soulberry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 patide yok me seven ya da dinleyen? başlığını bulamadım. kadının sesi süper cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ali kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben hastasıyım kendisinin +VAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 mercan dedeynen de iyi. dinleyelim madem o kadar bahsettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 anam ben unutmuştum azamı uzun zamandır dinlemiyordum iyi hatırlatma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mete Han koysaymış ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 5 yıldır filan dinliyorum.Mercan Dede bu arada tırt kalır yanında onuda söliyim. Derinden oynatır hazretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 en iyi http://www.youtube.com/watch?v=L7fDj1o3TGQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 interperez said: 5 yıldır filan dinliyorum.Mercan Dede bu arada tırt kalır yanında onuda söliyim. Derinden oynatır hazretleri. güzelmiş bu. buna benzer şarkılar var mı bildiğin, açıp dinleyelim radyo kanalı gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Beni Beni'yi Nizam'dan dinlememiştim, harikaymış be. Ayrıca ses renginden çağrışım yaptı, Lena Chamamyan'ı tavsiye ederim. Video alakasız, parçanın adı Cha'am. Aslında çok da benzemiyo belki ama belirteyim dedim ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emrys Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Tüyleri diken diken eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hepsi çok güzel.tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yeni albümü çıkmış ninni albümü. http://i55.tinypic.com/2vvrz92.jpg 2 tane de türkçe ninni söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 son albümü muazzam olmuş yine. bi de en kötü telefonla kaydedilse bile kadının sesi güzel çıkıyo. http://www.youtube.com/watch?v=CMsf2fpn0NI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 interperez said: 5 yıldır filan dinliyorum.Mercan Dede bu arada tırt kalır yanında onuda söliyim. Derinden oynatır hazretleri. çok güzel bir şarkı bu, bunun için tekrar teşekkür etmek istedim. bir süredir diğer şarkılarını da dinliyorum onlar da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar