karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 bi hayat felsefem bile yok be.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 HAYATTA HERKESE BASARILAR DILERIM eheh bu benim hayat felsefem:-) puha[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 said: Delanoresse denilen zat fiii tarihinde beyanat vermişki ki: bide frp olduruyor.[hline] ehuhee :)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 said: karakedi, 27 Ağustos 2002 00:59 tarihinde demiş ki: bi hayat felsefem bile yok be.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Staj yazmak diilmi ::P edit: yazmanın yanı sıra yapmak :P [hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! [Bu mesaj Ardeth tarafından 27 Ağustos 2002 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 hızlı yasa genc ol cesedın yakısıklı olsun[hline]Miras Deyil Alın Teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Bunlar : *Hızlı yaşa,genç öl.. *Yanlızlık,bilgisayarım,bisikletim,walkmenim,internet,müzik,bilim,eğlence... *Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşamak.. *Savaşta ölmek... ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XaeroFarbright Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 said: Mephisto_, 26 Ağustos 2002 20:35 tarihinde demiş ki: oha adama bak "yazın bakem..." kıl oldum[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Ben cımbızla alırım seni merak etme...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 "base not your joy upon the deeds of others, for what is given can be taken away!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Champions don't use drugs. (Ne alaka şimdi)[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XaeroFarbright Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Neden yalan atıon ki emaleth senin hayat felsefen terlikler üstüne kurulu ZUhahhaha :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 insanin bir hayat felsefesi olmamasi aslinda bir hayat felsefesimidir acep *!kafalari karistirip kacar*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Rip their flesh Burn their hearts Stab them in the eyes Rape their women as they cry Kill their servants Burn their homes Till there's no blood left to spill Hail and kill!!![hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 savaşta ölmek ne fantazy ya hemde 2.dünya savaşında hmm sanırım alman olurdum yada omaho da American stalingrad da Sowyet te çok zorlu olurdu[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum" -Fallen Bishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Bu güzelmiş, hmm madem yok hayat felsefem, bunu c/p edeyim hemen deftere =P Formüle edilmiş hali yoktu bende bööle, iyi oldu bu =] said: Emaleth, 27 Ağustos 2002 10:25 tarihinde demiş ki: "base not your joy upon the deeds of others, for what is given can be taken away!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 ya bişii anlamadım neden felsefelerinizi türkçe yazmıyorsun elin gevurunun dilinde yazınca daha mı karizmatik oluo yoqsa türkçelerini mi bilmiyorsunuz :)[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 İç, geyir, işe Bira budur![hline]Evim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 said: senko, 27 Ağustos 2002 13:31 tarihinde demiş ki: ya bişii anlamadım neden felsefelerinizi türkçe yazmıyorsun elin gevurunun dilinde yazınca daha mı karizmatik oluo yoqsa türkçelerini mi bilmiyorsunuz :)[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism lafın orijinali "gevurca" ve ingilizcesi de düz bir ingilizce değil. çeviri yaparsam düz bir türkçe olacak. bunu istemediğim için sadece ingilizce bilenlerin anlamasını göze alıp ingilizce halini yazdım. bu arada, belki dikkatinden kaçmıştır, senin imzan da ingilizce. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 :lol:[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XaeroFarbright Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Şıpıdık terlik felsefesi emaleth'in felsefesi :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 iide benim imzamın felsefi bi yönü yoq ki![hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 ha o zaman şöyle olmalı herhalde. hayat felsefemiz türkçe olacak, diğer herşey ingilizce olabilir. bu mudur? *!"hay allaam nelerle uğraşıyoruz" diye düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Sontarian,cinsel tercihim kimseyi ilgilendirmez :-)[hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 said: karakedi, 27 Ağustos 2002 00:59 tarihinde demiş ki: bi hayat felsefem bile yok be.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... oLsada bi i$e yaramio .. Bendensin :P[hline]Imzam = Jackson Bass IcQ UiN = 107527115 E - MaiL = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 ya ema n'oluoz ya merak ettim nie ingilizce yazdınız die sende ingilizcedeki anlamı bozmamak için türkçeye çevirmioz dedin bende bişi demedim sadece imzamın felsefi bi yönü olmadığını söylediim. nereden çıkarion böyle şeyleri *!içinde terlik yiyeceğine dair bi his uyanır*[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 doğru yada yanlış yoktur sadece sonuçlar vardır herkesin yaptığı kendinin doğrusudur[hline]karga the hun Commun of rubi-ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar