Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 2001de adsl vardı etrafta. daha özelleltirmeden önce adsl ağı yayılmışti istanbulun merkezlerine. bende kablo vardı 2000 de millette adsl kullanıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 net cafeler vardı 99 yılında bi sürü neydi bağlantıları hatırlamıyorum ama doluydu yani kütahya gibi saçma bi yerde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kablo net daha yaygındı o zamanlar yanlış hatırlamıyosam, kablo net oluyodu net kafelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 özelleşen kurumun daha iyi calısması, daha iyi hizmet sunması zaten oldukca dogal birsey ki. bunun olmaması zaten düşünülemez, hele ki bizim gibi bir ülkede. ama madem ki özelleştiriyorsun, birincisi gercek fiyatına sat, ikincisi satabiliyorsan yerli yatırımcıya sat. sen gidip birilerine satıyorsun, sattıdıgın sirket bikac katına tekrar satıyor. "aradaki şirket" bu zaman diliminde şirkette cok mu büyük degisiklikler yapıyor acaba?? yani degerini bu sekilde katlayacak ne yapabilir ki zaten?? bu "aradaki şirket" lafı önemli tabii. aslında şöle bi baktıgında işten en karlı cıkan taraf cünkü. parası olan bi adama en kısa zamanda kat kat fazlasını kazandırmanın en kolay yolu. yönetmekle ugrasmıosun, hatta büyük ihtimalle sektörü bilmiosan yönetemezsin de.. kısa zaman sonra sat "kurtul", kat kat kar et.. büyük bir ihtimalle de bu el değiştirmenin ucu sonunda hep yabancılarda bitiyor. şöle bi geçmişe dönüp bakın neler özelleşti.. yüzyıllık ülkenin birikimi hangi şirket varsa hepsi satıldı. bi kısmı bu sirketin satıldıgı gibi ilk önce bi yerli şirkete, digerleri de genellikle en büyükleri ise direk yabancılara ucuzdan satıldı. Hangi önemli sektör varsa, ya cogu ya da tamamı yabancılarda suan. Basbakan acıklama yapıyor, kişi bası milli gelir 2500$ artmıs. Siz bu paranın vatandasın cebine mi gittgini sanıyorsunuz? Büyük şirketlere gidiyor, hatta suan memleketin haline bakınca direk yabancılara gidiyor resmen. Ülkem insanı da ne yazık ki, gözü önünde olup biten bu olayı göremeyecek kadar kör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kablonet vardı ama özel değilmiydi zaten kablonet. olay kablonet değil zaman pekaziz in çağötesinden teknolojiyi kullanması olayı. daha ilk çıktığında 64kbit nete bile ne paralar veriyoduk ben eski faturaları saklıyorum şimdi çıkartmayayım kaç katıydı bide stabilde değildi kafasına göre artık oradaki memur canı isterse düzeltiyodu. telefonla arasan karşına kimse çıkmıyodu falan offff off ne sıkıntılardı. şimdi keyfine göre kampanyalı renkli cıvıl cıvıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 diageo simdi lan kaziklandik mi acaba demez mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya şükrü bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ahahaha o ne öle tavşan gibi renkli kağıdı yemeye calısır gibi renkli renkki. dünyanın en pahala internetlerinden birini kullnıyoruz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 adsl tartismasi sacma, teknoloji canavar gibi koptugundan yayginlasti adsl devlet veya ozellestirmeden degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Napolyonn said: kablonet vardı ama özel değilmiydi zaten kablonet. olay kablonet değil zaman pekaziz in çağötesinden teknolojiyi kullanması olayı. daha ilk çıktığında 64kbit nete bile ne paralar veriyoduk ben eski faturaları saklıyorum şimdi çıkartmayayım kaç katıydı bide stabilde değildi kafasına göre artık oradaki memur canı isterse düzeltiyodu. telefonla arasan karşına kimse çıkmıyodu falan offff off ne sıkıntılardı. şimdi keyfine göre kampanyalı renkli cıvıl cıvıl. valla ben 2010 aralık'ında üç gün telefona kimse çıkmadığı için bıraktım TTneti. yağmur yağınca net gidiyordu hala. demekki burada hala chp ve atatürk zamanından kalma altyapıyı kullanıyorlardı ondan:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 başta yalın internet parası alan bir firmanın bizi ne kadar sevdiğinden, mümkünlü kasabasına interneti nasıl götürdüğünden bahsetmesek. konuya dönsek ve özelleştirmeyi savuınan arkadaşlar "zaten içki içmeyin günah" deseler ve rahatlasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 özelleşmeden sonra rakının tadı enaz 10 kat daha iyi oldu. aynısı gene olacaksa bir kere daha özelleştirsinler bence, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Abi mantığına hayran kaldım, büyüledin beni bu gece. özelleştirmeyi savunmak= akp yandaşlığı müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 24 yaş uygulaması da iyi oldu veletler gelmez mekanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sen sus alkollüsün sen. koysana şu beyaz poloyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Oha nereden bildin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 goldbären said: konuya dönsek ve özelleştirmeyi savuınan arkadaşlar "zaten içki içmeyin günah" deseler ve rahatlasalar. sübvansiyonu benim cebimden çıkmadığı sürece isterseniz tekila için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sıcak para iyidir sıcak para oh mis fırından yeni çıkmış çıtır çıtır sıcak para @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sipeyskeyk said: Abi mantığına hayran kaldım, büyüledin beni bu gece. özelleştirmeyi savunmak= akp yandaşlığı müthiş. ama aynı şekilde beceriksiz ve aceleci özelleştirmeyi eleştirmek = komünizm mentalitesi de pek yaygın. ne zaman saçma sapan şekilde özelleştirdiler denilse arkasından hemen "sene 2011 özelleştirmeyecekler de ne yapacaklar bakın herkes özelleştiriyor" cevabı geliyor o yüzden bıktım bu konuda bin kere yazmayı. açın bakın biraz o mesela "telekomunu özelleştiren herkes" ne koşullar altında özelleştirmiş türkiye ne koşullar artında özelleştirmişl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 akp ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Napolyonn said: devlet işletmecilik yapmaz. yapar, gelişmemiş bir sektörde rekabet artıp da halka sağlık hizmet sunacak kadar çok çeşit olana kadar yapar. tutup da ülkenin tekel firmalarını satıp halkı özel sektörün insafına bırakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ttnet şu an avrupanın 6. en büyük ispsi felan sanırım, böyle bir potansiyeli 2 senelik karına satan yönetime alkış tutan en hafif tabiriyle vizyonsuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sam said: goldbären said: konuya dönsek ve özelleştirmeyi savuınan arkadaşlar "zaten içki içmeyin günah" deseler ve rahatlasalar. sübvansiyonu benim cebimden çıkmadığı sürece isterseniz tekila için. napolyonu yemlemek istedim ama yatmış herhalde akıllı adamın hali başka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 huun said: özelleşmeden sonra rakının tadı enaz 10 kat daha iyi oldu. aynısı gene olacaksa bir kere daha özelleştirsinler bence, sorun yok. abi madem öyle, keşke efes devletin olsaydı da, sonra özelleşseydi, bari "acı hıyar" tadındaki bira düzelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 tt den vergi alıyordur, devletin elinde hisse kalmıştı onlar için de pay alıyorsa bir de satılmadığını(kira) varsayarsak meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar