Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En büyük korkularınıs

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Yeminlen bende palyacolardan tırsarım
ama en çok tırstığım sey bu değil...

Korktugum seyin doğuşu...

annesi deliler hastanesinde butun odadaki deliler tarafında tecavuze ugradıktan sonra doğan sey
Freedy

Freedy Abimizin ruyamıza girip o kucuk kıza su sarkıyı soletmesi...

1-2 sana geliyor fredy
3-4 kapıyı ört
5-6 yatagın altı ....

(sabahlamamın nedeni bu deildir :P)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 03 Eylül 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
halisülasyon görmek
hiç görmedim ama böle gece bilgisayarın başında otururken sol tarafıma doğru baktığımda sehpanın üzerindeki bi imp baya ürkütür herhalde hehe
bide dar alanda kalma fobim vardır
aslında bu korku değilde böyle mesela kollarınızı oynatamayacağınız şekilde dar bi alanda sıkıştınız
ben boğulup ölürüm öyle bi durumda herhalde ortamda hava olsa bile

closetrofobi aynı sey bende ve x-men uyesi stormdada war :P
Eger sıkısık kalınca o bedeninde duydugun igrenc duygu devam ederse sakat kalıyorsun galiba.Dusun eagle diri diri tabuttasın topragın altında cıkamıyosun...vucudun donemiyo kolların bacakların...İşte bu sekilde olmek isticeğim en son şey
Sosyal ağlarda paylaş

Cahil insanlardan,
Yengeçlerden,
ve
Kendimden
korkarım sadece...

Başka hiç bir şey yok :) [Anlık gelen adrenalinler yada tiksel reflexleri saymazsak][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Sosyal ağlarda paylaş

closetrofobi aynı sey bende ve x-men uyesi stormdada war :P
Eger sıkısık kalınca o bedeninde duydugun igrenc duygu devam ederse sakat kalıyorsun galiba.Dusun eagle diri diri tabuttasın topragın altında cıkamıyosun...vucudun donemiyo kolların bacakların...İşte bu sekilde olmek isticeğim en son şey

felchtrofobi olmasın o :) klostrofobinin tam tanımı o değil sanırım. onlar her şekilde kapalı alandan korkuyo. Yoksa felç durumu her insanda korku yaratır.[signature][hline]No signature...
Sosyal ağlarda paylaş

yok kanka bende tam bilmiyom bole vucudun belirli bi sure hareket edemeyince inanılmaz bir sıkıntı duyuyosun korku morku deil kolların bacakların sankı zorunlu gibisin kesinlikle anlatılamaz ve igrenc bir duygu ...hareket etmeden 5 dk hayatta kalamicama eminim...

Emin oldugum diger sey ise bundan korkmadıgım bole olmekten korktugum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bazende rüyanda yürümek istersin gidemezsin kılını bile kıpırdatamazsın. Sanırım rüyayla gerçeğin etkileşiminden oluyo işte. Bağırmak isteyipde gıyyk diye ses çıkardığın olmuştur. aynı duygu olsa gerek. Mesela ayakkabıda sıkışan ayağını kasarsan, ayakkabıyı çıkarmaya kadar gidebilir. bide bütün vücudunu düşün :) kısaca anlıyorum seni :)[signature][hline]No signature...
Sosyal ağlarda paylaş

hanı bazen bas parmagınla diger parmaklarının arasında bisi olur dar ayakkabı giyince ha iste onu butun vucudunda hissediyosun cok kotu :(

Bazen ruyalarımda ruyada oldugumu biliyorum ona gore hareket ediyorum lol herkes tatmalı bence bu ruya olayını

[Bu mesaj Halueth-N tarafından 05 Eylül 2004 05:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ruyada uyanmak kadar serefsiz bir sey yok . kabus goruyorsun uyandigini zannediyorsun ama bir anda o da ne kabus uyanik oldugunu zannetigin bir anda devam ediyor . hayatta bir korkum yok ama bu is beni korkutuyor iste . gerci senede 1-2 kere oluyor ama olsun . serefsiz ruyada uyanma[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

karanlıkta yalnız kalmak, ıssız bir yerde kalmak, kısaca yalnız kalmak.. korku filmi izledikten sonraki 2 gün.. *!Ringu'yu yeni izlemiştir ve tv'den sesler geldigini kafasindan hayal edip surekli tv'yi kontrol etmektedir*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halueth-N, 05 Eylül 2004 05:57 tarihinde demiş ki:
hanı bazen bas parmagınla diger parmaklarının arasında bisi olur dar ayakkabı giyince ha iste onu butun vucudunda hissediyosun cok kotu :(

Bazen ruyalarımda ruyada oldugumu biliyorum ona gore hareket ediyorum lol herkes tatmalı bence bu ruya olayını

Rüyayı kontrol edebilmek süper bişey zaten. Bi kere kabus görürken ulan bu rüya olmasın diyip kendimi zorlayıp uyandığımı hatırlıyorum :)

Bu konuda kendini geliştiren ustalar olduğunu biliyorum. Meditatif bi seanstan sonra istediği tarzda rüyayı görüp rüyayı istediği gibi şekillendirebiliyolarmış. eheh ne kadarı doğru bilmiyorum ama.[signature][hline]No signature...
Sosyal ağlarda paylaş

o dedigin olay var kiddo . hatta onun icin cihazlar bile satiliyor . ruya gormeye basladigini anladigi zaman cihaz hafif elektrik vererek uykuda uyanmana imkan veriyor ama herkes icin gecerli bir sey degik . zira cogu kisi ruyada uyandigini anlayinca hemen ardindan gercekten uyaniyor . genelde zeka seviyesi dusuk insanlarda ise yarayan bir sey . halueth no offense ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 05 Eylül 2004 06:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben aslında en cok bılgısayarımmın bozulmasından korkuom bazılar tepkı gostercek ama dunya ıle butun bagım ınternet :))))
bı arar bozulmutu salak bılg . 3 gun calısmadı kafayı yedım (efet sımdı kafasıızm ama zamanla yıne buyuyo )))
Allah kımsenın bılgısayarına worms trojan wırus sokmasın[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

yaşlanınca adam gibi hareket edemeyen her bir tarafını oynatmak büyük bir zorluk haline gelmiş bir insan olmak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 05 Eylül 2004 06:17 tarihinde demiş ki:
said:
Halueth-N, 05 Eylül 2004 05:57 tarihinde demiş ki:

Rüyayı kontrol edebilmek süper bişey zaten. Bi kere kabus görürken ulan bu rüya olmasın diyip kendimi zorlayıp uyandığımı hatırlıyorum :)

Bu konuda kendini geliştiren ustalar olduğunu biliyorum. Meditatif bi seanstan sonra istediği tarzda rüyayı görüp rüyayı istediği gibi şekillendirebiliyolarmış. eheh ne kadarı doğru bilmiyorum ama.

Makineyi ilk defa dduydum ama ustaları daha once biliyodum zaten ruya beynimizin oynadıgı bi oyun ebyin bazen sacma bazen uyumlu printerlıyo...ilkleri sadece ruyada oldugumu biliyodum kucukken falan sonraları kontrol etmete basladım ama bu olay 6/1 civarlarında felam oluyo...

[Bu mesaj Halueth-N tarafından 05 Eylül 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende rüya kontrol edebiliyorum da bunun ustalığı falan yok ki =) (gerçi bi ara bunu denemek için 3 gün uyku hapı aldığımı bilirim kasmıştım yani zamanında)

Benim tek korkum ise böcekler. En büyük korkumda büyük böcekler. Onlar heryerdeler HİAAAAA! Karınca dahil her türlü 4+ bacağı olan şeyden korkarım. Bazıları 4 veya 2 ayaklı oluyo onlardanda korkarım. Ayağı olmayıp sürünen böcek varmı bilmiyorum ama ondanda korkarım kesin.

Bi aralar babacum gibi düşünüp sinek ilaçları ile samimiyeti ilerletmek istedim ama çok soğuk davranıyolar bana. Hiç tepki vermiyolar ilgime.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Kabus görürken ses çıkararamamak , hareket edememek (rüyada), kontrolü ele geçirememek(rüyada) , birinin hayvan gibi camdan sarkmasını izlemek , karanlıkta arkamdan bişeylerin yürüdüğünü sanmak , gece yatarken tıkırtılara uyanmak

Şimdi korkak pati damgasını yemiyeyimde ne yapayım[signature][hline]http://www.sanalcafe.net

[Bu mesaj ManitoN tarafından 05 Eylül 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...