XaeroFarbright Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Yazın bakem... Hayat felsefeniz nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 *! Burası Birkaç dakika Sonra Geyikden Geçilmez *[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 nirvana[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum" -Fallen Bishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 oha adama bak "yazın bakem..." kıl oldum[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 kurt lü nirvana mı gerçek anlamda nirvana mı[hline]Forget about what you know Vampires exist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 yaz deyincede yazılırmı be kardeşim ya dalgasıan yazzdım nirvanayı napıyım kurt cobe yi ben banane ondan canım alal ala :)[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum" -Fallen Bishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Feel, don't think. Use your insticts.. :)[hline]Share your Wisdom... There is no Emotion, there is Peace. There is no Ignorance, there is Knowledge. There is no Passion, there is Serenity. There is no Chaos, there is Harmony. There is no Death, there is the Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 force is with us[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 iyilik yap çamurları temizle *!kurşunu namluya sürer* ve aptal olma controllü ol[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 hareket ediyosa vur.[hline]özen gösteren anneler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 ye iç sıç[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 No Remorse No Regret.. Never! :hrr: 8-)[hline] Wanna Peace? Lets War then 1st!! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak, lvl 64 Omni-Tek Soldier of Rubika1. MAY OMNİ-TEK RULE FOREWER! [Bu mesaj Norak tarafından 26 Ağustos 2002 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 ayrıca *!Born in freedom, fight for freedom...*[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 *! Sözlere kulak asmadan acıklar hayat felsefesını* †Kullanabildiğin,yararlanabildiğin kadar yararlan!Ama asla kendini gösterme...† Birde benim için söylenen Ona herkes rastlar ama kendı ellerıyle kaybederler.... *! cok konustugunu anlar ve hızlı sekılde kalabalıgın arasında kaybolur* *böbür böbür ;)*[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 power unending. -raist.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 hayatın tadına bak coca cola light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Düşünen insan üzülmeye, düşünmeyense güdülmeye mahkumdur..[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 felsefem imzamda (demekki yazılıyomuş )[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum" -Fallen Bishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Kimseye güvenme (paranoyak ol yani) ''İstediğin kadar yiyebilirsin'' olan bir yere gittiğinde istediğin kadar ye hatta fzladan ye özün doysun Sadece gerektiği zaman ders çalış[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 para araba manita . ehe yok mutluluk, barış, ve hijyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Prezervatifle sevişmek,gaz maskesiyle gül koklamaya benzer. Ve erkekler yazın koyunlarına kadın,kışın erkek almalıdırlar ki zinde kalsınlar.[hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 at avrat silah hehehe[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum" -Fallen Bishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 said: RamsesII, 27 Ağustos 2002 00:04 tarihinde demiş ki: Prezervatifle sevişmek,gaz maskesiyle gül koklamaya benzer. Ve erkekler yazın koyunlarına kadın,kışın erkek almalıdırlar ki zinde kalsınlar.[hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir. Ramses yoksa? :p[hline]First judge yourself, then the others... [Bu mesaj Sontarian tarafından 27 Ağustos 2002 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Hayatın anlamı = Çocuk doğurmak. Ne için doğuyorsunuz ve yaşıyorsunuz? Çocuğunuz için. Ve çocuğunuz çocuk doğurunca ölüyorsunuz. Üşenme, Erteleme, Vazgeçme. En kötü karar karasızlıktan iyidir. There is no regret and no remorse (forumlarda ilk imzam, crusader oyunu yüzünden) Kimseye güvenme, ama herkese yardım et. En güzel kız, kalbinin ve yüzünün saf olduğunu gördüğün kızdır. Ne kadar bilirsen bil, her zaman bilemediğin birşey olacaktır. Hiç birşey imkansız değildir. Hayat her zaman fırsatlarla doludur. Hatanın neresinden döneren kardır. NOT: Çoğu bilinen laflar olabilir, ama hayatımda hep bunları uygulamaya çalışırım.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 sonuç?[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum" -Fallen Bishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar