jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sagespire'a 3 büyük guild geldi diğer serverlardan bizimkiler burdan kaçıyor :)
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ilginçmiş. sage'e bakıyorum arada, bomboş görünüyor. bloodiron sık sık HIGH çekiyor, artık. WF'dan isyan eden herkes BI'a taşınmış sanki.
Calevey Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dun gelmeme ragmen. bukadar yogun bisey beklemiyordum. etraf human kaynior. pvp sevenler icin super servere transfer olur olmaz. raid deneyelim dedik tam 2 dakikada 20 kisi saglandi. bir cok kisiye tavsiye ediyorum. bugunde GS denicegimizi duydum. daha ne olsun.
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 geçen haftaki ilk bossun videosu burda: http://www.youtube.com/watch?v=FHtrPDL9o_s bu akşam 4/5 planlıyoruz. hala BI'a geçmeyen varsa, acele edin. whitefall medium şu an, bloodiron high. transfer kapanacak yakında. saat 22:00da başlıyoruz GSB'ye, hemen gelin yedek listeye yazılın :P (amma reklam yaptım yaa, kendimden tiksiniyorum da çok eğleniyoruz, daha da kalabalık olsak efsane yazacaaz. onun peşindeyim)
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 server transfer acik mi halen world pvp lvl 50 de ne durumda , guardian vs defiant ? bekleme suresi nedir aksamlari , peak time da ? tesekkur
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 transfer listesinden cikartilmis ama... soyle bi durum var , sagespire da bizim guild daki karaktere girdigimde guild in yeni blood serverina gecmistir, sende ister misin dediginde listede gozukuyor. benim sorunum, whitefall a gecirdigim karakter icin , acaba sagespire a geri getirip guild a tekrar girsem , ardindan guild yeni server a gecti diye bir operasyonla gecebilir miyim , var mi boyle bir sey deneyen veya duyan ?
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sagespire a getirsen bile olmayan guilda geri nasıl sokacaksın?
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 guildde olanlar, kolaylıkla geçebiliyorlar bloodiron'a. guildin ismi değişti ama aynı guild hala, emeklerimiz çöpe gitmedi yani ;) guildden çıkmış olanlar eğer transfer kapandıysa, supporta yazabilirler. "yanlışlıkla çıktım, guild dağıldı, arkadaşlarım hep orda, plz" falan yazarsanız olur belki
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aradabir aciliyor mu server transfer acaba, cok az farkla kalabalik bakimindan arkadan gelen whitefall a transfer acik mesela.
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 :( İki gündür Twitch.tv'de bir adama denk geliyorum Infernal Dawn isminde yeni çıkan raidi yapmaya çalışıyorlar guildcene. Bu oyunun hakkı bayağı bi yenmiş ya.. http://www.twitch.tv/bigglet1990
Öne çıkan mesajlar