import Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Selam , Türkiye'de veya yurtdışında , ciddi iş fikri anlatma , tartışma , yatırımcı bulma üzerine kurulu portallar var mı ? BloombergHT'nin Dragon's Den inin web portalı olmuş hali gibi birşey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Öyle ulu orta yazınca biri alıp senden bağımsız çalışmaz mı fikri beğenirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ciddi yatırımcılar yüzyüze görüşmeden paralarını vermek istemezler. zor internet üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Abi kariyer.net de görüşmeden mi işe alıyorsun ? Aynı mantık. Edit : @xaty , aynı şey TV de yapılınca da geçerli ki , bi ürünü Dragonlar beğenmemiş olabilir ama beğenen/yüksek risk seven bir sürü yatırımcı ya projeye kendi başlamıştır ya da o adamlarla iletişime geçmiştir eminim. Ayrıca , privacy işleri olabilir sonuçta portalda , fikri koyan der ki yatırımcılar dışında kimse görmesin vs (kariyer net gibi , yatırımcı ve normal user acc larının ayrı ayrı olduğunu düşünüyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 internet üzerinden anlatmıyorsun ama melek yatırımcı ile girişimciyi sık sık bir araya getiren etohum.com var; biliyorsundur muhtemelen ama bilmiyorduysan bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 import said: Abi kariyer.net de görüşmeden mi işe alıyorsun ? Aynı mantık. aynı mantık değil işte. birinde işe giriyorsun ya da işe alıyorsun adamı. odeyeceğin miktar çok fazla değil. ayrıca seni gene görüşmeye çağırıyor. diğerinde ise adam belki 1 milyon lira verecek sana. Ben yatırımcı olsam yüzyüze görüşme isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barbu said: import said: Abi kariyer.net de görüşmeden mi işe alıyorsun ? Aynı mantık. aynı mantık değil işte. birinde işe giriyorsun ya da işe alıyorsun adamı. odeyeceğin miktar çok fazla değil. ayrıca seni gene görüşmeye çağırıyor. diğerinde ise adam belki 1 milyon lira verecek sana. Ben yatırımcı olsam yüzyüze görüşme isterim. Abi , internet üzerinden kontakt kurulur , bazı temel konsept anlatımları ve görüşmeler yapılır , sonra yüzyüze buluşulur . Demedik ki internetten anlatılsın , hiç görüşme olmadan 1 milyon TL yi atsın yatırımcı :) Yani kariyer.net ile aynı şey . Karşılıklı birbirlerini bulma , tanışıp prosese devam etme veya etmeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barnacle said: facebook Nasıl ? App ya da grup mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 www.koniks.com bunu takip ediyorum ben ama yetmiyor bi kaç forum daha olsa süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Turkiye'de cevren yoksa etohum, varsa da etohum olabilir yine. Bunlar cevre yaratir. seed funding aricaksin, yatirimcinin parasi degerlidir ha diye para vermez, en cok onemsedikleri sey, management team, takimda kimler var, backgroundlari nelerdir vs vs.. Tek kisiysen yine yatirimci bulman zor, en az iki kisi olman gerek, butun dunyada de facto kural budur. Cok ekstrem birisindir seri girisimci olursun onlar ayri.. Birde yatirimcilar once kendinden ne kadar koymaya niyetli oldugunu gormek ister. Millet 5 kredi karti cikariyo, sonra bunlardan paralari cekip sirketi vs kuruyo, buyuk riskler almadan yatirim ararsan, kimse sallamaz. FFF kuralina uyman gerek yani, family friends fools. bunlardan vs para toplayip once bisiler yapican ki sana inansinlar.. zor is, hem de cok zor. surec zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bi site vardı, fikrini koyuyordun ortaya, herkes bağış yapıyordu falan, ama hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 tam bahsedilen olayı yapan bir yer var şöyle: http://www.lab-x.org geçen sene kurucusunun verdiği konferansını dinlemiştim, baya hoşuma gitmişti şirket genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar