manve Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bi de şunu anlayamadim ben, adam gelio çatir çatır caliyor. Gri oluyor, dalıyorum nasil olsa hırsızdır keserim diye. Bi de üstüne beni kesiyor. Sonra reslendikten sonra adamı gz da gardliyorum, kikiki diye gülüp geçiyor. Nasil crim olunuyor abi bu serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 o cok kotu ya, "adam crim olmus dalayim kesemezsem gzye kacarim" olmuyo. criminal adam gelip gzde kesiyo. nyse herkes en azindan 1 kere yasadi sanirim bu olayi. kendimi daha iyi hissediyorum. yalniz degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 atalarımız boşuna dememiş yiyemiyecegin şeyin altına yatma diye, adamlar biliyormuş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adami kesene kadar, mezardan cikiyoruz, britain turu yapiyoruz, bankaya gidip caldiklarini birakiyo filan, cok sahane. bi keresinde mezardan basladim kovalamaya, bankaya gittik, para cekti, demirciye gittik silah aldi, bandajlarimi zaten onceden calmis oldugu icin bi de beni kesti, benny hill muzigi caliyodu kafamda o sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya dyun gece macroya bırakmıs adama dalddım gz de guard lar dovdu la benı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sorguluyorum kendımı nıe eve oynamıorm lan ben dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bende özellikle başkasının cesedi lootlayip crim olup kendimi kovalatıyorum artık. Crim durumu geçince dönüp 2 çakıyorum çoğu zaman öldürüyorum ama arada dişli elemanlarda denk geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben bir kere yaşadım resmen tecavüz ettiler o da yetti bak oynamıyorum şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi adam crim.benle kapışırken butun çantamı boşalttı.kaçmak zorunda kaldım bandajsız ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 haha inporylem qq topic'i olmuş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 çok ağır nubsunuz lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 50 ewa 50 magery charla in nox ata ata adam kestim 1-2 tane de sıkıldım ben sonra ya, çok fazla oynayasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sonra reg bitti, baska alicak da paran yoktu tabi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi para aktararak kale dikmiş insanlarız biz reg sorun olmaz ahahaha para aktarılmıyorsa da açarım mageleri regleri aktarırım yani en kötü. ama mesela statların kasılmaması, int i 125 bi karakter olsun 50 agery 50 ewa yeter, sabahlara kadar gang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 125 diye bi stat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cap kaç ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hea 100 herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Tüm skiller çalışıyor mu? cartography, lockpicking falan mı alsam yıllar sonra oynayınca insan çok kararız kalıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 elinde silah görmediginiz adamdan kesinkes kaçıcaksınız abi. ya hırsız, bosaltıcak cantanızı, ya da daha beteri mage, ağzınıza öksürücek. silah gördügünüzden de kaçsanız yararınıza olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 LAN BU STEALTHİ NERDE TRAİN EDEBİLİYORUZ BULAMADIM AAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 80 hide olmadan kullanamazsın zate. 80 hide kas sora teach belki thief guildmasterda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 synthesizer said: silah gördügünüzden de kaçsanız yararınıza olur. ahahaha ben de malın tekini buldum odun kesip kesip yere bırakıyor, oradan para kıracağım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Dex nasıl kasılıyor bu serverda ne makrosu yapam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 müzik-hide, snoop, bunlar güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 2000. online şerefine ankh şeklinde blessed kolyeler dağıttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar