Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bf noob oyunu, cod pro oyunu veya tam tersini iddia etmek direk fanboy'luk da.

ben bf'de yeterince zevk almıyom çünkü illa takım halinda bir şeyler yapman lazım. ben hafif counter gibi olsun istiyorum, 3-5 gizlenmeli falan ama arada çıkıp ramboluk yapabileceğin.

cod gibi yat, kafayı çıkar ördek gibi avlanacak biri varsa avla yoksa geri yat, 3 adım ilerle, şööle bi bak, geri yat, sürünerek ilerle vs tarzını sevmiyom çok. anca takımda 3-4 kişi beraber oynucan o zaman güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

cod4 ün competitive oynanan modu promod dısında hepsi noob oyunu zaten , 2 yılımı verdım clanbase zamanı , zaten eger ısmını hatırlamıorm promodu yapan herıf olmasaydı cod4 de competitive olamazdı ımkanı yoktu , ozellıkle mw serisının mw1 den sonra gelenlerı dırek dumbed down , oyuzden bunları tartısmak falan yersız. binbir türlü aim kolaylaştıran scopelarmıs fln ki buna bf3 de ekleyin , ben iron sight oynuyorum adam ir la oynuyor wallhackin bi radde altı , yetemezler tabi o ayrıda , one shot one kill grenade launchermıs falanda filanda bf3 de aynı bokun soyu , 2 side dumbed down , 1+1=2 , ama en azından bf3 de bıseyler yapıyorsan kendın ve/veya squadın bıseyler yapıyor , soteleyıp streak alıp steroid basmıosun oyunda veya cagırdıgın ai kontrollu heli senin yerıne domine etmıyor oyunu...... neyse abicim isteyen istedigi oyunu oynar . ama yetenegin one cıktıgı oyunlar olarak kategorılendırırsek uzgunum ama bf3 kesınlıkle daha ıyı mw2 3 b.ops dan.. ha tabı cs / cod4 promod / cod 1 falan bunlar gercekten skill isteyen seyler
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

Myshkin said:

hc normal olanı zaten. normal mod diye sundukları şey mağzaların kadınlara smallı xxsmall diye satması gibi bir şey.
easy-->normal mode
normal-->hardcore

:) lol....

sniperla 300m + da head vuramayan yetersızlerın ,
rpg ile oneshot bile deil bi kerede double kill falan almak isteyenlerin , closecombatta firerate i yuksek sılahla aim bile almadan frag yapanların modu hardcore :)

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş gerçek hayatta rpg ile ateş edildiğinde ne olduğunu görmemiş herhalde ondan böyle konuşuyor. yakın mesafede aim önemsizleşiyor =/ falan demiş. sniper dediğin adam da kaç kalibre tüfek kullanıyor, boşa kullanmıyor herhalde dimi?

Asıl normal modda adamı isabetli 3-4 mermiyle vurmana rağmen öldüremediğin için saçmalık çıkıyor ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

arkadaş gerçek hayatta rpg ile ateş edildiğinde ne olduğunu görmemiş herhalde ondan böyle konuşuyor. yakın mesafede aim önemsizleşiyor =/ falan demiş. sniper dediğin adam da kaç kalibre tüfek kullanıyor, boşa kullanmıyor herhalde dimi?

Asıl normal modda adamı isabetli 3-4 mermiyle vurmana rağmen öldüremediğin için saçmalık çıkıyor ortaya.

abi girdiginde ses ver buraya geleyim bak kim nası olduruyor normal modda :) senin isabetli diye tanımladıgın aim nereyı vuruyor peki ? orda carpı cıktı tamam vurdunda adamın neresını vurdun kac dmg yedı ? vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...