GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Devlet rekabetin önünü açmalı Turkcell tek marka yıllarca parayı kaldırdı, aynı şekilde turk telekomda. Zaten dandik internet birde devlet işletse herkes kanser olurdu
Trias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 pekaziz said: İyice saçmaladın, adsl devlet özelleştirmeden epeyce önce yaygınlaşmıştı. evet Ankara'da 1000 kişiye vermişlerdi diye hatırlıyorum.
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Demek ki memur çocuğu olan ben o kadar şanslıymışım ki o 1000 kişi arasına girebilmişim. Harbi matematik ve hesap kitap konusunda sıkıntılarınız var. Telekom en zaman özelleştirildi, adsl Türkiye genelinde ne zaman yaygınlaştı, iki üç tıkla nette de bak.
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ben devletten çıktıktan sonra ttnet'ten çektiğim kadar bi tek turkcell 3g'den çektim fdfds.
Trias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 pekaziz said: Demek ki memur çocuğu olan ben o kadar şanslıymışım ki o 1000 kişi arasına girebilmişim. Harbi matematik ve hesap kitap konusunda sıkıntılarınız var. Telekom en zaman özelleştirildi, adsl Türkiye genelinde ne zaman yaygınlaştı, iki üç tıkla nette de bak. 1999 da adsl in vardı? şanslıymışsın
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Telekom'un özelleştirilme tarihini öğren de öyle gel aslanım.
Trias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 pekaziz said: Telekom'un özelleştirilme tarihini öğren de öyle gel aslanım. önce saygılı konuşalım. Ben 1999 yılında avrupada adsl varken bizde olmadığından bahsediyorum. özelleştirmeden sonraki artışa da http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/83910-dunden-bugune-adsl.html den bakabilirsin. Hala daha devletteyken hizmet daha iyiydi diyorsan bilemem.
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 türk telekomu savunmak. aslansın.
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 goldbären said: türk telekomu savunmak. aslansın. valla türk telekom arenayı düşünüp, aslanla da bu düşüncemi iyice pekiştirdim bi an.
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Saygı maygı laflarına girip kıvırma lütfen. 2003'te 15-20 tane ilde hizmet veriliyor olabilir, özelleştirilmeseydi bütün Türkiye'ye yayılmayacağını söylemek tamamen farazi ve gerçekçi olmayan laf. Nasıl ki Melih Gökçek bütün inşaat bittikten sonra 5 tane vagon getirip bütün metroyu sahiplendi, senind e bütün iyi şeyleri özelleştirilme sonrası Telekom'a atfetmen aynı hesap. Ki bugünkü telekomun durumunu savunmak da ayrı komedi.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 pekaziz said: İyice saçmaladın, adsl devlet özelleştirmeden epeyce önce yaygınlaşmıştı. özelleştirildikten sonra geldi adsl büyük şehir harici merkezlere.
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Trias said: pekaziz said: Telekom'un özelleştirilme tarihini öğren de öyle gel aslanım. önce saygılı konuşalım. Ben 1999 yılında avrupada adsl varken bizde olmadığından bahsediyorum. özelleştirmeden sonraki artışa da http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/83910-dunden-bugune-adsl.html den bakabilirsin. Hala daha devletteyken hizmet daha iyiydi diyorsan bilemem. 2 yıl önce 42" lcdler 3-4 milyardan başlarken şimdi 1 milyara lcd var. anlayacağın teknoloji ucuzluyor. ister istemez kotayı dayadıkça hız artıyor tabi. ttnet ilk çıktıgında en bktan internet 128 kb falandı sanırım. şuan ise 1 mbit. 10 yılda fazla bir gelişme yok baktığında.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Devletinizin illa birşey üreterek zengin olmasını istiyorsanız silah üretebilecek seviyeye gelmesi için çalışın. Sabun üretip çay üretip zengin olan bi devlet yok dünyada.
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sam said: pekaziz said: İyice saçmaladın, adsl devlet özelleştirmeden epeyce önce yaygınlaşmıştı. özelleştirildikten sonra geldi adsl büyük şehir harici merkezlere. Yazdım yukarıda. Bir sistemi Türkiye'ye getiren firmayı 2 sene sonra özelleştirip ulan bütün ülkeye niye yaymadın demek şaka gibi.
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 pekaziz said: Sam said: pekaziz said: İyice saçmaladın, adsl devlet özelleştirmeden epeyce önce yaygınlaşmıştı. özelleştirildikten sonra geldi adsl büyük şehir harici merkezlere. Yazdım yukarıda. Bir sistemi Türkiye'ye getiren firmayı 2 sene sonra özelleştirip ulan bütün ülkeye niye yaymadın demek şaka gibi. biri vardı kimdi o, özal zamanında geldi uydu tv ondan önce yoktu falan diyordu. kafa aynı kafa. iphone falanda bu hükumet sayesinde geldi.
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ciforsu bile bu hukumet getirdi, siz ne diyonuzzz
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Loxias said: kotayı dayadıkça hız artıyor tabi. ttnet ilk çıktıgında en bktan internet 128 kb falandı sanırım. şuan ise 1 mbit. 10 yılda fazla bir gelişme yok baktığında. konu zaten uçmuş gitmiş de bu kota konusuyle ilgili bişe eklemek istiyorum. geçenlerde anasının nikahı kadar büyük bir forumda abd'de de bazı büyük servis sağlayıcıların kota uygulamasına geçtiğinden bahsediliyordu ve ilginç bir şekilde abd'li kullanıcıların büyük çoğunluğu bu uygulamayı savunuyordu. sebep olarak, bunun elektrik ya da su gibi bir altyapı unsuru olmasını gösteriyorlar. elektrik ve suda kullandığın kadar ödediğin için milletin apaçi gibi sınırsız kullanamamalarını örnek gösterip, internetin bundan farklı olmadığını söylüyorlardı. oyun ya da normal kullanım için internet alanların sığır gibi bütün gün bişeler indiren insanlar yüzünden internete fazla para vermelerinin haksızlık olduğu falan filan fişman internette kota ister miyim? istemem, hatta ilk başlarda mantığı nedir ben de anlamakta zorlanmıştım ama o başlığı okuyunca bir çok yönden hak vermeden de edemedim. o yüzden tt'ye düşen doğru düzgün ve bol çeşitli tarifeler uygulamak.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kimse kar etmeyen bir kuruluşu almaz kimse kar etmesi gereken bir kuruluşa gerçek değerini vermez devlet dışında hiç kimse kar eden kuruluşu satmaz potansiyeline ulaşamıyorsan satacaksın
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Huun asıl abd'de cok daha önemli bi tartışma var internet servis sağlıyacıları ıcın. adamlar belli sitelere daha hızlı geri kalanına hiç veya yavas bağlantı sağlıyan paketler satmak istiyo. net neutriality için korkunc bi durum tabiki, internetin bütün mantığına ters bi yaklaşım, ama işte yıllardır bastırıyolar bu mevzuyu bi noktada gecicektir yasa.
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 pekaziz 99 yılında nası giriyomus adsl e alt yapı olmadan burası bi netleşsin bence.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 e vardı adsl 99da. ultiam oynuyoduk biz dial-uptan, böle adlsli abiler gelip gelip keserlerdi bizi
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ben 2001 de snn de oynarken daha kimsede yoktu adsl daha sonra nbl da yeni yeni çıkmaya başlamıştı 2004 e tekabül ediyo işte.
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Napolyonn said: pekaziz 99 yılında nası giriyomus adsl e alt yapı olmadan burası bi netleşsin bence. Ciddi anlamda hastalıklı bir beyne sahip olduğun kanaatine vardım şu mesajdan sonra. Okuma sorunu yaşıyorsun, Hacettepe'de abimin çok yakın bir arkadaşı var göz doktoru, istersen randevu ayarlayabilirim.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Napolyonn said: ben 2001 de snn de oynarken daha kimsede yoktu adsl daha sonra nbl da yeni yeni çıkmaya başlamıştı 2004 e tekabül ediyo işte. ahahaha
Öne çıkan mesajlar