kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 almayın lan bu mouse u. paranıza yazık. oyun için falan diye aldık. hayvan gibi el terletiyor. nasıl başarıyorlar bunu ya anlamıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001262-g500-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41346 bundan var bende.yeni aldım daha.valla hiç terleme falan olmadı.gerçi eski mouseumda da terlemiyodu.abi kiloluysan zaten otomatik olarak terlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ya kablolu istemiyodum yoksa para verir alırdım. logitech mouse var onda avucum terlemiyo. ama a4tech te nasıl bi malzeme kullanıyolarsa artık abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 a4tech ne abi ya logitech rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yaptık işte bi eşşeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 logitech g500, 70 liraya düşmüşken başka mouse alanı dövüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 niye insanlar ısrarla a4tech alıyor onu anlamış değilim. logitech g500 oldukça güzel bir mouse, daha önce defalarca yazmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 logitech, ms ve razer dışında adam gibi mouse üretenin olmaması yavşaklığından utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ADAM ŞİŞKO BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bone said: niye insanlar ısrarla a4tech alıyor onu anlamış değilim. logitech g500 oldukça güzel bir mouse, daha önce defalarca yazmıştım :P okuman var mı? ben de kablosuz demişim yukarda. allah allah ya. notebook olduğundan büyük bi mouse da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 alala sana mı dedik alala ayrıca logitech'in de kablosuz var bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yav tamam var kablosuzu da. ben günümün çoğunu oyun oynayarak geçirmediğimden, nadiren oyun oynadığımdan o kadar fazla para vermek istemedim. hiç vermemem gerekiyomuş malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 oh olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Notebook'ta gaming mouse saçma gelmesinin yanında, bir de gaming mouse olarak kablosuz kullanmak pek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 a4tech desktoplarla belese verilmekten oteye gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 görece ucuzdu eskiden de şimdi g500 normal fiyata düşünce bitti olayı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Holy said: Notebook'ta gaming mouse saçma gelmesinin yanında, bir de gaming mouse olarak kablosuz kullanmak pek mantıklı değil. gaming mouselar çok rahat oluyor yanlız. Öyle ufak minik fareler elini ağrıtıyor insanın uzun kullanımda. Ben mesela 3-4 yıl önce adrenaline gamer oynadığım zamanın dışında, oyun odaklı üretilen farelerin performansından çok rahatlığından faydalandım. Eli ağrıtmıyorlar. Ufacık fareleri kullanmak için elimi ikiye katlamış gibi kullanmam gerekiyordu sdf x7 serisinden inanılmaz memnundum bu konuda. Hatta bozulmaya başladığında bi x7 daha mı alsam diye düşündüm, sonra g500 aldım, o da inanılmaz iyiymiş o konuda. Gaming mause olarak kablosuz kullanmak konusuna gelince bayaaa haklısın. Kablolu mouse performansını hiçbir zaman alamazsınız kablosuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim_Banladi_Lan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ben de oyle diyodum da, g700 u x8 i falan kullandiktan sonra baya degi$ti dusuncelerim. kablosuz da gayet oynatiyor. gaming mouse un olayi dendigi gibi oncelikle ergonomi, ben asli kucuk notebook mouse u kullanamiyorum mesela. elim aciyo 1 saat sonra. g7 de fiyatina gore bakildiginda iyi bir mouse. eli terletecek yani. yok ille terlemesin diyosaniz custom mod yapin, icini acin, kasasini ince uclu matkapla delin falan icine ufak 386 fani koyun usbye seri baglayin. eli terletmeyen tek mouse budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Esh dönmüş beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ısrarla a4tech x7 alıom 3. bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kaç ayda 3. oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 mouse sizi daha iyi oyuncu yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sizi bu korumaz, sizi yasa korur. gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 a4tech direk çöp abi ya.bilmediğimden soruyorum,bu a4tech'in başarılı olduğu bi bölüm varmı yani mesela klavyeleri kulaklıkları falan da mouseları gibidir heralde sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 40 liraya x7 çöp demek doğru olmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar