Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

North America Starcraft League

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mendoza said:

Ya şu Nasl vodlarının olduğu bir yer var mı? GSL falan sürekli alıyorum da incontrol goriline 25dolar ödemek istemiyorum.

Geçende bir arkadaş torrent'te olduğunu söylemişti, başlıkta geri doğru bir kaç sayfaya bak bence.
Mesaj tarihi:

izlemeyenler çok şey kaçırdı.

TLO vs MorroW efsaneydi.

Game 1: tlo morrowun fast expindeki spineı aldı Shattered Temple close positionsda. morrow idra vari bişekilde gg diyip çıktı.

Game 2: morrow başta zerglinglerle 15 kadar scv öldürüp exp alıp 105 drone bastı. creeple "LOL" yazdı mape. ezici ekonomi üstünlüğüyle aldı.

Game 3: efsaneydi TLO başta expini aldı morrowun inanılmaz öndeydi. morrow yılın geri dönüşünü yaptı.
SONUÇ:

Mesaj tarihi:
herkes TLO şöle TLO böle diye anlata anlata bitiremiyor ve adamın yaptığı bazı taktikler falan gerçekten muhteşem ama şu turnuvalarda bir türlü beklentiyi karşıladığını göremedim ya.

zerg gibi en çabuk toparlanan ırkı 7 dakika falan başı boş bıraktı... hem de exp kontrolü falan da yapmadan. şaka gibiydi. onu geçtim o marinelerle pushlasa gg olurdu %90. en fazla 2-3 dakika bekleyip marine-mara gitse yine alırdı falan. makro oyuna gitti. makroda zerg ezdi.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

herkes TLO şöle TLO böle diye anlata anlata bitiremiyor ve adamın yaptığı bazı taktikler falan gerçekten muhteşem ama şu turnuvalarda bir türlü beklentiyi karşıladığını göremedim ya.

zerg gibi en çabuk toparlanan ırkı 7 dakika falan başı boş bıraktı... hem de exp kontrolü falan da yapmadan. şaka gibiydi. onu geçtim o marinelerle pushlasa gg olurdu %90. en fazla 2-3 dakika bekleyip marine-mara gitse yine alırdı falan. makro oyuna gitti. makroda zerg ezdi.

TLO'nun turnuvalarda başarı pili çok zaman önce bitti ki zaten
GSL1 RO32 , GSL2 RO64(qualification serisi) gg ondan sonra bi olayı olmadı Poker Idol Starcraft II EU Championship dışında.
adam yaratıcı eğlenceli oyunlar sunuyo ayrı.
  • Yeni Oluştur...