DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bakıyorum Neco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 guild launch hesabın açılmamış gözüküyor, Neco. Tekrar dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bro acik yahu, scalanova seklinde ismim kanuni alinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Quein display name I ile basvurdum. Hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kanuni said: bro acik yahu, scalanova seklinde ismim kanuni alinmis. Pesss. :) Ok ok, kabul ettim applicationı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Şu an 4 üyemiz var: 1. Devo 2. Nefreth 3. Quein 4. Scalanova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 durun isimleri not ediyorum:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Xenocide gelcek daha interperez var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ben forumlarınızı çok uzun zamandır takip ederim ama pek mesaj yazmam, o yüzden çömez gelebilirim size:) Ben warhammer online' a pati başlarken başladım, Aion'a da başlarken başladım, şimdi rifte de patinin arkasından gelsem mi diye şüphedeyim,, Ayran gönüllü gibi çok çabuk terkediyorsunuz da oyunları:=)) Rift te patinin ömrü diğer 2 oyundan uzun olur mu diye soruyorum kendime ne dersiniz ?? Ona göre oyunu alıp guild başvurusunu yapcam bende''' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Hepimizin ümidi oyunun uzun soluklu olması zaten. Şu ana kadar yaptıklarıyla öyle gözüküyor. Ancak bununla kalmayıp, patchler ile yeni content eklemeleri gerekiyor. End Game i de henüz tam bilemiyorum. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Defiant kardeşler..gönlüm sizinle ama sadakatimizi guardiana sunduk gayri.. Orphiel'e selam , yola devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 @HeraMurpy bunu kimse sana garanti edemez. ama şu an ki görünüm itibariyle uzun ömürlü bir oyun olacak gibi. neden mi? adamlar gerçekten Rifti sıkı tutuyorlar. ping değerlerinden tut yaptığın pvplere kadar görebiliyorlarmış. artık oyunlarda oyun kalitesi kadar yapımcılardan aldığın feedback de önem taşıyor. şu an için iyi görünüyor. asıl oyunda betadan farklı neler göreceğiz bilmiyorum. oyun sürekli bir gelişim içinde olursa tutar. herkes de devam eder. ha yok çıkardık oyunu gidip yeni projelerle ilgilenelim diye ilgi alakayı keserlerse ömrü fazla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Üye olan arkadaşlar, Profil kısmında characters altından add character diyerek oynayacakları, ırk, sınıf ve soulları seçebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben ihtiyaca göre seçeceğim. ilk mage pyro-arcon-elementalist denedim. ama ondan çok var gibi. muhtemelen tank eksiği olacak. dediğim gibi ihtiyaca göre seçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben ekledim ama unguilded cikiyor. bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hah tamam becerdim sonradan ekleniyormus ama simdide rosterda cikmiyorum... wiseman benim arkadasim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Geldim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kanuni, mmo troll unu goremiyorum mesajlarini, yok mu bu sefer ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 anlamadim nen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sencer bırak oyun ayaklarını başlar 2 ay sonra bunaldım diye bırakır arkandan ağlatırsın insanları :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ruslar cloudbourne da oynayacak diye tüm pvp guildleri whitefall da başlıcakmış gibi duruyor şimdilik. ilgili konu; http://forums.riftgame.com/showthread.php?30152-World-PVP-Guilds-Unite-EU-version. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 rus lardan kaçınmalı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kanuni said: anlamadim nen ? mighty 'i diyorum, hic olumsuz mesajini goremedim , sasirdim :D benim maymun istahligimi bilmeyen kalmadi o yuzden rahatim artik kimse kizamiyo :D ornek dragon age 2 kapida bekliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Oyun çıkmadan mighty yi ban ledik siteden, eşeğimizi sağlam kazığa bağladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 devrim almayın sencer i eq yu ne cabuk unutuonus haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar