Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 In Ex Grav In Ex Grav In Flam Grav oOoOOoO oOOoO oo oOo oO OoOO edit. duvar çekmeyi unutmuşum :(
tunca Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 aquila said: sinira vurduk dedik mi cocuk. diğerlerini kitleyince gelmesini istediğin daha iyi geliyo
Marty Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 gunluk stat sinirina ulastigimizi nerden goruyoruz?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hani biraz zorlasan çıkarmış gibi...
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Marty said: gunluk stat sinirina ulastigimizi nerden goruyoruz? bu senin içinde saklı ..
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 vardı box yapacak pc başında olamayacağım bari boxa bırakayım :P
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mortis said: sezgin sadece şunu söyle, işe giderken makroya bıraktın mı charı? seni ipy sahalarında görmek isteriz gökhan
aramil Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://uo.stratics.com/php-bin/show_content.php?content=30106
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Fakirlik canıma tak etti crafter açtım ciddi ciddi kasıcam 3k param oldu, razoru da çözebilirsem darphane kurucam yakında
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hide 0 dan 55 olana kadar dex 20 den 31 oldu gm olana kadar bi 50 olur heralde umarım
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 olm manyaklar ne kasıonuz o kadar zevklı zevklı takılıoz ıste :D o dııl de aksam olsun bişiler yapalım 40 sw ile yardırayım
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben statları az bi toparlasam gelicemde statlar 30 30 60 iken pek yaşamam gibi geliyo bana :)
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 herkes noob ya dungeonlar zevkli oluyor =) res yok işte o çok kötü 9 skill kaldı ressurect edebilmeme heal ile =)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben provo archer da kasıcam alt karar verdim
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ya nedense oyunu kuruyorum ancak client.exe çıkmıyor IPY patch'te client.exe yi bulamadığından oyun çalışmıyor :( Oyunu ilk posttaki linkten indirdim acaba bozuk mu? yine denedim yine olmadı :(
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ahah ahayırdır guild cek almışlar içeri :P
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben http://inporylem.com/codex/index.php?title=Portal:How_To_Play burdan yapmıştım, problem çıkmamıştı instruction'lara bak istersen bi
Creus Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dusuncelihayvan said: ya nedense oyunu kuruyorum ancak client.exe çıkmıyor IPY patch'te client.exe yi bulamadığından oyun çalışmıyor :( Oyunu ilk posttaki linkten indirdim acaba bozuk mu? yine denedim yine olmadı :( ıpy masaüstüne atmıştır bir kısayol onun hedef ve başlama yeri def kuruluma göre atanmış sanırm. çünkü aynısı bana da olmuştu girip baktım sonra oyunu ve hali ile peçi nereye kurduysam oraya gösterdim hedefi. "D:OyunlarUOElectronic ArtsUltima Online Classicclient.exe" bu şekilde yani. normalde c:prog fileselectronic arts... diye gidiyodu. bir ona bak istersen.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yunusemre said: ahah ahayırdır guild cek almışlar içeri :Pabi işe birileri sölemiş bu adamlar türk işte çok sikörler falan korkuyoz abi küçükten ezin başlarını diye. adamlar da misafir ettiler, gencler örselemeyin serverı fazla, başkalarına da şans tanıyın diye. tamam dedim böyle konuş ciğerimi ye,öpüştk barıştık falan
Öne çıkan mesajlar