Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A4Tech G7 mouse

kozalak

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Notebook'ta gaming mouse saçma gelmesinin yanında, bir de gaming mouse olarak kablosuz kullanmak pek mantıklı değil.

gaming mouselar çok rahat oluyor yanlız. Öyle ufak minik fareler elini ağrıtıyor insanın uzun kullanımda.

Ben mesela 3-4 yıl önce adrenaline gamer oynadığım zamanın dışında, oyun odaklı üretilen farelerin performansından çok rahatlığından faydalandım. Eli ağrıtmıyorlar. Ufacık fareleri kullanmak için elimi ikiye katlamış gibi kullanmam gerekiyordu sdf

x7 serisinden inanılmaz memnundum bu konuda. Hatta bozulmaya başladığında bi x7 daha mı alsam diye düşündüm, sonra g500 aldım, o da inanılmaz iyiymiş o konuda.

Gaming mause olarak kablosuz kullanmak konusuna gelince bayaaa haklısın. Kablolu mouse performansını hiçbir zaman alamazsınız kablosuzda.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de oyle diyodum da, g700 u x8 i falan kullandiktan sonra baya degi$ti dusuncelerim. kablosuz da gayet oynatiyor.

gaming mouse un olayi dendigi gibi oncelikle ergonomi, ben asli kucuk notebook mouse u kullanamiyorum mesela. elim aciyo 1 saat sonra.

g7 de fiyatina gore bakildiginda iyi bir mouse. eli terletecek yani. yok ille terlemesin diyosaniz custom mod yapin, icini acin, kasasini ince uclu matkapla delin falan icine ufak 386 fani koyun usbye seri baglayin.

eli terletmeyen tek mouse budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...