Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

DoruK said:

cod fanboyları coddan soğutuyor ya

bu arada bf3 normal moddan ben de zevk almamaya başladım

bi iki silah daha açıp hardcore oynarım artık. çok saçma çünkü adamı sniperla vuruyorum hop git köşeye saklan health doldur geri gel vuruyorum hop dön can doldur başka sipere kafadan vurmadıkça böyle gidiyor.

canının gözükmemesi, merminin ne kadar kaldığını kendin hesaplamak zorunda olman, düz görüntüde abuk gerçek dışı turuncu spot üçgeninin olmaması falan olması gereken hali.

sniper riflela vuramiyorsun demek ki. git köşeye saklan health doldur geri gel vurül hop felan olmuyor, one shot one kill.

başlangıç silahını diyorsan, millet onu mid range taramali tüfek tadında kullanıyor.

bi de belli belirsiz gözüken minicik turuncu üçgen yerine cod/cs gibi düşmanların isminin koca kırmızı harflerle yazması daha iyi aslında.
bf3te düşman zeminle aynı renk oluyor, görmeyip ölüyorsun. kötü bi durum tabii.
evet dimi yanında medpack olmadan köşeye çekip 30 saniye sonra tekrar aynı yere çıkması çok süper. of bone allaşkına kastettiğimin ne olduğunu adın gibi biliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sledgehammer Games adına açıklama yapan Condrey, Battlefield 3'ü iğnelemeyi de unutmadı. Gelen açıklama şu şekilde: "Diğer oyunlardakinin aksine burda haritanın ta öbür ucundaki görmeyi bile başaramadığınız bir keskin nişancı tarafından vurulmak gibi bir olay yok. Hem böylece savaşa tekrar dahil olabilmek için beş dakika boyunca koşmanıza gerek kalmayacak. Modern Warfare 3'te işler böyle yürümez, burda her zaman aksiyonun tam içindesinizdir, olay tetiği hızlı çekmekte. Oyunun özünde bu yatıyor."
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Sledgehammer Games adına açıklama yapan Condrey, Battlefield 3'ü iğnelemeyi de unutmadı. Gelen açıklama şu şekilde: "Diğer oyunlardakinin aksine burda haritanın ta öbür ucundaki görmeyi bile başaramadığınız bir keskin nişancı tarafından vurulmak gibi bir olay yok. Hem böylece savaşa tekrar dahil olabilmek için beş dakika boyunca koşmanıza gerek kalmayacak. Modern Warfare 3'te işler böyle yürümez, burda her zaman aksiyonun tam içindesinizdir, olay tetiği hızlı çekmekte. Oyunun özünde bu yatıyor."

Şu çok doğru bir dokundurma olmuş yalnız. bad company2 başlığında da 40 kere yazmıştım bu olayı. Hem baseden base e görmek birp roblem hem de spawnerın uluorta adam spawn etmesi bir problem ve bu oynadığım uzunca bir süre çözülememişti. ben şahsen bc2 oynamayı sırf spawner yüzünden bıraktım, sadece ve sadece spawner.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...