7thBreath Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 seda sayan benim de kullanamıcam galiba aklımdaki bi build vardı onu yapim dedim skilleri ona göre seçtim sonra baktım olmaz o iş gm e degistirtmeye çalışıyorum da banlıcaklar heralde page aracılığı ile harraşlıyorum safdasfda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 %50 falan önemli degil bana evi olan varsa bi süreligine roommate arıyorum karşılığında işim bitince bedava pack llama vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bi de bu kazma kürege falan tıklayınca set to mine stone and ore bi de set to mine ore. stone ve ore diyince. Ögrenmedin veya skillin yetersiz dio. Ne ayak bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 beyler herkezin üstünde demir setler var. bunla ilgili bir yenilik yok mu yahu? daha iyi derecede kıyafetlerle ilgili bir bilgi elde ettiniz veya birşey gördünüz mü? birde skill nasıl düşüreceğim adasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 skillini düşeşe alman lazim. Sonra skill cape ulaşinca her artışta otomatik düşüo bi tane. Dragonscale setler var galiba bi de ama görmedim valla daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Platemail olarak sadece iron var bir de paladinlerin alabildiği renkli setler var.Dragon scalein olduğunu sanmıyorum tailor menüsünde kalmış olabilir menüde barbed horned leather sayısını gösteren sekmede duruyo ama serverda bu deriler yok. Skill düşürmek için herhangi bi komut yok skilli düşüşe alıcaksın, capin dolu olması gainde bi düşüşe de sebep olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 700 cape ulaşmadan düşmez skiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 guild cek box var ana brit bankın arkasında kalan iskelede . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Abi serverdaki en elit guild galiba sizinki, 2 gündür girmek için kicimi yirtiorum. =) P.s: Shylock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 adma geldi tık diye 500 iron ore mu çaldı. o kadar zamanın karşılığı bir hırsızın tıklamasına değiyor bu serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kesin kermittir. Adamın cesedi britin her yerinde. Dün üstümde 1k para il koşarken adam kokusunu mu aldı napti? Takıldı peşime. Hide oluyorum falan bekliyor başımda. Sonra kaçtım allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Zyrobod said: adma geldi tık diye 500 iron ore mu çaldı. o kadar zamanın karşılığı bir hırsızın tıklamasına değiyor bu serverda. ahah o ne, 500 ore nasıl çalıyor ya hırsız nerf this shit yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yanarım 500 ore uma a komşular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 salak kermit benden de birşeyler çalmaya çalıştı ağzına vurdum black staff la yarı canı gitti kuyruğunu kısıp kaçtı sonra ben de kovalamadım bile, lesser yaşam formu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sereglin yattın hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çalamaz 500 ore. sen taşıyamazsın zaten bi kere 500 ore üzerinde. ingottur o yada cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Aluriel said: çalamaz 500 ore. sen taşıyamazsın zaten bi kere 500 ore üzerinde. ingottur o yada cool story elimde tutuyordum. sürükleyerek götürüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 o zaman haketmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 manve said: kesin kermittir. Adamın cesedi britin her yerinde. Dün üstümde 1k para il koşarken adam kokusunu mu aldı napti? Takıldı peşime. Hide oluyorum falan bekliyor başımda. Sonra kaçtım allahtan o paranın 200 goldunu çaldımki ben sen farketmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 arkadaş nasıl haketmişsin ya. bu arada bu durumlarda barrine gidiyorum herifin kılı kıpırdamıyor a.k. ne zaman seslensem yok pezo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 nasıl götürürsün 500 ore? al bırak yapıp kare kare mi ilerletiyorsun napıyorsun? 390 max ağırlık taşıyabildiğin. 1 ore 12 ağırlığında o yüzden sordum nasıl oluyor 500 ore diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Aluriel said: nasıl götürürsün 500 ore? al bırak yapıp kare kare mi ilerletiyorsun napıyorsun? 390 max ağırlık taşıyabildiğin. 1 ore 12 ağırlığında o yüzden sordum nasıl oluyor 500 ore diye. aynen öyle. kaybettiklerim yüzünden bs kasmaya başlayamadım. iron biriktirip kasıyım diyorum ama hırgızlar saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ahah abi seninkinin hırsızlıkla alakası yok ki. Öle ore mu taşınır? Hem de 500 tane sdfs. Ben de demin alurielden öğrendim. banker kontrat satıyor. ona koyup istedigine verebiliorsun falan. ama agirlik olarak nasil değişiyor bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ağırlığı yok onun ama o malların bankada olması gerekiyor o iş için. bu daha ulaştıramamış bankaya. yolda gagalamışlar asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 pack horse falan aldım fayda etmedi. onun taşıdığı pek fazla değil. ben en iyisi bir köşeye çekilip biriktiriyim dedim. her seferinde başarılıydım götürmede. bu sefer aldı eleman işte. yalvardım ilkinde verdi. sonra onları demir yapmaya geldiğim zaman yine aldı falan. artık çantam max. weight e ulaştığında direk eritiyorum. güven müven kalmadı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar