Harir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Adı üstünde zerg.Ne kadar çok olursa o kadar amacına uygun olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Xenocide said: ... zerg hostile yeterince kalabalık görünüyor. yani raidlerde dışarıda kalan adam çok olacak ... evet doğru söylüyor. düşününce hak verdim. yine beraber oynarız vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 @harir öyle tabi de, şimdi mesela 100 kişi olduğumuzu düşün, bildiğim kadarıyla raidler en fazla 20 kişiyle oluyor. 1 grup raid kurulacak, muhtemelen guildin en tecrübeli, en billurlu adamları o raid party'de olacak, 2. kurulan raid grubunda daha az billurlular olacak, 2. raid grubu ilk bossta wipe yicek, ilk raid grubu dungeonu silip süpürecek falan, bi bakıma tek guild içinde aslında 2 guild olmuş olacak çünkü o 2. raid grubundaki elemanlar geri kalacağı için yeterince billurlanamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ben grd dedim ama def de uyar.. size birakiyorum :D selamlar.. not: katilmam biraz gec olabilir.. simdiden kusuruma bakmayiniz.. iki tane lvl 1 hobbit, levelliyor olacagim bi yandan :D http://forum.paticik.com/read.php?20,5419038,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gratz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 KingV said: zerg hostile katılalım olsun bitsin. Ben arkadaşlarla bu beta oynadım.Çok saygılı ve sakin bi grup tavsiye ederim her türlü.Kendi açımdan düşünecek olursak defiant oynıyacağım mümkin değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dreagloth said: Whitefall PvP problem officers? Whitefall kesin mi? Head start server listesi duyuruldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 olmadı bir grup da defianta açılır. tatlı bir rekabet olur. halı saha yapar gibi karşılıklı warfront çevrilir diyeceğim ama birileri bunun oyun olduğunu unutup, birbirini üzer ya da cıvıtır mı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Zerg Hostile da tanıdığım çok kişi var hepside iyi insanlar .. Tamam fazla oynamak falan bazen kasabilir milleti ama bide şöyle bi durum var .. Diyelim Paticik adı altında açtık guildi 1 ay sonra online adam bulamaz olursak bu seferde Paticik bünyesinde online oranı yüksek kişiler madur olucak .. Bilmiyorum bi orta yol bulunsa tek çatı altında toplanmak güzel olur gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 zerg hostile ile aynı realm de oynayın da biz wowu satar rifte gelirsek olur da aynı serverda oluruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Hala wow oynayan kaldımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ben belki ters saatlerde girdim bilmiyorum ama son uc gun guild'de online 3 kisiydik. Kalabalik olunca Raid'de yer bulamamak da var ama ayri guild acip 2 ay sonra raid yapacak adam bulamamak da var. Bu adamlar o Aoc'u bile bu kadar zaman oynayabildilerse bunu en az 1 yil oynarlar. Ayni Dungeon'a 2 ayri grupla girip birbiriyle basabas yarisan guild'de de bulundum. Rekabet ortami vs...Kimi raid yapar kimi pvp'ye akar. Tabi hersey yonetime bakiyor. Zerg ile ayni serverda ayni tarafta farkli bir guild'de acilabilir. Benim onerim su. Bu foruma katilan herkes ayni pvp server'inda ayni tarafta toplanir. Atiyorum 2-3 guild acilir. Hardcore raid yapacam diyenler bir guild'e, ordan burdan casual takilicam diyen'ler bir guild'e gecer. Hepsi oyun icinde paticik kanalinda toplanir. Ben mesela 1. guild'le raid yaparim ama 3. guild'in elemaniyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Katılıyorum dostum .. ama sorun şuanda Grd Def olayı ki neden sorun yaparlar bunu anlamıyorum her class aynı .. aynı amaç için farklı yolları tutturmuş iki taraf .. umarım dediğin gibi en azından aynı serverda aynı tarafta olunur en azından ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya tabi aynı çatı altında bulunamasak bile aynı server+aynı taraf olayı olsun isterim ben de. ama malumunuz zerg hostile guardian tarafını seçmiş durumda ve ben dahil belli bi kitle defiant istiyor. ben tabi yinelerim, tercihim çoğunluğa göre değişir problem değil, ama atıyorum pati içi çoğunluk defiant diyorsa zerg hostile bu durumda ne diyecek? ZH yöneticileri, bi el atın bu işe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sonucta hepimiz ayni foruma katilan insanlariz. Biz boyle bir hareket yapinca etkiye tepki dogacaktir. Karsimiza baska forumlardan Turkler toparlanabilir. Buda eglenceyi arttirir. Ayrica Guardians icinde asi bir guild'de acabiliriz. "The Defiants" "ElfFckers" " God Damn Guardians" "insallahmasallah" gibi bir isimle. Guardian'larla dalga gecilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi herkesin aynı factionda olması için niye kasıyosunuz. desti izdivaç programı gibi oldu konu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi girip topluca konuşabilecğeimiz bi vent kanalı falan var mı? 2 gün kalmış şurda, bi tam konuşalım, kesinleştirelim. zerg hostile vent'e girip konuşsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben girip konuştum arkadaşlarla, gayet olumlu düşünüyorum şu anda Zerg Hostile'a katılma konusunu. Hatta benim defiant'a olan sempatimi bile sildiler diyebilirim dsfjg geri kalanımız ne düşünür söyleyin bakalım, çabuk olun ama 2 günümüz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sakin ol sampiyon, geri donusu olmayan hayati bi karar almiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 haa tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 GUARDİAN OYNARKEN TIRSIYORUM. Moblar bile gay gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Arkadaşlar tüm oyuncular Def yada tüm oyuncular Guard oynasın diye bir durum yok zaten... Bence her iki taraf için de seçenek olması daha güzel, bu oyunculara diledikleri seçimleri yapma şansı verir... Hatta aynı serverda olursak paticik forumlarında dönecek SS ve Video paylaşımını düşünüyorum, gayet eğlenceli... oyun bu tadını çıkartın.... her iki guilde de başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 tum oyunculardan bahseden yok zatne, bu konu paticikle birlikte oynamak isteyenler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 60 kişi vote lamış ama kaçı alıcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Xenocide said: ben girip konuştum arkadaşlarla, gayet olumlu düşünüyorum şu anda Zerg Hostile'a katılma konusunu. Hatta benim defiant'a olan sempatimi bile sildiler diyebilirim dsfjg haha beynini mi yıkadılar?:) ya illa defiant isteyen bi ekip varsa benim istegimde aynı serverda olmak. en azından karsı tarafta da tanıdıklar olsun bu zevki baya artırır:) warhammerda o muhabbet beni cok sarıyodu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar