Joker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://www.geekarmy.com/science/1626/the-tenth-dimension/ Bu adamların kendi yaklaşımımı yoksa bilimsel bi tabanı varmı bilmiyorum ama garip gelen insan zamanı değiştirebilen bükebilen bi varlık gibi tanıtılmışken bigbang harici şeyler neden bükme yetisine sahip olamıyor? yada benmi yanlış anladım. bi açıklayın ve yorum pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yanlış 10 boyutlu teorilerde 1 tane zaman boyutu var, diğer 9 boyut uzay boyutu bence 11 boyutta çarpışan m-brane lar var gerçi sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 her çarpışmada yeni bir bang oluyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Insane In The M-Brane LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 En boy yükseklik olm başka boyut yok zaman da dersen 4 olsun hadi nereye sokucanız 10 boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 aynen onun vidyosu vardı 6ncıya kadar anlamıştımda şimdi hatırlamıyorum, 5incisi zamanda diğer ihtimaller falan gibi bişeydi galiba da 10 çok aga o iş yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 tel muabbeti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 arkadaslar isin garibi su ki; maddesel dunya, maddesel olmayan bir "sey"den olusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 10 boyutlu penis büyütme hapı sürmek lazım piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bunları neye göre boyut sayıyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi çok zekiyim ama kendimi ifade edemiyorum yoksa bu çok hatalı yapılmış bir teori aslında çok daha kolay ve karmaşık bir çözümü var ama ifade edemiyorum kendimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bence boyut insanın kendi boyunu kitap kenarı ile ölçmesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Joker said: Bu adamların kendi yaklaşımımı yoksa bilimsel bi tabanı varmı bilmiyorum. var bilimsel tabanı...string theory(herşeyin teorisi diye geçiyor şuanda...aydi hayırlısı) http://en.wikipedia.org/wiki/String_theory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dasaaa said: Insane In The M-Brane seni bu yüzden çok seviyorum http://www.youtube.com/watch?v=RijB8wnJCN0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çok garip şeyler: / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 resaypi said: yanlış 10 boyutlu teorilerde 1 tane zaman boyutu var, diğer 9 boyut uzay boyutu bence 11 boyutta çarpışan m-brane lar var gerçi sdfgd ne yanlış string theory boyut konusunda kesin cevabı veren mutlak teori sanki hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 onuncu boyutta bir canlı omnipresent gibi birşey oluyordu, çok çılgın o olay. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Boyut dediğin, 5 tane; http://img406.imageshack.us/img406/4291/3beinciboyuths1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu video işporta. quantumla felan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar