liseli Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi sıkıntı cekmemeniz için hiding kasın.Zaten skillcap 700 kolay kolay erişemeyeceksınız.70 80 hiding dursada hiçbir sıkıntısı olmaz + sı olur.Aynı şekil magery recall için. Birde bi taktik söyleyecem server daha yeni olduğu için Adamları lootlayıp hide olun 2 3 dakika.Ben bundan sonra böyle yapacam.Gittim birini lootladım dungeonda hide oldum 2 dakka sonra cıktım gezdim etrafta ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bide guard işi, o sehrin yerlisi degilseniz cagiramiyosunuz guard, anladigim kadariyla. o yuzden crim gorup GARD GARD GARD spamlayıp da niye bisey olmuyo diye dusunurseniz, aklinizda olsun. guard zone a cok guvenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 criminal olayı tuhaf abi.Biri sana saldırdığında 30 sn içinde gardlayabiliyorsun.Sonra al başına belayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 makroya bıraktım hiding/ music spamliyor, ama stat gelmiyor hiç. Bir tricki falan mı var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 statcap varmış günde 25... str int kilitledim, dex geldi az önce 2 tane ama cap ne zmn resetlenior hiç bilmiorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 detect hiddenla 5 saatte 5 dex aldım ben 38-43 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 şimdi gene baktım 3str 1dex gelmiş dummyler o kadar kötü de deil tabi nereye kadar. 25.0 olunca skill işin bitiyo diye biliyorum ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ömrümüzü yicek bu server ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 100gp topladım tek başıma troll kestim zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ya valla sürünüyoruz ama deli keyif alıyorum çünkü herkes sefil asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aha dex geldi, tamam. 15 dk da 1 dex iyi, yatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 7thBreath said: ya valla sürünüyoruz ama deli keyif alıyorum çünkü herkes sefil asdfasdf. Abi o kadar iyi ki. 200 GP Yİ YERDEN KİM ALDI diye olay çıkarabilecek kadar sefiliz. Üstümüzde adeta hurdacıdan alınmış armorlar, bandaj paramızı nası çıkarıcaz diye düşünmeler falan. UO budur abi, resmen özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bir süre sonra bir an gelicek naptığımı sorgulicam gibi geliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ormanda ıssız yerlerde kasmak daha iyi ya kalabalık yerler karambol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 double client acma isi guzelde 2'si icin aynı makinede farklı makroya bırakamıyoruz dmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ya bir kac pati'den kişi gördüm de çok karma karışıktı ortalık, ayak üstü konuşabildik. selamlar burdan. scroll peşindeyiz tabi :) görüşelim bir ara. 2-3 şey danışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bir steam grubu kurmak istiyorum, steam var mı herkesde? iletişimsizlik var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 jorman's uolooğp la oluomus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yunusemre said: double client acma isi guzelde 2'si icin aynı makinede farklı makroya bırakamıyoruz dmi :) razorla açmıyor musun clienti? razorla açtığın her cliente has makro ayarlabiliyorsun ve gayet detaylı hayvanımsı makrolar yapmak mümkün. örn 4 tane ağaçlık alan marklayıp, her birine sırayla recall olup civardaki ağaçları kesip ardından bankaya yada pack hayvanina atabilen küçük bir makro gibi :D ama bugün madencinin birini unattended yaparken jailleyen staff gördüm ona göre D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Aboo nasıl canım çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 2 magical düşürdüm bankaya ttım serverı geri aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aramil said: yunusemre said: double client acma isi guzelde 2'si icin aynı makinede farklı makroya bırakamıyoruz dmi :) razorla açmıyor musun clienti? razorla açtığın her cliente has makro ayarlabiliyorsun ve gayet detaylı hayvanımsı makrolar yapmak mümkün. örn 4 tane ağaçlık alan marklayıp, her birine sırayla recall olup civardaki ağaçları kesip ardından bankaya yada pack hayvanina atabilen küçük bir makro gibi :D ama bugün madencinin birini unattended yaparken jailleyen staff gördüm ona göre D: ulan dedim uo yüklesem mi yine bi iki oynarım falan şukela olur, ortam yaparız diye. şu mesajı gördüm ve bu düşüncemin kafası kırıldı. easyuo ve razor gibi programların engellenmediği bir sunucuda oynamak pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 anatomy, müzik bıraktım boşta durmasın biraz da skill kassın diye 1 saatte 1 dex geldi server geri attı, çektiğim çile mi :( bende razor açılmıyor ya sıkıntım oydu, laptop'a yükledim winxp war .net framework bıdısını yüklemem gerekiyomuş, uğraşmadım simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Cuce said: 2 magical düşürdüm bankaya ttım serverı geri aldılar ve o rare'in baskası tarafından kesilmesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bide bana 2 chain düşmüştü ona plate düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar