Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 İsim cix. Olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bana da uyar isim. gerilecek kızacak birşey yok. neticede bu bir oyun. ve ben dediğim gibi, defiantta da bir türk guildı olur. karşılıklı mini game çeviririz. güzel olur kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 server isimleri yayınlanmadan nası servera karar verdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 beta serverlarından. degişmeyecegini düşünerek sanırım veya öyle bi duyum alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 değişeceğini söylediler forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 KingV said: bana da uyar isim. gerilecek kızacak birşey yok. neticede bu bir oyun. ve ben dediğim gibi, defiantta da bir türk guildı olur. karşılıklı mini game çeviririz. güzel olur kanısındayım. aynen katılıyorum warfrontlarda falan karşılıklı denk geliriz güzel muhabbet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 pati guildi ayrı olacaksa bari guardian tarafında olun da paslaşalım be. adam eksiği falan olunca sıkıntı olacak yoksa bak demedi demeyin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dreagloth said: Pati olmayacak ya, "old class grumpies" nasıl DA2019`nın fikri? @reyna ne kızıcam olm nasıl istiyorsan öyle oyna. "Old Class Grumpies" iyidir. :) Defiant olmak isteyen patilerle beraber bu yola çıkalım derim. Zaten hali hazırda 2 tane guardian guildi var, 1 tane de defiant olsun. Kavga dövüş olur arada, foruma renk gelir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sayın Mod. Yeni başlık mı açayım, yoksa bu başlığın ismini, RIFT: Sagespire - Defiant Guildi "Old Class Grumpies" olarak değiştirebilir miyiz? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Guild ismi orjinal olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Yarın websitemizi açıp buradan linkini veririm. Haydi, herkese iyi geceler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Heh sonunda bir karara varıldı, hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 evet hayırlı olsun herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 guild kaç kişi bi bilgi verir misiniz o konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hayırlı olsun.:) Valla bilmiyorum toplam sayıyı ama ben ve ev arkadaşım var burdan.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 +2 de benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sağ baştan say :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben de arkadaşı pvp servera ikna edebilirsem gelirim, defiant olması süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yani şöyle bi 20 kişi çıkabilceksek ben de pati guildinde olayım diyorum ama dediğim gibi inaktif oyuncular+guildin dağılması faktörlerinden korkuyorum abi. uzun zaman sonra bir mmo'ya başlıyorum, hayvan gibi tadını almak istiyorum. o yüzden zerg hostile'la birleşelim dedim ama yan çizdiniz euahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Benim ve arkadaşımın uzuuuun süreler boyunca bırakmayacağına seni temin ederim. En kötü 3 kişi takılır, adam gibi guild buluruz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Abi böle oyunu dolu dolu yaşşıycam diyosan diğer tayfa daha iyi gibi.Ben emekli tayfayım zaten.Genelde casual/semi hardcore gibi olcak burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 valla benim gibi casual ot toplamaktan bıkmayan questleri okuyarak hikayeyi anlayarak yaşarak oynayan insanlar bulmak yeterli olacaktır.old school insanlar gerçekten bu guildte toplanabilirse zaten dağılmaz.kanka ayağa geyik çok olursa bilin ki ömrü çok kısa olur guildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bi önceki topicde bunu yazdım zaten. Türk guildinin(en azından kendini hardcore ilan edenlerin çoğunun-çünkü feci gaz oynuyorlar-) kaçınılmaz sonu bu bence. kanka ayağı, loot kayırma, community ignore, god mode diye gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 şu pati guildinde olacaklarla toplanabileceğimiz bi vent var mıdır, sizlerle de bi topluca konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar