LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Şimdi PS3 için HDMI kablo almak istiyorum fakat her kablonun alınmaması gerektiğini, bazı kabloların daha iyi olduğnu biliyorum. Mesela bazıları sanırım PS3'te görüntünün laglı aktarılmasına neden oluyormuş, doğru mudur? Birde kablo uzunluğu etkiler mi performansı? Almışken 3-5 metre almak istiyorum. Birde 1.4 alıp 3D'ye hazır hale gelmek istiyorum ama mesela 1.3 olan bir TV'ye oluyor mu bu kablo? İlla 1.3 mü almak gerekli 1.3 tv'ler için? Şöyle bir genel bilgi verirseniz seviniciiiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kablo kalitesi sadece durability ve reliabilty ile alakali, protocol ve aktarim dijital oldugu icin analog daki gibi kablonun direnci, kesidi v.b. kaliteyi ve hizi etkilemez. lag, kayip, kalite falan pahali kablo alanlarin uyuyunca kabus gormemek amacli kendilerini kandirip insanlari da ayni parayi harcamalarina yonelik ikna etme yontemlerinde kullandiklari kelimelerden bi kac, kacinin. kablo uzunlugu, uretimi daha pahali oldugu icin kablonun fiyatini etkilemekden baska bi olayi yok. belli uzunluklardan sonra elbet kayip basliyor ve yukseltece ve switchlere ihtiyac duyuyoruz ama bu 3-5 metre gibi kisa mesafeler icin degil. kablo versiyonu da hali hazirda bi setup yoksa para tuzagi, 3d ye hazirlanmak istiyorsaniz 3d ekipman alirken kablosunu da almakla olur. simdiden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hdmi 20-30 metre arası kablo tecrübesi olan var mı? kalite düşüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 15m de bir yükseltici monte edilmesi gerekiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 cok uzun mesafe varsa cat5 basin gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 LathspeLL said: Şimdi PS3 için HDMI kablo almak istiyorum fakat her kablonun alınmaması gerektiğini, bazı kabloların daha iyi olduğnu biliyorum. ben bu komple yanlış diye biliyorum. hdmi kablo eğer görüntüyü ekrana bozukluk olmadan, düzgün aktarıyorsa tamamdır. herhangi başka bir hdmi kablosuyla aynı görüntüyü alırsın. yani ya 1 ya 0 olan bir durum bu. ya hdmi kablosu görüntüyü düzgün ulaştırır ve bütün hdmi kablolarıyla aynıdır, ya da düzgün ulaştıramaz görüntüyü, bu da kabloda sıkıntı var anlamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.popularmechanics.com/technology/how-to/tips/how-to-extend-your-hdmi-cables duvara takılan o parçalardan türkiede satılıyor mu acab a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://wccftech.com/images/news/Monstercables/Monstercables-overpriced-HDMI-cables.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bu monster denen firmanın, beats audio ekipmanlarını yaptığını BİLİYOR MUYDUNUZ? sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 beats le monster ayrıldı 2 sene kadar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 vay be. demek 1.4 olduktan sonra her marka ok. monster zaten acayip pahalı. pahalı iyidir demek değilmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 dijitürkçüülerde iddaa ediyordu geçenlerde hd yayın için ÖLTÖN ÖÇLÖ KÖBLÖ alın diye. Altını buldukta aq kablosu kaldı. Okadar tv de çalıştım kimsenin zükünde değildi kablonun markası :D zaten biz yapıyoduk kabloları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Esh said: beats le monster ayrıldı 2 sene kadar önce. tüh bak yazık olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ağır Çin işi olmadığı sürece herhangi bir HDMI kablo yeterlidir evet. O kadar para vermenin gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 teknosda 20 liraya philips 1.4 kablo satılıyo. 50 liraya 5 metresi var, ben onu almıştım uzun kabloya ihtiyacım olduğuı için. zaten en dandiği 10 lira falan hdmi ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar