jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sagespire'a 3 büyük guild geldi diğer serverlardan bizimkiler burdan kaçıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ilginçmiş. sage'e bakıyorum arada, bomboş görünüyor. bloodiron sık sık HIGH çekiyor, artık. WF'dan isyan eden herkes BI'a taşınmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dun gelmeme ragmen. bukadar yogun bisey beklemiyordum. etraf human kaynior. pvp sevenler icin super servere transfer olur olmaz. raid deneyelim dedik tam 2 dakikada 20 kisi saglandi. bir cok kisiye tavsiye ediyorum. bugunde GS denicegimizi duydum. daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 geçen haftaki ilk bossun videosu burda: http://www.youtube.com/watch?v=FHtrPDL9o_s bu akşam 4/5 planlıyoruz. hala BI'a geçmeyen varsa, acele edin. whitefall medium şu an, bloodiron high. transfer kapanacak yakında. saat 22:00da başlıyoruz GSB'ye, hemen gelin yedek listeye yazılın :P (amma reklam yaptım yaa, kendimden tiksiniyorum da çok eğleniyoruz, daha da kalabalık olsak efsane yazacaaz. onun peşindeyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 server transfer acik mi halen world pvp lvl 50 de ne durumda , guardian vs defiant ? bekleme suresi nedir aksamlari , peak time da ? tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 transfer listesinden cikartilmis ama... soyle bi durum var , sagespire da bizim guild daki karaktere girdigimde guild in yeni blood serverina gecmistir, sende ister misin dediginde listede gozukuyor. benim sorunum, whitefall a gecirdigim karakter icin , acaba sagespire a geri getirip guild a tekrar girsem , ardindan guild yeni server a gecti diye bir operasyonla gecebilir miyim , var mi boyle bir sey deneyen veya duyan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sagespire a getirsen bile olmayan guilda geri nasıl sokacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 guildde olanlar, kolaylıkla geçebiliyorlar bloodiron'a. guildin ismi değişti ama aynı guild hala, emeklerimiz çöpe gitmedi yani ;) guildden çıkmış olanlar eğer transfer kapandıysa, supporta yazabilirler. "yanlışlıkla çıktım, guild dağıldı, arkadaşlarım hep orda, plz" falan yazarsanız olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aradabir aciliyor mu server transfer acaba, cok az farkla kalabalik bakimindan arkadan gelen whitefall a transfer acik mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 :( İki gündür Twitch.tv'de bir adama denk geliyorum Infernal Dawn isminde yeni çıkan raidi yapmaya çalışıyorlar guildcene. Bu oyunun hakkı bayağı bi yenmiş ya.. http://www.twitch.tv/bigglet1990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Pati guild, tanıdıgım tek adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar