interperez Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Dünyanın gelmiş geçmiş en birinci clericiyim. lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bu mesajına çok şey yazardım ama... Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi noldu gitti sagespire birden. gri gösteriyo shard selectte de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gitti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 server cursed direk, bitti olm, dagittik serveri. Kesin bizim yuzumuzden, zerglemeyin dungeonlari dedik o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sdfgjh ama iyi tarafından bakın, bizim serverda problem çıktı, hemen ardından patch geliyor. DEMEKKİ EN BİRİNCİ SERVER BİZİMKİ OLCAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ben cikiyorum yeter bügünlük dedim,akabinde server gitti. Yarin oyuna girecegim zaman haber veririm sizde oynayabilirsiniz benimle ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Rotweiler said: Bu mesajına çok şey yazardım ama... Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Adam trollün kralı. Oyuna başlarken chartera lvl 25 yazdı, daha 20 zor oldu. Hatta belki olamadı sfgdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben de geliom classları bilmediğim için artık random bişi açacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ohh iyi bari, guilddeki nuubluk tacimi verebilirim sana o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 nubluk tacı bende guilddeki. mesela maile bakmayı yeni öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 guilde alın olum nası girecem ben hiç bilmiom ağır noobum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sizin gibi gençleri wf lerde görmek isterizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 vallahi dün warfrontta sabahladım, 1 tam level atlattım kendime öyle diyeyim. 5 kere üst üste win. where is your god now guardians? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 haha vay be xeno, dagitmissin ortaligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben nasıl skill vericemi bilmiyorum yardım lazım bana paladin-warlord-void knight neye vericem şimdi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 http://rift.zam.com/en/stc.html, şuradan yap koy bakalım neyin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0cEhg.xz.ExRzz00z şöyle bişey oldu. başta guildde tank yok dendiği için öyle bişey yapayım dedim de pek tanklayamıyorum da gibi geliyo. yani baştan da kasarım, kasması daha zevkli geliyo bana. o yüzden hani guilde şu lazım veya şunu oyna daha zevkli gibi her öneriye açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Warlord Call to Battle a vermeyeceksen hiç tamamdır, ama vereceksen ondan başla. Reaver düşünebilirsin 3. soul ya da warlord yerine 2. 2. rolü de almışsındır herhalde, tank olarak level lamak azap olur, ona da dps build yaparsınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aldım 3 soulu da ben. o zaman resetleyip warlord yerine reaver alayım? ya da baştan kasarım o da sorun değil de paladin-warlord-reaver yaparsam puanları nereye basıcam baştan itibaren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Guild forumlarımızda kimin ne oynayacağını yavaştan şekillendirmeye başlıyoruz. Şu an herkes soul treeleri keşfetme halinde. Örneğin ben DPS olarak saboteuru çok sevdim, cleric karakterimi de full heale yönlendirerek warfronta giriyorum. Bakalım, zamanla oturacak bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 2. rolu almadın. nası alıcam onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Skill trainer larda buy a new role olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar