Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi de şunu anlayamadim ben, adam gelio çatir çatır caliyor. Gri oluyor, dalıyorum nasil olsa hırsızdır keserim diye. Bi de üstüne beni kesiyor. Sonra reslendikten sonra adamı gz da gardliyorum, kikiki diye gülüp geçiyor. Nasil crim olunuyor abi bu serverda.
Mesaj tarihi:
o cok kotu ya, "adam crim olmus dalayim kesemezsem gzye kacarim" olmuyo. criminal adam gelip gzde kesiyo. nyse herkes en azindan 1 kere yasadi sanirim bu olayi. kendimi daha iyi hissediyorum. yalniz degilim
Mesaj tarihi:
adami kesene kadar, mezardan cikiyoruz, britain turu yapiyoruz, bankaya gidip caldiklarini birakiyo filan, cok sahane. bi keresinde mezardan basladim kovalamaya, bankaya gittik, para cekti, demirciye gittik silah aldi, bandajlarimi zaten onceden calmis oldugu icin bi de beni kesti, benny hill muzigi caliyodu kafamda o sira.
Mesaj tarihi:
bende özellikle başkasının cesedi lootlayip crim olup kendimi kovalatıyorum artık. Crim durumu geçince dönüp 2 çakıyorum çoğu zaman öldürüyorum ama arada dişli elemanlarda denk geliyor :D
Mesaj tarihi:
abi para aktararak kale dikmiş insanlarız biz reg sorun olmaz ahahaha para aktarılmıyorsa da açarım mageleri regleri aktarırım yani en kötü. ama mesela statların kasılmaması, int i 125 bi karakter olsun 50 agery 50 ewa yeter, sabahlara kadar gang.
Mesaj tarihi:
elinde silah görmediginiz adamdan kesinkes kaçıcaksınız abi.
ya hırsız, bosaltıcak cantanızı, ya da daha beteri mage, ağzınıza öksürücek.

silah gördügünüzden de kaçsanız yararınıza olur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...