Griswold Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 22'ye neden şaşırdınız yahu? Benim 23 bitiyor, bu sene mezun oluyorum. 2 sene uzattım üstelik. Ben olsam askerliği aradan çıkarıp 2-3 sene çalıştıktan sonra MBA patlatırdım. Uzatıp ortalama kasma işi burslu olup olmadığına ve burssuzsan ailenin durumuna bakar, uzatabiliyorsan ortalama yükseltmek için düşünülebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben 26 oluyorum. yaziya dokunce cok garip oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kapatin kitleyin su basligi abi, aksam aksam efkarlandim yemin edeirm 22de bitiriom neyi anormal diyorsunuz, yapmayin etmeyin uzuluyoruz burda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 burssuzum o yüzden uzatmaya niyetim yok. ihtimal dahi olamaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi agostos icin yoklama tarihi normalde mayıs sonu gibi bitiyor ama dedigim gibi yaptırabilirsen agustosta gitme ihtimalin var bizim donemde 2 arkadas gitti ustduzey bir subay tanıman lazim bunun icin tabi sınav fln hikaye sınava girmeden kimin nereye kısa/uzun gidecegi belli oluyor zaten o yuzden yok son gun gireyim yok ilk gun sorulari okumadan doldurayım fln kasmayın formalite o sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bir dakika, yani kısa dönem olması için tanıdık falan yoksa yalan mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 iş bulabiliyorsan işe gir mastere başvur ikisi de yürüdüğü kadra yürüsün müsait zamanda askere git askerden dönünce daha iyi bir iş bak iş bulamassan askere git, dönünce iş bak, bulana master yap bölüm ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 işletme abi işletme adam 50 kere dedi fasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 master ın iş bulmaya faydası lisans iyi okul/alakalı tez değilse çok fazla değil akademik düşünmüyorsan, iş ararken master yapayım yerine askerliğini yapman daha mantıklı iş bulduktan sonra ben piskopatım, ilerde daha iyi yerlere gelmem lazım maksadıyla ikisini de yürütebilirsen yapman daha mantıklı ya da devlette işe gir o zamana daha rahat yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 pascalnouman said: abi agostos icin yoklama tarihi normalde mayıs sonu gibi bitiyor ama dedigim gibi yaptırabilirsen agustosta gitme ihtimalin var bizim donemde 2 arkadas gitti ustduzey bir subay tanıman lazim bunun icin tabi sınav fln hikaye sınava girmeden kimin nereye kısa/uzun gidecegi belli oluyor zaten o yuzden yok son gun gireyim yok ilk gun sorulari okumadan doldurayım fln kasmayın formalite o sınav üstdüzey sınava gerek yok, okuldan öğrenci işleriyle falan tecilini erken bitirttirirsen oluyor olması lazım, o şekilde bizden de giden olmuştu. Ama 22 yaşındaymış adam hiç böyle aceleye gerek yok derim ben, temmuzda alır diplomayı adam gibi bi yaz tatili yapsın, sonra da 2-3 ay aralığa kadar kafa dinlesin, okul yok bişey yok. Askerlik sonra da iş derken bi daha hayat boyu öyle uzun tatili zor bulacak çünkü. Ufaktan piyasa araştırması da yapar, piyasa kullanılan paket programlara biraz girişir. Fıstık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 logtrig said: bir dakika, yani kısa dönem olması için tanıdık falan yoksa yalan mı oluyor? kısa dönem için tanıdık falan hikaye, artık tanıdığın çok spesifik bir mevkide değilse etkili olmuyor, eskidenmiş onlar. Şu anda ordu tamamen ihtiyaca göre kısa ya da uzun dönem yapıyor. Sınav da hikaye bu arada, yasal olarak sınav yapma zorunlulukları var o yüzden yapıyorlar. Onun dışında kısa lazımsa kısa uzun lazımsa uzun olarak ayarlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bölümün işletme oldugu için yurtdışı şansın fazla değil. o yüzden master yapmışsın askere gitmişsin ya da askere gidip işe girmişsin senin için bi farkı olmaz bu seçeneklerden. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Askere git .. DÜŞÜNME BİLE .. git ... Şu uzun dönem istemeyenlere de ''işallah uzun çıkar'' diyip , adak adıyorum haberiniz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Laorx said: Lancelion said: 21'de mezun oluyorum pröblem çıkmazsa, MMH. sonra ne bok yerim bilmiyorum. beni anadolu liseleri sınavına sokan ve 2 kez hazırlık okutan türk eğitiminin içine tüküriyim. 2 kere hazirlik okudum 21 imde mezun oldum iyi ki var o sistem yoksa 19umda mezun olcaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 servis kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 19'un da? hmm evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 logtrig said: diğer yandan, dekanla konuştum. hemen gitme bence askere dedi. önce bir işe gir, işten sıkıl nefret et, kaçış yolu olarak askere gidersin dedi. bana saçma geldi. kaça kaça askere mi kaçıcam yani. Ben tamda askere böyle gittim işte, hakikatten nefret ettim işden, sonra bir mektup geldi eve şubeden ben gidiyorum dedim ve iyikide gitmişim, mental tatil yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 olm siz liseden fln muaf mi tutuldunuz? adam 19umda bitircektim diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 normal insanlar 21 de bitirebiliyor zaten. zekiysen 4. 5. sınıfa atabiliyolar ilkokulda. ben lisede hazırlık okudum. bu sene bitirmem lazımdı normalde okulu 22 yim işte. okumasam 21. ilkokulda bi iki sınıf atlasam ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben ilkokul 2'den başladım. 3'ten başlatıcaklarmış, babam izin vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 askere gitme demek suç ... ben 335.KD olarak yaptım geldim ocak sonunda biran önce askerliğini yap derim zaman geçip yaş ilerledikçe oradaki durumlar insana ızdırap geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Hayatının muhtemelen en şuursuz, ilginç, sıkıcı, bunaltıcı, ama "dışarının" değerini anlamanı sağlayacak tecrübesi askerlik olacak. Böyle bakınca korkutucu görünüyo ama bi şekilde işlerinin sürüncemede kalmaması için en kısa sürede bunu atlatman en doğru seçim. (ha diyosan gemiciklerim var, basarım parayı alırım karayı... :D) Ciddi anlamda başına bela oluyor askerlik, üstelik böyle bi engeli atlatmış olmanın verdiği rahatlık çok güzel. Öbür türlü hayatınla ilgili plan yaparken düşüncelerinde her zaman askerlik olacak bir kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 forumda Edi nickinde bir uyemiz vardi artik yazmiyor teytey kendisi 26 yasinda mi ne doktora bitirdiydi heh bogazicinden cift anadalda dunya sampiyonu falan o yuzden 22 yasinda mezun da olunur yani ha ben sindire sindire okudum bittikten sonra da tuh keske erken bitirseymisim demistim lakin 4 yildan sonra bayiyor universiteler. neyse tavsiyem askere git en erkeninden. askerligi ertelemek icin bahaneler ile vaktini harcama mutlu olmayacaksin ve surekli stres altinda olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 senko said: olm siz liseden fln muaf mi tutuldunuz? adam 19umda bitircektim diyor ya Erken baslama veya sinif atlama durumlarinda oyle oluyor. Ikisi birden olursa iyice erken bitirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar