yok kanka bende tam bilmiyom bole vucudun belirli bi sure hareket edemeyince inanılmaz bir sıkıntı duyuyosun korku morku deil kolların bacakların sankı zorunlu gibisin kesinlikle anlatılamaz ve igrenc bir duygu ...hareket etmeden 5 dk hayatta kalamicama eminim...
Emin oldugum diger sey ise bundan korkmadıgım bole olmekten korktugum...
Bazende rüyanda yürümek istersin gidemezsin kılını bile kıpırdatamazsın. Sanırım rüyayla gerçeğin etkileşiminden oluyo işte. Bağırmak isteyipde gıyyk diye ses çıkardığın olmuştur. aynı duygu olsa gerek. Mesela ayakkabıda sıkışan ayağını kasarsan, ayakkabıyı çıkarmaya kadar gidebilir. bide bütün vücudunu düşün :) kısaca anlıyorum seni :)[signature][hline]No signature...
ruyada uyanmak kadar serefsiz bir sey yok . kabus goruyorsun uyandigini zannediyorsun ama bir anda o da ne kabus uyanik oldugunu zannetigin bir anda devam ediyor . hayatta bir korkum yok ama bu is beni korkutuyor iste . gerci senede 1-2 kere oluyor ama olsun . serefsiz ruyada uyanma[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
karanlıkta yalnız kalmak, ıssız bir yerde kalmak, kısaca yalnız kalmak.. korku filmi izledikten sonraki 2 gün.. *!Ringu'yu yeni izlemiştir ve tv'den sesler geldigini kafasindan hayal edip surekli tv'yi kontrol etmektedir*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Halueth-N, 05 Eylül 2004 05:57 tarihinde demiş ki:
hanı bazen bas parmagınla diger parmaklarının arasında bisi olur dar ayakkabı giyince ha iste onu butun vucudunda hissediyosun cok kotu :(
Bazen ruyalarımda ruyada oldugumu biliyorum ona gore hareket ediyorum lol herkes tatmalı bence bu ruya olayını
[Bu mesaj Halueth-N tarafından 05 Eylül 2004 05:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Rüyayı kontrol edebilmek süper bişey zaten. Bi kere kabus görürken ulan bu rüya olmasın diyip kendimi zorlayıp uyandığımı hatırlıyorum :)
Bu konuda kendini geliştiren ustalar olduğunu biliyorum. Meditatif bi seanstan sonra istediği tarzda rüyayı görüp rüyayı istediği gibi şekillendirebiliyolarmış. eheh ne kadarı doğru bilmiyorum ama.[signature][hline]No signature...
o dedigin olay var kiddo . hatta onun icin cihazlar bile satiliyor . ruya gormeye basladigini anladigi zaman cihaz hafif elektrik vererek uykuda uyanmana imkan veriyor ama herkes icin gecerli bir sey degik . zira cogu kisi ruyada uyandigini anlayinca hemen ardindan gercekten uyaniyor . genelde zeka seviyesi dusuk insanlarda ise yarayan bir sey . halueth no offense ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
[Bu mesaj huun tarafından 05 Eylül 2004 06:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Yaşlanıp güçten düşmek... Ölümden bile çok korkutuyor neredeyse beni. İnsanlara muhtaç olmak, onlara yük olmak...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
yaw ben aslında en cok bılgısayarımmın bozulmasından korkuom bazılar tepkı gostercek ama dunya ıle butun bagım ınternet :))))
bı arar bozulmutu salak bılg . 3 gun calısmadı kafayı yedım (efet sımdı kafasıızm ama zamanla yıne buyuyo )))
Allah kımsenın bılgısayarına worms trojan wırus sokmasın[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
yaşlanınca adam gibi hareket edemeyen her bir tarafını oynatmak büyük bir zorluk haline gelmiş bir insan olmak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Halueth-N, 05 Eylül 2004 05:57 tarihinde demiş ki:
hanı bazen bas parmagınla diger parmaklarının arasında bisi olur dar ayakkabı giyince ha iste onu butun vucudunda hissediyosun cok kotu :(
Bazen ruyalarımda ruyada oldugumu biliyorum ona gore hareket ediyorum lol herkes tatmalı bence bu ruya olayını
Rüyayı kontrol edebilmek süper bişey zaten. Bi kere kabus görürken ulan bu rüya olmasın diyip kendimi zorlayıp uyandığımı hatırlıyorum :)
Bu konuda kendini geliştiren ustalar olduğunu biliyorum. Meditatif bi seanstan sonra istediği tarzda rüyayı görüp rüyayı istediği gibi şekillendirebiliyolarmış. eheh ne kadarı doğru bilmiyorum ama.
Makineyi ilk defa dduydum ama ustaları daha once biliyodum zaten ruya beynimizin oynadıgı bi oyun ebyin bazen sacma bazen uyumlu printerlıyo...ilkleri sadece ruyada oldugumu biliyodum kucukken falan sonraları kontrol etmete basladım ama bu olay 6/1 civarlarında felam oluyo...
[Bu mesaj Halueth-N tarafından 05 Eylül 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
bende rüya kontrol edebiliyorum da bunun ustalığı falan yok ki =) (gerçi bi ara bunu denemek için 3 gün uyku hapı aldığımı bilirim kasmıştım yani zamanında)
Benim tek korkum ise böcekler. En büyük korkumda büyük böcekler. Onlar heryerdeler HİAAAAA! Karınca dahil her türlü 4+ bacağı olan şeyden korkarım. Bazıları 4 veya 2 ayaklı oluyo onlardanda korkarım. Ayağı olmayıp sürünen böcek varmı bilmiyorum ama ondanda korkarım kesin.
Bi aralar babacum gibi düşünüp sinek ilaçları ile samimiyeti ilerletmek istedim ama çok soğuk davranıyolar bana. Hiç tepki vermiyolar ilgime.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Kabus görürken ses çıkararamamak , hareket edememek (rüyada), kontrolü ele geçirememek(rüyada) , birinin hayvan gibi camdan sarkmasını izlemek , karanlıkta arkamdan bişeylerin yürüdüğünü sanmak , gece yatarken tıkırtılara uyanmak
Şimdi korkak pati damgasını yemiyeyimde ne yapayım[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
[Bu mesaj ManitoN tarafından 05 Eylül 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
eve geliyosun evde kimse yok.. anahtari saga atiyosun.. yuzunu yikarken aynaya baktiginda arkandan bi golge geciyo.. allah allah diyosun.. yataga oturdugunda pembe kiyafetli 7 yasinda bi kiz saclari onde elinde yoyo var yere bakiyo
Öne çıkan mesajlar
Halueth-N
Emin oldugum diger sey ise bundan korkmadıgım bole olmekten korktugum...
Sosyal ağlarda paylaş
kiddo
Sosyal ağlarda paylaş
Halueth-N
Sosyal ağlarda paylaş
huun
Sosyal ağlarda paylaş
MeSh
Sosyal ağlarda paylaş
kiddo
Bu konuda kendini geliştiren ustalar olduğunu biliyorum. Meditatif bi seanstan sonra istediği tarzda rüyayı görüp rüyayı istediği gibi şekillendirebiliyolarmış. eheh ne kadarı doğru bilmiyorum ama.[signature][hline]No signature...
Sosyal ağlarda paylaş
GEd
patlicak die tirsiom
baya büyük
Sosyal ağlarda paylaş
huun
[Bu mesaj huun tarafından 05 Eylül 2004 06:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Disappear
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş
Burax
bı arar bozulmutu salak bılg . 3 gun calısmadı kafayı yedım (efet sımdı kafasıızm ama zamanla yıne buyuyo )))
Allah kımsenın bılgısayarına worms trojan wırus sokmasın[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş
metboy
Sosyal ağlarda paylaş
Ardeth
Sosyal ağlarda paylaş
RamsesII
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş
Halueth-N
Makineyi ilk defa dduydum ama ustaları daha once biliyodum zaten ruya beynimizin oynadıgı bi oyun ebyin bazen sacma bazen uyumlu printerlıyo...ilkleri sadece ruyada oldugumu biliyodum kucukken falan sonraları kontrol etmete basladım ama bu olay 6/1 civarlarında felam oluyo...
[Bu mesaj Halueth-N tarafından 05 Eylül 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Bleeding
ZeBeLLaH(yeni)
Paticik StarCraft Forumları
Sosyal ağlarda paylaş
diablotg
Sosyal ağlarda paylaş
Holy
Benim tek korkum ise böcekler. En büyük korkumda büyük böcekler. Onlar heryerdeler HİAAAAA! Karınca dahil her türlü 4+ bacağı olan şeyden korkarım. Bazıları 4 veya 2 ayaklı oluyo onlardanda korkarım. Ayağı olmayıp sürünen böcek varmı bilmiyorum ama ondanda korkarım kesin.
Bi aralar babacum gibi düşünüp sinek ilaçları ile samimiyeti ilerletmek istedim ama çok soğuk davranıyolar bana. Hiç tepki vermiyolar ilgime.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş
ManitoN
Şimdi korkak pati damgasını yemiyeyimde ne yapayım[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
[Bu mesaj ManitoN tarafından 05 Eylül 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Infeqted
eve geliyosun evde kimse yok.. anahtari saga atiyosun.. yuzunu yikarken aynaya baktiginda arkandan bi golge geciyo.. allah allah diyosun.. yataga oturdugunda pembe kiyafetli 7 yasinda bi kiz saclari onde elinde yoyo var yere bakiyo
gerisini yaz
direk delirdin
Sosyal ağlarda paylaş
Dalamar
In RunUO We Trust
KrynnOnline Owner & Core Developer
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş