tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Marty said: 5 dakka pc basindan kalktim. geldigimde 30ar regden 3 er tane kalmis, 150 bandajdan da 5 tane kalmisti. hala da aliyodu cantamdan hirsiz. kovalamaya basladim sopayla kovalarken son bandajlarimi ve reglerimi de caldi sonra dondu innoxlayip kesti beni. anasina avradina sovup altf4 bastim kesemiceksen dalmıcaksın carebear oyunu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 saat 12 de eva macrosuna aldım charı 4 te eve geldiğimde 26 olmuştu int o saatten beri takılı kaldı artmıyor resmen. Başka bir alternatif var mı int için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 günlük 25 stat gain sınırı var sınıra ulaşmışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 büyü atarak cok guzel int geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Blackthorne kalesine giderkenki yoldaki köprüye gelmeden sağda olan burunda vuruşuyoruz, isteyen katılsın. Bana birileri büyü neyin atsın resist lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tunca said: günlük 25 stat gain sınırı var sınıra ulaşmışsındır oha çok pis bişeymiş bu =) ulaştığımı sanmam çünkü 10'dan 26 oldu diğer statlar hiç oynamadı. eva 70 oldu int hala 26 da =) bu arada yerde 620şer garlic ve spider buldum iyi değerlendirmek lazım fsfs inscription dan para kazanılmıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Xaenin said: Blackthorne kalesine giderkenki yoldaki köprüye gelmeden sağda olan burunda vuruşuyoruz, isteyen katılsın. Bana birileri büyü neyin atsın resist lazım. gelcem birazdan çıkıyorum işten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kankürtler koordinat verseniz de aksam ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dusuncelihayvan said: bu arada yerde 620şer garlic ve spider buldum iyi değerlendirmek lazım fsfs inscription dan para kazanılmıyor sanırım?oha iyiymiş, 1.2k lık reg var yani bozdur bozdur kullan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 79 dan sonra BS yi neyle kastınız ? millet ss ile devam et diyo ama 300 tane yaptımn nerdeyse 0.2 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ayrıca acolyte denen ruh hastası gerizekalı kim öne çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oha 79 bs mi yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yalan söylüyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 75-85 arası gorget dğeilmi yahu? geriside palte gounglet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ne yalan söyliycem aptal iş yerinde bütün gün bs kastım dün sizdeyken kastıydım ingotları zaten daha bankada 8 k ingot var anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kermit says: bak kaan tuncayı falan kekliyom eğer bozarsan ******* ******* bu sefer Kaan says: bozdum bile kermit says: sana ne set yaparım ne armor ******** ABİ GERÇEKTEN YOK BİŞİ ENGELLEDİM BYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben kilyosa gidiyorum kaan annene söyleyeceğin bişey varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 şaka bi yana 59 oldu bs bu sitede yazan guide a göremi gideyim yoksa varmı taktiğiniz şunu yap didiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Annem uçakta istanbula dönüyomuş görürsem söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kermit said: ne yalan söyliycem aptal iş yerinde bütün gün bs kastım dün sizdeyken kastıydım ingotları zaten daha bankada 8 k ingot var anasını satayım ne mal bi adamsın ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 gofret yerken allah cezalandırdı galiba yalan söylediğim için galiba dişim kırıldı bi boşluk var azı dişimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tunca said: kermit said: ne yalan söyliycem aptal iş yerinde bütün gün bs kastım dün sizdeyken kastıydım ingotları zaten daha bankada 8 k ingot var anasını satayım ne mal bi adamsın ya sdf Hayır bir de zırt pırt böyle başarısız kandırma çalışmaları yapıyor, sonra bozunca da kızıyo dallama. Hiç bir gerçekçiliği yok yani söylediği şeylerin, 8k ingot ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 59 bsm var ve bankada 3k ingotum var ingottan kolay ne var lan 2 tane lama aldım bu gün içine doldurup durdum işteyken zor bişi değilki olm. geçen adamın çaldığım ingotları bile 250 taneydi sen hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ayrıca sadece sana sinir oluyorum şovalyesin sanki amk doğruluk için savaşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 gökalp'ten daha mal bir adam tanıdım mı diye düşünüyorum, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar