Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Libya sokaklarındaki eylemlerle artışa geçen ham petrol fiyatları Türkiye'de pompalara yansımaya başladı. Dünyada 105 doları aşan ham petrol fiyatları sonrası Tüpraş ve akaryakıt dağıtım şirketleri bugünden geçerli olmak benzine zam yaptı. Akaryakıt dağıtım şirketlerinden Shell'de 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı Ankara ve İstanbul'da litrede 3,95 liradan 4,03 liraya, İzmir'de 3,94 liradan 4,02 liraya, Van'da ise 4,03 liradan 4,11 liraya yükseldi. http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2011/02/23/benzine_libya_zammi# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 libyada isyan olmasaydi sanki zam gelmicekti asdffdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 iyi bari 4 liraya getirdiler artık rahatlamışlardır. hem çıkıpta ben 4 liraya benzin gormedim yok ole bişide diyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 libyadan mı kaynaklanıyo o. mısırın 2. gününde brand petrolün fiyatı 101 dolardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 lpg=mazot>>>benzin denklemini bozuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 NERDE 4 LIRA LAN BEN DAHA GORMEDIM HICBIR ISTASYONDA !1!1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 revolt rüzgarı suudilere sıçrasın ozaman pompacıya 10 lira verip "şurdan 2 litre pompala ühü:(" denilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya sole bisi yapsak aslinda bi biolojik silah gelistirip salalim dunyaya, onceden karar verip viruse karsi bagisiklik kazandiricak seyide bi kac orta olcek markanin gida urunlerine katalim bole global satan (fistikli m&m's misal iyi bi tercih) sonra dunya nufusunun yuzde 70 inin telef olmasini izleyelim yayila yayila evet evet, 3. dunya savasi kadar heyecanli ve post-apoc bir setting yaratma ihtimali olmasada gezegenin gelecegini kurtarmak ve kalanlarin insan gibi yasamasini saglamak icin en temiz yontem bu sanirim yada basican ebolayi, kurtulucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 fırsatcılıgını konusturmus yine bastaki zındıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://4.bp.blogspot.com/-vY_KHVlYsn4/TWI52VivgdI/AAAAAAAABBM/oZSWZph6rgw/s320/gaddafi_dw_politik__545028g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 mickey abime benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu adam estetik di mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 adam 70 yaşında abi, tabi estetik asşlkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 reyiz afrika arslanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Viktor said: evet evet, 3. dunya savasi kadar heyecanli ve post-apoc bir setting yaratma ihtimali olmasada gezegenin gelecegini kurtarmak ve kalanlarin insan gibi yasamasini saglamak icin en temiz yontem bu sanirim illa insan müsveddeleri ilk kurtulan olacaktır, kaynak: bütün kurgu hikayeler. 1 kenşiro başına 387637156735623516526 thug hayatta kalıyor ortalama post-apo ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 arkadaşlar eğer öyle bir postapo ortamı olursa kahramanlık yapmayın. herkes kendini kurtarır, olan size olur, siz kötü olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 fede said: libyadan mı kaynaklanıyo o. mısırın 2. gününde brand petrolün fiyatı 101 dolardı zaten brent oil o lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 binmeyin abi arabaya bisiklet neyinize yetmiyor miss gibi pufur pufur ah ulan simdi yanımda olcakti bincektim uzerine vericektim pedali vericektim pedali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sonra gazetelerde yaziyor Borc bugadar di aha bugadar yaptik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şaka maka şurda nerdeyse 1 yıl önce fln 50 liraya yarım depo doldururken şimdi çeyreği zor görüyor 50 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 arabadan inelim bisiklete binelim diyeceğim de sonradan hatırladım ki burası istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bu arada varil petrolün fiyatı böyle giderse 2008 i mumla ararız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sizce önümüzde ki yıllarda benzin fiyatları 1-2 liraya düşer mi yoksa bu dogrultuda 5-6-7-8-9-10 lira gider mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gıda ve enerji ürünleri türev piyasalarda alınıp satılamamalı diye karar çıkartsalar şerefsizim hem dünya doyar hem de bu petrol işinden canımız yanmaz; ama 10 putin gücünde testis lazım bunu demeye, öyle bir dünya lideri de görünmüyor ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar