Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BLIZZORT LOLOLOLOL (neden serverlar down)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

said:
We would like to kindly inform you that we have blocked the AIB payment system; due to excess of daily transaction limit. The activation-without-confirmation transactions are being investigated. It is the failure of the AIB system, not Blizzard's.

Malicious fraud acts will be punished; the fraud accounts will be permanently banned and the accounts had been logged on the same ip will be investigated also. If it's determined that the fraud accounts had been created by an real account owner; Blizzard will not hesitate to use the right to ban the main and other accounts of the owner permanently.

kaynak nedir?

ban diyor sadece, iyi iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

Ben bişiler almadan ipmi deiştirmiştim banlasınlar. Mainimi bulabilceklerini sanmıyorum. Bulsalarda banlamazlar 100k kişi banlasalar aylık 1200000 euro zararları olacak ne kadar saçma degil mi.

adamlar parayı kırdı kırıyor zaten umurlarında değil bence başka zevklerin peşindeler ^^
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Meov said:

Abi ben karar verdim bankaya tazminat davası açıcam.

Bu şuna benziyor, firmanın tüm ürünlerini sokakta savunmasız bırakıp, alanların evlerine fatura göndermeye benziyor.

Evet benziyor.

Accountları satıcam ayrıca tazminatımıda alıcam.

sokakta birakip alinca fatura gondermek deil bu
karsiliksiz cek yazmak
sen bi urun aliyosun
karsiliginda odeme sozu verip bi anlasma yapiyosun
ama odemeyi yapmiyosun

hukuki suc bu
elinde cek defterin warsa on yuz milyon dolarlik cek yazmai hic bir kanun engellemez
ama tahsil zamani geldiginde evinin kapisina dayanir avukatlar hem sahte cek yazmaktan hapse girersin (gunluk 100 tl idi sanirim turkiyede) hemde catir catir donunu haczederler

ama burda iste accleri bloklama sanslari oldugu icin urasmazlar haciz ve avukat masrafiyla
abi pardon da ne dediğinin farkında mısın

çek defretiyle internetten sallamasyon bi site aynı şey mi? ya milleti tırstırmaya çalışıon ya da abartıosun hakkat.
Sosyal ağlarda paylaş

sen o accept accept diye tikladigin eulalari felan ouyo musun
cek defterinden saglam o anlasmalar
hic bi farki yok

yapilan sey basit piracy felan da deil
araya banka girdi mi cat diye banking fraude giriyo iste basbaya

daha once olmus diyolar baska sirketlerde EA de activisionda felan
acin bakin sonuclari ne olmus kabaca aynisi olur iste
kimseyi korkutma gibi bi sevdam yok
gereksiz diyorum 3 gun sonra kapatilcak acc icin riske girmeye
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir