Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

North America Starcraft League

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha hala ortada gorudn army kalmaz falan yazoıyosun, 3 kez yazdım yuakrda oku bak öğren daha cok terran yenersin.

terarnın marinlri kacınca ki kacmaz zorudna baska sansı yok, mutalar tankalrı temizliyo. bu kadar basit, tank yok isterse sabaha kadar split etsin marinleri ölüyo marinler.
Mesaj tarihi:
Ben senin haklı olduğunu düşündüğüm için tartışmayı boşverelim demedim. Bakış açını değiştirmenin imkansız oluduğu için dedim. Hiç bi zaman da İdra'nın oyununu beğenmedim. Ama adam showman, izlettirio kendisini.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

ahaha hala ortada gorudn army kalmaz falan yazoıyosun, 3 kez yazdım yuakrda oku bak öğren daha cok terran yenersin.

terarnın marinlri kacınca ki kacmaz zorudna baska sansı yok, mutalar tankalrı temizliyo. bu kadar basit, tank yok isterse sabaha kadar split etsin marinleri ölüyo marinler.

sen çık bi hava al. neyi tartıştığının farkında değilsin. direk savunma moduna almışsın kendini ne yazsam aksini yazıcaksın şuanda asdfg

ben sana başka şansı var mı dedim? veya terran çok mu güçlü dedim? hatta terranın combatı daha zor demişim bak adgarfsda

sen zerg çok basit diyosun bende öyle değil diyorum. eğer kaçamıyosa zerg çok daha iyi micro yapmıştır. bunu zergün op olmasına filan bağlaman da saçma. kim iyi oynuyorsa o kazanıyor.

şuan oyun balanced gibi, zergün nerf yiyeceği tek nokta infestor olur. başka da bi değişiklik olmaz.
Mesaj tarihi:
benım bi savbunmam yok, savunan sizsiniz.
combatı en kolay, makrosuda ortalama ırk zerg işte.

savunmak istiyossan en zor en zayıf ırk falan olduğunu istediğin kadar aynı şeyleri tekrar edip durabilirsin.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

savunmak istiyossan en zor en zayıf ırk falan olduğunu istediğin kadar aynı şeyleri tekrar edip durabilirsin.

ne içtiysen aynısından istiyorum :D

"şuan oyun balanced gibi, zergün nerf yiyeceği tek nokta infestor olur. başka da bi değişiklik olmaz." said:

"bence en zor combatı olan terrandır" said:

"kim iyi oynuyorsa o kazanıyor." said:

demişim verdiği cevaba bak. ahauahshau çok iyi ya öldüm gülmekten :D
Mesaj tarihi:
mightyl0llisback said:

baybety said:

Cuce said:

e ınatla savunuyosunki oyun balanced, ama değil işte zerg op.

Zerg op ?
4 void yada 4 banshe ye bakıyo

Silver da öyledir panpa

artık gold oldum panpa
Mesaj tarihi:
baybety said:

mightyl0llisback said:

baybety said:

Cuce said:

Zerg op ?

Silver da öyledir panpa

artık gold oldum panpa

gold da öyledir o zaman panpa,ultra low seviyenle burda balance konusun da yorum yapma.
Mesaj tarihi:
mightyl0llisback said:

baybety said:

mightyl0llisback said:

baybety said:

Cuce said:

Zerg op ?

Silver da öyledir panpa

artık gold oldum panpa

gold da öyledir o zaman panpa,ultra low seviyenle burda balance konusun da yorum yapma.

benim elim yavaş kafam değil
Mesaj tarihi:
üstündekini alıntılayanlar uyarı alıyodu sanırsam. ikişer defa yaptığınız için kasıtlı yaptığınız sanılıp bölüm bani bile yiyebilirsiniz. =)

edit : baybety 3 etti sanırım :F
Mesaj tarihi:
Millet birbirine laf atıyor protoss çok basit yok zerg op yok terran çok zor.Size göre zorsa oynamayın arkdaşım, hangisi op ise, hangisi kolayla o ırka geçinde herkez rahat etsin.Sizde o çok kolay dediğiniz ırkla oynarken bile ezilince ezik dediğiniz ırklara aklınız başınıza gelir.
Mesaj tarihi:
PATA bunu çok kez dedim ladderda ağlayanlardan gelen cevaplar

"protoss oynamaktan zevk almıyorum"
"kendime saygım var ondan protoss seçmiyorum"
"ben terran oynamak istiyorum ya blizzardın salaklığı yüzünden ırk mı değiştircem"
...
...
... vs vs vs
Mesaj tarihi:
Ben de toss'u sevmiyordum, terran oynamaya kastım o kadar, sonra ara verdim işte, tekrar başlayınca baktım terranla 1 win bi dünya lose olmuş toss'a geçtim. Video + 3 maç 4gate denemesi ve;

14 win 3 lose. Protoss yenmeyi öğrensem o loselar da olmayacaktı. Bütün ladder toss dolu QQ

Tabii master'da grand master'da falan çok daha farklı olabilir mekanikleri oyunun da, low ladderlarda protoss easy win.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

olm turnuvayı konussanıza

dur hele hangi ırk imba ona bi paticik olarak karar verelim de turnuva yorumlarını ona göre yapalım.

p imba idra lose
abi adam haklı p imba

z imba idra lose
yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk

gibi
Mesaj tarihi:
Zerg nasıl kolay ya bir Zerg'ün pro seviyede oynaması için 150-250 arası Apm gerekiyor, Protoss'ta ise 100 apm'i olan prolar var. Terran için ise birşey demiyorum low levellarda 2 rax 4 rax gibi mass marine yapıp dalmak kolay gözükebilir de bana pro level'da oynaması en zor Terran gibi geliyor, zaten çok iyi oynayan bir Terranı durdurmak için mükemmel oynamak gerekiyor örnek olarak MMA gibi multitasking'i ve microsuyla mükemmel bir Terran'ı durdurmak imkansız gibi. Ama dediğim gibi pro level'da Terran'ın daha zor olduğunu düşünüyorum yani sonuç olarak Terran>Zerg>Protoss (oynama zorluğu olarak)

Not: Ben Zerg oynuyorum, ve oyunda Apm'im 100'ün altına genelde düşmüyor ortalama 120'yle falan oynuyorum. Fakat diğer ırklarda aynı hızda değilim. Yani yorumlarım da hatalar bulunabilir.
  • Yeni Oluştur...