Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seda sayan benim de kullanamıcam galiba aklımdaki bi build vardı onu yapim dedim skilleri ona göre seçtim sonra baktım olmaz o iş gm e degistirtmeye çalışıyorum da banlıcaklar heralde page aracılığı ile harraşlıyorum safdasfda.
Mesaj tarihi:
Bi de bu kazma kürege falan tıklayınca set to mine stone and ore bi de set to mine ore.

stone ve ore diyince. Ögrenmedin veya skillin yetersiz dio. Ne ayak bunlar
Mesaj tarihi:
beyler herkezin üstünde demir setler var. bunla ilgili bir yenilik yok mu yahu? daha iyi derecede kıyafetlerle ilgili bir bilgi elde ettiniz veya birşey gördünüz mü?

birde skill nasıl düşüreceğim adasdsa
Mesaj tarihi:
skillini düşeşe alman lazim. Sonra skill cape ulaşinca her artışta otomatik düşüo bi tane.

Dragonscale setler var galiba bi de ama görmedim valla daha
Mesaj tarihi:
Platemail olarak sadece iron var bir de paladinlerin alabildiği renkli setler var.Dragon scalein olduğunu sanmıyorum tailor menüsünde kalmış olabilir menüde barbed horned leather sayısını gösteren sekmede duruyo ama serverda bu deriler yok.

Skill düşürmek için herhangi bi komut yok skilli düşüşe alıcaksın, capin dolu olması gainde bi düşüşe de sebep olmuyo.
Mesaj tarihi:
kesin kermittir. Adamın cesedi britin her yerinde.

Dün üstümde 1k para il koşarken adam kokusunu mu aldı napti? Takıldı peşime. Hide oluyorum falan bekliyor başımda. Sonra kaçtım allahtan
Mesaj tarihi:
Zyrobod said:

adma geldi tık diye 500 iron ore mu çaldı. o kadar zamanın karşılığı bir hırsızın tıklamasına değiyor bu serverda.

ahah o ne, 500 ore nasıl çalıyor ya hırsız
nerf this shit yo
Mesaj tarihi:
manve said:

kesin kermittir. Adamın cesedi britin her yerinde.

Dün üstümde 1k para il koşarken adam kokusunu mu aldı napti? Takıldı peşime. Hide oluyorum falan bekliyor başımda. Sonra kaçtım allahtan

o paranın 200 goldunu çaldımki ben sen farketmedin
Mesaj tarihi:
nasıl götürürsün 500 ore? al bırak yapıp kare kare mi ilerletiyorsun napıyorsun?

390 max ağırlık taşıyabildiğin. 1 ore 12 ağırlığında o yüzden sordum nasıl oluyor 500 ore diye.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

nasıl götürürsün 500 ore? al bırak yapıp kare kare mi ilerletiyorsun napıyorsun?

390 max ağırlık taşıyabildiğin. 1 ore 12 ağırlığında o yüzden sordum nasıl oluyor 500 ore diye.

aynen öyle.

kaybettiklerim yüzünden bs kasmaya başlayamadım. iron biriktirip kasıyım diyorum ama hırgızlar saolsun.
Mesaj tarihi:
ahah abi seninkinin hırsızlıkla alakası yok ki. Öle ore mu taşınır? Hem de 500 tane sdfs.

Ben de demin alurielden öğrendim. banker kontrat satıyor. ona koyup istedigine verebiliorsun falan. ama agirlik olarak nasil değişiyor bilmiorm
Mesaj tarihi:
pack horse falan aldım fayda etmedi. onun taşıdığı pek fazla değil. ben en iyisi bir köşeye çekilip biriktiriyim dedim. her seferinde başarılıydım götürmede. bu sefer aldı eleman işte. yalvardım ilkinde verdi. sonra onları demir yapmaya geldiğim zaman yine aldı falan. artık çantam max. weight e ulaştığında direk eritiyorum. güven müven kalmadı lan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...