Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız öğrenciye etek giyme yasağı

Horrible

Öne çıkan mesajlar

Bizde kısa çorap giymeyi yasaklamışlardı. Ama harbiden de yani bokunu çıkarmışlardı kızlar, yemin ederim kısa çorap + kısa etek kombosu yapıp üst dönem apaçilerle yiyişiyorlardı fena.

Ki bizim okul serbest bi okul değildi, ona rağmen bunlar oluyordu.
Bursa'nın Milli Piyango'su Şükrü Şenkaya'sı vardır meşhur, pıyhsf....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tire Asım Aras Sağlık Meslek Lisesi'ndeki kız öğrencilerin, "Kız çocukları park ve bahçelerde kısa etekleriyle uygunsuz durumlar yaratabiliyor", "Kız çocukları giydikleri etekler nedeniyle büyüme çağında olan erkek çocukların ilgisini çekebiliyor", "Çevreden baskı var" gibi gerekçelerle pantolon giymeleri yasaklandı.

ne giyecekler lan
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

abi aptallığıma sokayım ya. liseye yeni başladığımda böyle daha 1-2 hafta falan olmamışken milli piyangoya geçirceklerdi beni dedim boşverin okul okuldur.
demez olaydım kaçtı kızlar sonradan geldi haberleri:(
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

SeaGle said:

abi aptallığıma sokayım ya. liseye yeni başladığımda böyle daha 1-2 hafta falan olmamışken milli piyangoya geçirceklerdi beni dedim boşverin okul okuldur.
demez olaydım kaçtı kızlar sonradan geldi haberleri:(

Ah abi ya..

Uhal dediler bana da, yok müdürü çok iyiymiş yok öğretmenleri güzelmiş.
Müdürü de bok gibiydi zaten, n.eşiyok, ağzımıza etti yıllarca.

piyangoda olsaydık hayatımız değişmişti belki de. Belki şimdi seninle kankaydık, kızlarla dışarıda içiyorduk şu an..

ama şu an? foreveralone..
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

bakın bu tam ideal boy bence

http://img541.imageshack.us/img541/1901/34570406070124.jpg

yani bundan kısası yasaklanmalı bence

Bide bunlar voleybol oynuyor boş derslerde, düşünün. Okulun apaçileri de bunların tam eteğinin altına girecek şekilde uygun bi açıyla topu yere doğru smaçlıyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

said:
Tire Asım Aras Sağlık Meslek Lisesi'ndeki kız öğrencilerin, "Kız çocukları park ve bahçelerde kısa etekleriyle uygunsuz durumlar yaratabiliyor", "Kız çocukları giydikleri etekler nedeniyle büyüme çağında olan erkek çocukların ilgisini çekebiliyor", "Çevreden baskı var" gibi gerekçelerle pantolon giymeleri yasaklandı.

ne giyecekler lan

çıplak gelsinler demeye getiriyor çaktırmadan köftehor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...