Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Buddha said: Ben bişey yapmadım oğlum 61 tane gereksiz parti vardı, ben en azından oy kullanıp o partiden sorumlu olmadım :D Çnükü hangisine atsam sen yine bu soruyu soracaktın bana :) 61 tane gereksiz parti lafı da ne kadar klişedir ha. sanki bir politik fikrin varmış gibi ama sonuç sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 su partielerin tamami cop direk 1453 e gitmek iseteyenler var cahiliye donemine gitmek istiyenler var suluman devri istiyen var 1930 lara donmek isteyen 1918 askiyla yanip tutusan 1970 lerin ozlemiyle gezen 1990 lari arayan ama aralarinda bitane 2013 e gitmek istiyen yok, paso gecmis hesabi, arkamiza baka baka yuruyoruz iste ama partilerin sucu yok, halkin mentalitesi bole olunca onun temsilcisi olan partilerde oyle oluyor iste, a partisi b partisi farketmiyor hepsi ayni iste bide halki hicbisekil temsil etmeyen tabela partileri var, onlarda esleri dostlari ile calip kendileri oyniyor, tantanin parti, perincek partisi, liberal parti, kanarya sevenler partisi, yasar nuri partisi vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 iyi de bu 61 partiden hicbiri seni temsil etmiyorsa ya bos oy atarsin ya atmazsin. Bu da bir secimdir ama tabi ki gerek yok ben neyi degistircem diye atmiyorsan bu sacma ayni zamanda fikri olmadan apolitik olmak degil ama dusunce yapisindan dolayi apolitik olmayi tercih etmekte hakkidir insanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 parmağa o bıdıyı sürmesinler artık çıkmıyor 1 ay anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Müdafaai Hukuk Hareketi Partisi MHHP SONY malların SQNY olarak kopyalanması gibi MHP'yi kopyalamış adamlar sanki ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ya seçimlere girecek 61 parti değil 21 parti var? Sadece kurulan partiler 61 tane yamulmuyorsam? Horrible said: yeşiller partisi ne ya hsaudsahu =D dikkat etmemiştim ama isim komikmiş =D birçok ülkede yeşiller partisi var zaten. en önemli temsilci şu an Almanyadaki Alliance '90/The Greens sayılabilir. Ayrıca partinin başındaki 2 kişiden 1 tanesi Türk. http://en.wikipedia.org/wiki/Alliance_%2790/The_Greens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/02/Bundesarchiv_Bild_183-1990-0208-015%2C_Logo_Gr%C3%BCne_Partei_der_DDR.jpg/220px-Bundesarchiv_Bild_183-1990-0208-015%2C_Logo_Gr%C3%BCne_Partei_der_DDR.jpg resim yesillerin kafa yapisini gayet iyi ozetliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Viktor said: su partielerin tamami cop direk 1453 e gitmek iseteyenler var cahiliye donemine gitmek istiyenler var suluman devri istiyen var 1930 lara donmek isteyen 1918 askiyla yanip tutusan 1970 lerin ozlemiyle gezen 1990 lari arayan ama aralarinda bitane 2013 e gitmek istiyen yok, paso gecmis hesabi, arkamiza baka baka yuruyoruz iste entercı köşe yazarı varya ona benzamiş mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evet almanyadakini biliyorum, hatta bi arkadaşım üye =D ama türkiyede yeşiller partisi olduğunu bilmiyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 AKP'ye asla oy atmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 partilere gel alterntif parti, sevgi partisi falan. kafalar değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Cuce said: Viktor said: su partielerin tamami cop direk 1453 e gitmek iseteyenler var cahiliye donemine gitmek istiyenler var suluman devri istiyen var 1930 lara donmek isteyen 1918 askiyla yanip tutusan 1970 lerin ozlemiyle gezen 1990 lari arayan ama aralarinda bitane 2013 e gitmek istiyen yok, paso gecmis hesabi, arkamiza baka baka yuruyoruz iste entercı köşe yazarı varya ona benzamiş mesaj ama içerik çok güzel be. adam haklı beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sene olarak gitmemize gerek yok ama 1960 anayasasını örnek alsak fena da olmaz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi şu bölüm direk her şeyi özetliyor ya. http://www.southparkstudios.com/clips/104400/vote-or-die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 arkadaşlar sizler bir çoğu hayla şu böyle bu böyle diyorsunuz ama ben sadece hangi partiye asla oy atmazsınız diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi o kadar çok var ki.. fiyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dasaaa said: abi o kadar çok var ki.. fiyu mutlaka vardır ben sadece asla oy atmam dediğin demokraside kötünün iyisi diye bir kavram vardır mutlaka birisine atarsın ama ben asla atmam dediğin bir siyasi parti varmı diyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi adam sürekli aynı şeyi söylüyo siz de sürekli aynı şeyi söylüyosunuz. böyle ömür mü geçer lan. dünya yıkılsa şu partiye oy atmam diceksiniz. akp filan diyin geçin adam derdini anlatıcam diye helak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 AKP oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oldu heralde. topiği açan arkadaşa soralım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aynen öyle bir tane parti adı yazıcaksınız ... sadece kendimce bir araştırma yapıyorum ... birden fazla parti adıda yazabilirsiniz ... arkadaşlar istediğinizi söylemekte özgürsünüz ben zaten yasıyorum kim ne ne yazdı ve kaçtane parti yazıldı en çok yazılan parti falan diye küçük bir anket yapıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 İşçi partisi işçi hede partisi işçi hödö partisi atmam, mümkün değil. Yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oy vermek istediği parti yoksa gidip boş atmak daha mantıklı geliyor bana. seçime gitmeyen adamların milyon bahanesi olur ama gidip boş atan en azından hiçbiriniz adam değilsiniz gibi güzel bir mesaj vermiş olur ve ancak o zaman bir tepki sayılabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 son seçimlerde ciddi oranlarda boş çıktı hatta katılım çok düşük cumhurbaşkanlığı seçimi bile oldu ama kimse üzerine alınmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bone said: Buddha said: Ben bişey yapmadım oğlum 61 tane gereksiz parti vardı, ben en azından oy kullanıp o partiden sorumlu olmadım :D Çnükü hangisine atsam sen yine bu soruyu soracaktın bana :) 61 tane gereksiz parti lafı da ne kadar klişedir ha. sanki bir politik fikrin varmış gibi ama sonuç sıfır. Ben partilerin renklerine göre söylemedim ki. Nasrettin Hoca gibi ya tutarsa yapmış olacam. Ya bu partinin duruşu söyledikleri çok mantıklı atayım 100 yıldır tutmadı belki bu tutar. Sağ dediğin sağ değil sol dediğin bir değişik demokratik dediğin bilmem neyci. Ben sadece dürüst bir parti olduğuna inanmıyorum. Yoksa politik fikirleri inanmadıktan sonra beğensem ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar