synthesizer Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 exhausted olma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok ya direk rested yaziyor. page attim. Bize bildirilen bi sorun yok diyor. Ben bildiriyorum ya bişey var ki artmiyor işte dedim cevap gelmedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Markladığım noktada birisi duruyosa recall olamıyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bokus var mı? iki yumruk atıyım bende kıyıdan köşeden olar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hayır Crematorium said: Markladığım noktada birisi duruyosa recall olamıyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Tailorı 30dan neyle kasıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 gevaseyle hazine haritalarımızı açtık ohh misler gibi. 6 tane plainly drawn 1 tane expertly drawn olmak uzere 7 harita açtık. expertlyde baya bi sıkıntı yasadik cıkan yaratıklarla, ama maceranın sonunda 4.5k para ve 60 magicalla geri donduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ashur heal atman lazım yoksa cıkcam oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ingot satın alan bir vendor yokmu dünya üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bana sat 1.5 vereyim 1 ingota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 60 magical iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yine kim kesti lan beni makrodayken yeter kırıcam kafanızı ibnötörlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sitesinde şöyle yazıyor, "Vendors will not buy resources (ingots/logs)" demek ki gatherer ile para kazanmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 benden başka bs kasan yokmu adam akıllı karakteri açıp 50.5 olan değil skilli 60 üstü falan bi tartışmam lazım bişeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 gökcen var sanıyorum. ama oynuyor mu hala bilmiyorum. adam madenlerin derinliklerine verdi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 gökçenin en son kemiklerini buldum ben madenlerde kazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 71.5 benim bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 gleoddyn said: sitesinde şöyle yazıyor, "Vendors will not buy resources (ingots/logs)" demek ki gatherer ile para kazanmak yok. nası yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 log satmak isteyen varsa da ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 log deilde adamın birinde 300 küsür board çıktı lazımsa verem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Aluriel said: gleoddyn said: sitesinde şöyle yazıyor, "Vendors will not buy resources (ingots/logs)" demek ki gatherer ile para kazanmak yok. nası yok ya onlardan bişi craft edip öle satabiliyosun vendora. etmiceksen de playera satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 craft ettiğin şeylerde bi pahalıki sorma anasını satayım cutlass yapıyosun normali 4gp exceptionali 5 plate chest yapsan bile 15 gp den yükseğe satamazsın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Yewde 3 moonglowda 3 skarada 1 jhelomda 1 koyun occloda 1 pamuk spawnı var bunların dışında bildiğiniz koyun veya pamuk spawnı var mı? Bi de 1 uo günü kaç dakika ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 @tunca biliyorum abi o sayede para kastım zaten baya @kermit heater shield dene bi de @zyrobod alabilirim bütün ingotlarını hala satıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 heater shield kaç ingot istiyoki ? yani cutlass 8 istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar