Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 @sardius yuh tüm ekibi topladınızmı? toy dahil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ahaha hanimiş toy ben neden görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Çoğu insan pre-orderlımı ? 24 ünde server seçip başlıyormuyuz ? gerçi oyunun ilk günleri oynanmıycak gibi dolu olur heralde ilk bölgeler -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Evet 24'ünde server seçip başlıyoruz.Nolursa olsun betadaki kadar kalabalık olacağını düşünmüyorum.Eğer mobların respawn süreleri uzatılırsa belki sıkıntı doğabilir quest yapma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kaç kişi var gibi duruyor sardi sizin Guardian oluşumunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Arkadaşlar, only pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 def+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sardius said: Sannin said: DEF +1 hata büyük hata:) Sardi dostum gel sende ekiple bu sefer beraber oynayalım ... Def+1 ... Oyun çok sardı beni sanırım sağlam kasıcam :) preorderda yaptım 24 akşamı damlarım direkt .. Sardius bidaha konuş ekiple beraber takılalım istiyorum def grd ne farkeder belki bu sefer hepberaber bi türk guildiyle bi oyunda isim yaparız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 biz coktan sectik tarafımızı ve guildimizi reyna:) zerg hostiledayız grd tarafı. bi bu sannin bozuk cıktı işte heh olur o kadar:P bu arada evet konu dagıldı. drea bizi dagıtmadan biz dagılalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bende bozmayım bütünlüğü..Warhammer da çok elite bi ekiptik.Çekirdek kadro var, sanırım bende girdikten sonra bir narsor eksik kalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Peh aynı hataya tekrar düşücez yani .. sonunda biz Moonlapse gibi bi guildte sizde sağlam bi order guildi gibi bi guilde geçiceksiniz .. Bu kadar kişi oynıycaz yine bi halt edemiycez .. Sakın bana busefer başarıcaz falan demeyin bu kadar online oyun oynadım hepsinde aynı cacık oldu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 grd +1 turklerden bi cacık olmaz diyip köşeme çekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Reyna said: Peh aynı hataya tekrar düşücez yani .. sonunda biz Moonlapse gibi bi guildte sizde sağlam bi order guildi gibi bi guilde geçiceksiniz .. Bu kadar kişi oynıycaz yine bi halt edemiycez .. Sakın bana busefer başarıcaz falan demeyin bu kadar online oyun oynadım hepsinde aynı cacık oldu .. ehehe.Her oyuna başlayınca böyle oluyor harbiden.Bunun en büyük sebebi de guildlerin kalabalık olması.İstikrarlı ve başarılı bir türk guildi için daha önceden birlikte oynamış en fazla 10 kişilik bir guild gerekiyor bence.Drama daha az olur ve kontrol her zaman daha kolay olur.Rift bunun için uygun bir oyun ancak small scale tarzı bir guild yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Abi illa türklerle oynıcaz diye niye kasıyosunuz ki.Bu arada 50 tane oy olmus gene ahahah. Hiç bi güç guardian oynatamaz beni ya gay gibi geldi.Şahsi fikrim(:P) @Harir One Night Stand ekibi var small-scale olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hangisinin kızları daha güzelse o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Cuce sendemi oynıyacaksın aboo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 muhabbet fln olcaksa bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Harir said: Reyna said: Peh aynı hataya tekrar düşücez yani .. sonunda biz Moonlapse gibi bi guildte sizde sağlam bi order guildi gibi bi guilde geçiceksiniz .. Bu kadar kişi oynıycaz yine bi halt edemiycez .. Sakın bana busefer başarıcaz falan demeyin bu kadar online oyun oynadım hepsinde aynı cacık oldu .. ehehe.Her oyuna başlayınca böyle oluyor harbiden.Bunun en büyük sebebi de guildlerin kalabalık olması.İstikrarlı ve başarılı bir türk guildi için daha önceden birlikte oynamış en fazla 10 kişilik bir guild gerekiyor bence.Drama daha az olur ve kontrol her zaman daha kolay olur.Rift bunun için uygun bir oyun ancak small scale tarzı bir guild yok sanırım. Yalansa söyle ama hep aynı olmadımı hiç farklı bişey elde eden oldumu .. bide neden bu kadar Türk varken yabancılarla oynıyimki .. Yani milliyetçilikle alakası yok olayın sakın yanlış yere çekmeyin lafımı .. ama daha ii anlaşabilceğin gülüp eğlenebiliceğin kişiler varken neden başkalarıyla oynıyım oyunu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvdf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 def+1. olmazsa da çok sorun değil.Muahabbet olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Cuce said: hangisinin kızları daha güzelse o olsun bu oyunun cuceleri daha bi cuce gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 adamın def oynayası var sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Whitefall PvP problem officers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 pati ekibine ilk kez katılacağım. ben defiance dedim ama amaç beraber oynamak. guard defiance farketmez. zerg hostile ya da one night stande katılalım olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 KingV said: zerg hostile katılalım olsun bitsin. Şu fikir hakkında düşünceleri alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 o konu aklımdan geçmedi değil ama şöyle bi durum var, zerg hostile okuduğum kadarıyla biraz hardcore takılacak. pati ise genel olarak ikisinin arası bi tonda takılır. ayrıca zerg hostile yeterince kalabalık görünüyor. yani raidlerde dışarıda kalan adam çok olacak ne bilim, vent çok kalabalık olur. bunlar iyi şeyler midir, kötü müdür tam bilemedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar