jonq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Öyle olacağı baştan belliydi zaten. "herkesi kendi halinde takılmaya bıraktık" mantığı yanlıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yanlıştı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yanlıştı işte. insanları oyunda tutacak bir etken olmayınca(toplu etkinlik), herkes soğudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yanlış ne abi, biz guild i kurarken demedik mi zaten, gelenler yanlış gelmiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 tsahahaha O patchin gecikmesi bitirdi oyunu&guildi kimse bahane uydurmasın kendince. Ayrıca evet, açılırken PvP PvE akıcaz world firstlere akıcaz denmedi. Çok da eğlendik... Kimseye de biz gurubuz sen alonely guy takıl demedik. yeri geldi ben girmedim yeni adam görsün dungeon diye çıktım. Hiç te zorsunmadım vs sv svs Neyse şimdi çok yazılır buraya da, 4 satır daha yazsam sarcasm guy lar damlar. Gerenk yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 guild'den önce sagespire dağıldı zaten, bi biz vardık benim bıraktığım zamanlarda server'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bir Türk guildi maceramızın daha sonuna geldik. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Sagespire mı dağıldı! , Bi ton adam var serverda. Neyse ya öyle denmiştir onu bunu yapmayacaz diyede. 5 kişi toplandı T1, T2 yaptın arada WF yaptın ee bir yerden sonra insanlar sıkılıyordu. Content var ama yapacak/yapan adam yok. Endless questini yapsan ileriki seviyelerde raid lazım ee yapan yok. Ne anladım o zaman guildden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ama en baştan söylenildi casual takılıcaz diye. hiçbirşeyin sözü verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Valla ben çok eğlendim bu guildde.Arkadaşlara teşekkür ederim.Bazı tiplerin biz rottweiler ile birlikte gchatte makara yaparken kendilerini fazla cool gösterme çabaları arada deli etsede güzeldi guild. Başka bir oyuna akarsanız hertürlü gelirim bir öm yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Guild tamamen dağıldı mı yoksa oynayan birkaç kişi devam ediyor mu? En son baktığımda Melis, Caveley(nickini yanlış yazmış olabilirim) falan devam ediyordu. Update yapmaya üşeniyorum vardı 1-2 günlük süre ama... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 doru yazdin. ;) en azindan 20 kisi saglam online olan kisi var. devam ediyoruz simdilik sorun yok. ;) arada can sikintisi yapior ama idare ediyoruz. gerci simdi server transfer olayi yapilicak onu bekliyoruz. yeni bir oyun gelene kadar devam edicez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Guild'e gelmek istiyorum da daha ne general ne de whisper denen zımbırtı yapabiliyorum su an.Yeni basladım da simdi,var mı yetkili biri su an ulasabilecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 internet sitesinden önce bir apply de ;) oradan birilerine ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Guild site linkini gormemisim basta,yaptım da simdi.Su finaller bitsin oyle agırlık veririm sanırım. Bu arada oyunun su an ki durumu nasıl?Server durumları vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 guilde girmek icin bana veya Valen yada Canatar nicklerine pm atabilirsin server olayi suan sakin ama. server degisikligi yapilicak. daha yogun ve turklerin oldugu bi serveri gecilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Canatar? Cem Canatar? omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 eed cem canatar :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ben Bülent, lotroyu bıraktık sen de bırakmışsın, dönme zamanı gelmedi mi artık? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 epic fail yaşamışım :p bi anda Canatarın pati hesabı sandım seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 eed oyle olmus ahah aksam cemi gorursem soylerim gerci rift oynuyorsan nicki Canatar ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben de ne zamandır pek oynayamadım ama gelecek haftadan ümitliyim. 1.3 versiyonu çok iyi görünüyor: addon desteği, item setler, guild bank, karakter transferi falan. oyun zaten oturdu artık iyice. yaz geldi, iş&güç de hafifledi bir yandan. keyifle oynarız bundan sonra diye düşünüyorum. uzun süre daha takılacak bundan iyi oyun yok, ben devam edicem hardcore bir şekilde. bu arada, 2-3 tane daha bizimkinden daha az popülasyona sahip sunucu var, ordakiler sage'e akarlar bence. muhtemelen bizim whitefall'a gitmemize gerek kalmayacak. 3 eu-pvp serverı kalır, 3ü de yeterince kalabalık olur. zaten guildi taşımak henüz mümkün değil gibi. lv11 olmuş ortamı bırakıp yeniden başlamak anlamsız. re-sub millet! Cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ozan, guildce transferde guild rank kesin siliniyor mu? Patch notlarında yazıyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 casual olarak tekrar rifte döndüm aklıma esince giriyorum. zira döndüğüm mmo m da oyun benim için pvp çevresinde dönüyor. bana yine yer var mı aranızda? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 oozana said: muhtemelen bizim whitefall'a gitmemize gerek kalmayacak. Cold whitefall da guardian lar defiant larin 3 kati neredeyse, sirf bu yuzden oraya kesin gecmeliyiz derim :D hem de cok kalabalik, kan govdeyi goturur valla, lutfen sagespire da kalalim demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar