmayacağının farkına vardı artık sağcı kesim. numan belki keser akboilerin önünü. ona da ihtimal vermiyorum ya. nispeten nereye atacağım belli. bu arada tuncay özkan kadıköy 1. bölgeden aday olacakmış bağımsız. ona da atabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://habercininyeri.files.wordpress.com/2008/05/rokettuncayb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 maksat adam içerden çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi chp kadın kollarının twitter adresi kimdeyse işte, insanları atatürk resmi koymaya zorluyor, atatürk resmi koyanların sorusunu yanıtlayacağız içinizdeki sevgi böyle açığa çıkar diyor. böyle muhalefet mi olur allah askına. http://i54.tinypic.com/23ww9kx.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahahaha gene yaptı yapacagını cehepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 lan çok acayip bişey bu twitter yeni mesajlar en üste çıkıyor kim ne demiş anlamıyorum hep unutup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahmedinejad said: abi chp kadın kollarının twitter adresi kimdeyse işte, insanları atatürk resmi koymaya zorluyor, atatürk resmi koyanların sorusunu yanıtlayacağız içinizdeki sevgi böyle açığa çıkar diyor. böyle muhalefet mi olur allah askına. http://i54.tinypic.com/23ww9kx.JPG Muhalefet değil o putlaştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar