Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

abi sıkıntı cekmemeniz için hiding kasın.Zaten skillcap 700 kolay kolay erişemeyeceksınız.70 80 hiding dursada hiçbir sıkıntısı olmaz + sı olur.Aynı şekil magery recall için.

Birde bi taktik söyleyecem server daha yeni olduğu için Adamları lootlayıp hide olun 2 3 dakika.Ben bundan sonra böyle yapacam.Gittim birini lootladım dungeonda hide oldum 2 dakka sonra cıktım gezdim etrafta ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

ya valla sürünüyoruz ama deli keyif alıyorum çünkü herkes sefil asdfasdf.

Abi o kadar iyi ki. 200 GP Yİ YERDEN KİM ALDI diye olay çıkarabilecek kadar sefiliz. Üstümüzde adeta hurdacıdan alınmış armorlar, bandaj paramızı nası çıkarıcaz diye düşünmeler falan.

UO budur abi, resmen özlemişim.
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

double client acma isi guzelde 2'si icin aynı makinede farklı makroya bırakamıyoruz dmi :)

razorla açmıyor musun clienti? razorla açtığın her cliente has makro ayarlabiliyorsun ve gayet detaylı hayvanımsı makrolar yapmak mümkün.

örn 4 tane ağaçlık alan marklayıp, her birine sırayla recall olup civardaki ağaçları kesip ardından bankaya yada pack hayvanina atabilen küçük bir makro gibi :D
ama bugün madencinin birini unattended yaparken jailleyen staff gördüm ona göre D:
Sosyal ağlarda paylaş

aramil said:

yunusemre said:

double client acma isi guzelde 2'si icin aynı makinede farklı makroya bırakamıyoruz dmi :)

razorla açmıyor musun clienti? razorla açtığın her cliente has makro ayarlabiliyorsun ve gayet detaylı hayvanımsı makrolar yapmak mümkün.

örn 4 tane ağaçlık alan marklayıp, her birine sırayla recall olup civardaki ağaçları kesip ardından bankaya yada pack hayvanina atabilen küçük bir makro gibi :D
ama bugün madencinin birini unattended yaparken jailleyen staff gördüm ona göre D:

ulan dedim uo yüklesem mi yine bi iki oynarım falan şukela olur, ortam yaparız diye. şu mesajı gördüm ve bu düşüncemin kafası kırıldı.

easyuo ve razor gibi programların engellenmediği bir sunucuda oynamak pfft.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...