Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sessiz kalma hakkına sahipsiniz, söylediğiniz her şey mahkemede aleyhinize delil olarak kullanilabilir. avukat tutma hakkınız var, eğer avukat tutacak paranız yoksa mahkeme size bir avukat tayin edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 al abi, atın ölümü arpadan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi sc2nin aylık ödemesi flmda yok adamlar neden taksın ya serverlar kalabalıklaşır ne güzel. yanmaz bence sc2ler. hatta bence wowları silip sc2leri bırakıcaklar. ama bunu akıl edememe ihtimallerine karşı sadece sc2li bir acc yapmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi zaten dedigim gibi dava acicaz olayi anca bole 1000 dolarlik mal alanlara bide fiziksel bisiler siparis edenlere olur ahahaha. Ev adresini vermek felan cok deisik fantaziler cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 DoruK said: said: We would like to kindly inform you that we have blocked the AIB payment system; due to excess of daily transaction limit. The activation-without-confirmation transactions are being investigated. It is the failure of the AIB system, not Blizzard's. Malicious fraud acts will be punished; the fraud accounts will be permanently banned and the accounts had been logged on the same ip will be investigated also. If it's determined that the fraud accounts had been created by an real account owner; Blizzard will not hesitate to use the right to ban the main and other accounts of the owner permanently. kaynak nedir? ban diyor sadece, iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Meov said: ama bunu akıl edememe ihtimallerine karşı sadece sc2li bir acc yapmak lazım :P ben öyle yaptım, ban yemezsem burdan açıklarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sc2 nin aylik odemesi yokta ilk oyunu kime satcaklar. Hala diablo 1 den para alan bi sirket bu abi. Abandon wareligi gecti oyun hala satiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ben bişiler almadan ipmi deiştirmiştim banlasınlar. Mainimi bulabilceklerini sanmıyorum. Bulsalarda banlamazlar 100k kişi banlasalar aylık 1200000 euro zararları olacak ne kadar saçma degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Luriel said: Ben bişiler almadan ipmi deiştirmiştim banlasınlar. Mainimi bulabilceklerini sanmıyorum. Bulsalarda banlamazlar 100k kişi banlasalar aylık 1200000 euro zararları olacak ne kadar saçma degil mi. adamlar parayı kırdı kırıyor zaten umurlarında değil bence başka zevklerin peşindeler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 7.5gb kaldi wow oynucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben hala sc2yi çekemiyorum. gidip box almakta istemiyorum şimdi üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 account adresimi kamerun olarak deiştirdim. çok lame ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Lol blizzzortlamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 temiz iç çamaşırı yollıycam hepinize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bana pamuklu gonderme ama pisik yapiyor sicakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 BonePART said: Meov said: Abi ben karar verdim bankaya tazminat davası açıcam. Bu şuna benziyor, firmanın tüm ürünlerini sokakta savunmasız bırakıp, alanların evlerine fatura göndermeye benziyor. Evet benziyor. Accountları satıcam ayrıca tazminatımıda alıcam. sokakta birakip alinca fatura gondermek deil bu karsiliksiz cek yazmak sen bi urun aliyosun karsiliginda odeme sozu verip bi anlasma yapiyosun ama odemeyi yapmiyosun hukuki suc bu elinde cek defterin warsa on yuz milyon dolarlik cek yazmai hic bir kanun engellemez ama tahsil zamani geldiginde evinin kapisina dayanir avukatlar hem sahte cek yazmaktan hapse girersin (gunluk 100 tl idi sanirim turkiyede) hemde catir catir donunu haczederler ama burda iste accleri bloklama sanslari oldugu icin urasmazlar haciz ve avukat masrafiylaabi pardon da ne dediğinin farkında mısın çek defretiyle internetten sallamasyon bi site aynı şey mi? ya milleti tırstırmaya çalışıon ya da abartıosun hakkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sen o accept accept diye tikladigin eulalari felan ouyo musun cek defterinden saglam o anlasmalar hic bi farki yok yapilan sey basit piracy felan da deil araya banka girdi mi cat diye banking fraude giriyo iste basbaya daha once olmus diyolar baska sirketlerde EA de activisionda felan acin bakin sonuclari ne olmus kabaca aynisi olur iste kimseyi korkutma gibi bi sevdam yok gereksiz diyorum 3 gun sonra kapatilcak acc icin riske girmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu işlemi yaparken banka ismi sallamasyon mu olmalı yoksa olan bi banka ismi mi yazıyoruz? onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sallamayasyon giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Laorx said: beyler ben us'den aldım, fbi kapıma gelebilir. allahuekber die saldırıyım mı? "i know my rights" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 osmanlı bankası yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ha evet banka ismide sallamasyondu ben onu düşünmedim hiç. o zaman ne blizzin ne bankanın hatası çünkü ortada banka yok. blizzde sistem hatası demiş zaten. tamam sorun yok oh rahatladım. uyuyorum sizede iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben kullanici kismina caroline enke yazdim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 santa claus yazdım ben onu suçlasınlar, adres: north pole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 DoruK said: çek defretiyle internetten sallamasyon bi site aynı şey mi? ya milleti tırstırmaya çalışıon ya da abartıosun hakkat. umarım dediğin gibidir ya. önceki sayfadaki alıntının kaynağını söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar