kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ruscudan aldim ben de oyunu, download baya yavas steamden 25$ key, daha ucuzu vardir cok bakinmadim simdi localization dosyalari lazim ya, var mi rus alip indiren? 5.5 gb kadar ses + text. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 could not load localization.txt dio dimi ? bunu nası düzelticez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Singleplayerda birkaç bölüm oynadım ve harbiden güzel olmuş yani , aksiyondur müziktir falan çok iyi . BF3 singleplayerdan kat kat zevkli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 @Grast: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Call-of-Duty%3A-Modern-Warfare-3-Steam-Key-Scan.html ingilizce ses+text : 5 küsür gb text: 1,2 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ow. çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 AHAHAH inmiyo oyun Steam'den. Londra'dan 20mbps bağlantıda 200-300kbps ile iniyo. Var mı iyi mirror bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 @RUSçular: üstte verdiğim link burdan çalmış linkleri: http://cdkeyshere.com/files/mw3.html açıklaması daha iyi @Kojiroh: fransa'dan 1,1 mb/s geliyo ---- steam şu an patlak, o yüzden rus aldığım için sevinçliyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bone said: DoruK said: cod fanboyları coddan soğutuyor ya bu arada bf3 normal moddan ben de zevk almamaya başladım bi iki silah daha açıp hardcore oynarım artık. çok saçma çünkü adamı sniperla vuruyorum hop git köşeye saklan health doldur geri gel vuruyorum hop dön can doldur başka sipere kafadan vurmadıkça böyle gidiyor. canının gözükmemesi, merminin ne kadar kaldığını kendin hesaplamak zorunda olman, düz görüntüde abuk gerçek dışı turuncu spot üçgeninin olmaması falan olması gereken hali. sniper riflela vuramiyorsun demek ki. git köşeye saklan health doldur geri gel vurül hop felan olmuyor, one shot one kill. başlangıç silahını diyorsan, millet onu mid range taramali tüfek tadında kullanıyor. bi de belli belirsiz gözüken minicik turuncu üçgen yerine cod/cs gibi düşmanların isminin koca kırmızı harflerle yazması daha iyi aslında. bf3te düşman zeminle aynı renk oluyor, görmeyip ölüyorsun. kötü bi durum tabii.evet dimi yanında medpack olmadan köşeye çekip 30 saniye sonra tekrar aynı yere çıkması çok süper. of bone allaşkına kastettiğimin ne olduğunu adın gibi biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 şu an france, paris'ten 2.4mb/s ile geliyo, çekmekte sorun yaşayan geçsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 DoruK said: of bone allaşkına kastettiğimin ne olduğunu adın gibi biliyorsun. neyi kastetmissin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 oha lan multi çok iyi akıyomuş, şu ana kadar çıkmış en iyi mw2 harita paketi olmuş. gerçi öncekilere göre biraz pahalı ama değer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Single playeri simdi bitirdim resmen harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 dayanamadım aldım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Sledgehammer Games adına açıklama yapan Condrey, Battlefield 3'ü iğnelemeyi de unutmadı. Gelen açıklama şu şekilde: "Diğer oyunlardakinin aksine burda haritanın ta öbür ucundaki görmeyi bile başaramadığınız bir keskin nişancı tarafından vurulmak gibi bir olay yok. Hem böylece savaşa tekrar dahil olabilmek için beş dakika boyunca koşmanıza gerek kalmayacak. Modern Warfare 3'te işler böyle yürümez, burda her zaman aksiyonun tam içindesinizdir, olay tetiği hızlı çekmekte. Oyunun özünde bu yatıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 doğru demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bu konuda bile yanlışsın napolyon BF3'e laf eden çarpılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bf3 bc2 nin devamı niteliğinde vietnamla beraber toplasan 100 saat oynamışımdır onu mw3 te mw2 nin niteliğinde en az 500 saat gameplay im olduğuna göre mw3 daha iyidir. zaten reviewler ve preorderlarda aynısını söylüyor 9milyon pre order yanılıyor olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bilmem kaç milyar sinek yanılıyor olamaz bi tadına bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Masquerade said: Sledgehammer Games adına açıklama yapan Condrey, Battlefield 3'ü iğnelemeyi de unutmadı. Gelen açıklama şu şekilde: "Diğer oyunlardakinin aksine burda haritanın ta öbür ucundaki görmeyi bile başaramadığınız bir keskin nişancı tarafından vurulmak gibi bir olay yok. Hem böylece savaşa tekrar dahil olabilmek için beş dakika boyunca koşmanıza gerek kalmayacak. Modern Warfare 3'te işler böyle yürümez, burda her zaman aksiyonun tam içindesinizdir, olay tetiği hızlı çekmekte. Oyunun özünde bu yatıyor." Şu çok doğru bir dokundurma olmuş yalnız. bad company2 başlığında da 40 kere yazmıştım bu olayı. Hem baseden base e görmek birp roblem hem de spawnerın uluorta adam spawn etmesi bir problem ve bu oynadığım uzunca bir süre çözülememişti. ben şahsen bc2 oynamayı sırf spawner yüzünden bıraktım, sadece ve sadece spawner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 doğru mu? lol. bi bf serisinde var o olay. sanki kendileri çok iyi de... spawn kille gelceksek codda çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 @rusçular beyler, ukrayna'da vpn'e bağlanıyorum ama openvpn ip ukrayna ip'si gösterse de yine de türkiye görüyor steam. tadım kaçtı. yardıms plex edit: hallettim, openvpn admin olarak açmamışım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hep hayal ederdim kimsenin pusmadığı, herkesin düzgünce oynadığı online bir fps. mw3 ü yükledim olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Napolyonn said: bf3 toplasan 100 saat oynamışımdır onu mw3 te mw2 nin niteliğinde en az 500 saat gameplay im olduğuna göre mw3 daha iyidir Senin kaç saat oynamanın ne önemi varki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 14 daha kalkmadan oynadıktan sonra 316. olarak masadan kalkıyorum artık oturmaktan damarlarım tıkandı. istediğiniz kadar bok atın oyun süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 evet oyun gerçekten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar