VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Myshkin said: abi terran neden arada 1-2 tane viking basmıyor Gerek yok, bir de Mutalar yiyo onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi... siege mod yok hala, 2 dakkalık boşluk vardı ve kullanmadı idra hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/NoSlack burdan bakıorum ben takılmıor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 showmatch icin erken cıkıyolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ne Holy crap 20 tane muta vardı 1 thor'u alsınlar mümkünse :S Viper_ said: http://www.teamliquid.net/video/streams/NoSlack burdan bakıorum ben takılmıor gibi Nerdesin sen ya :) Güzel sanki iNcontroL iyi görünüyo. Maçta nasıl olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 VoodooRush said: http://www.own3d.tv/live/20993/VodportalRu Burşat paylaşmış, çok kaliteli takılmıyor. Tek sorun Rusça :S oha ya milletin forum modu ne güzel linkler paylaşıyo. 720p restream'liyo bu adam ve 1mbit ile hiç takılmasız süper kaliteli izliyorum. (Sesini kapattım elbette :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ulan herşeyi hallettim tam adresi yollarken elektrik gitti. Kısmetime ne edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 2. expi erken aldı jinro. hem maini hem o aldığı expi koruyacak kadar ordusu yoktu. maine gelen ilk yoklamada zamansız bi saldırı yapmak zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 of chati kapatmayı yeni keşfettim, cok sevincliyim. 15bin tane troll birarada hiç görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi bu kadar büyük bir haritada karşıda çok fazla muta varsa köşede biraz viking bulundurmak gerekmez mi ya. yada wraith. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 jinro has balls of steel diyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 elektrik geldi maçlar bitmiş olabilir ama idare edin artık http://www.ustream.tv/channel/lakkidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ya bu casterlar niye kendilerine 2 beden büyük ceket giyiyorlar sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 lol idra naptı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 mont olduğu için olabilir. idra böyle işte. 1-2 maç kaybettiğinde dağılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bu kadar çabuk vazgeçmeleri uyuz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 IdrA öte rage gitti aslında ama showmatch diye çaktırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bu ne ya adamlar salla pati oynuyor. Savaşa bile girmeden gg yaptı kılçık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi idranın yaptığı ayıp ya... senın takımın arkadaşın senı showmatche cağırıyo ödül bile koyuyo, önemli bi mevzuya giricek acılışında oyna diyo... sen o neural parasitetı bekleyip iyi bi combat vermeden cat cıkıyosun... yazık lan incontrole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 şımarık bir velet tavırları ne ise idra da o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ahmedinejad said: elektrik geldi maçlar bitmiş olabilir ama idare edin artık http://www.ustream.tv/channel/lakkidi şunu izleyen var mı bu arada? nasıl kalite falan ilk kez yapıyorum bişi deyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 idra böyle işte 2 maç kaybettiğinde dağılıyor dedim abi. böyle işte fıs bi adam ve bence kariyeri bir sona doğru yaklaşıyor bence. doğru düzgün ilerleme yok oyununda ve bu saçma hareketleri üstüne tuz biber ekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Neural Parasite bitmesine birkaç saniye kala 10 overlord dolusu ünitesi varken çıkmanın nasıl bir mantığı var anlamak mümkün değil. Overlord'daki üniteleri unuttu mu ya da görmediğimiz bir anda o overlorddaki üniteler öldü mü anlamadım. Idra çabuk çıkmasıyla bilinir ama bu kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ahmedinejad said: ahmedinejad said: elektrik geldi maçlar bitmiş olabilir ama idare edin artık http://www.ustream.tv/channel/lakkidi şunu izleyen var mı bu arada? nasıl kalite falan ilk kez yapıyorum bişi deyin :p Ben denedim kalitesi cok dusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Abi olay takım arkadaşı çağırmasından ziyade, takım geleceksin burada oynayacaksın diyo adama. Dön Kore'den bir şey yapamıyorsun madem gel burada gözümüzün önünde yapama demişler. Görüldüğü gibi 1 sene oldu hala Terran yenemiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar