Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Trial çekiyorum şimdi. Tekrar bir başlayacağım yıllar sonra. Var mı hala oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bende zamanında avaturk ten aldığım kutusu duruyo artık bitti bu oyun hic kasma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Dolu diyorlar hala. 15 server bile var çalışan. Girip bakacağım bir. Yeni MMOları sevemedim hiç, WoW kuşağı yaramaz. Olmazsa Eve'ye dönerim zaten de o da aşırı ciddi, yoruyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ponga basliyorum ben de simdi tekrar, isteyen varsa birlikte oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Şimdi e-mail aldım, f2p olmuş, beni de altın üye yapmışlar. En sevdiğim fantazi mmorpg bu, oynarım artık, oyuncu sayısı da artar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Benide silver üye yapmışlar insan gold üye yapar :D bende severdimde adam akıllı oynayamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 uzun yıllar oynadım. (paticik UO kokenli bir yapıdan gelişerek bugünlere geldiğinden EQ ya hep düşmanca yaklaşmıştır geçmişte.) son hali ile mevcut serverlarda oyunun yapısı bozulmuş durumda. soloya yatkın garip bir şey haline gelmiş. ancak arada sırada progression server launch ediyorlar. onlar çok güzel oluyor. özellikle geçen yıl bir tane server launch ettiler, direk sadece o anda aktif olan paketin orjinal kuralları ile oynanıyor ve consensus ile bir sonraki paket açılıyordu. iş güç nedeniyle bırakmak zorunda kaldım, ama tekrar eski günlerin tadını almak çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dondum oyuna. insanin evi gibisi yok. ama merc tu zartti derken oyunda grup kalmamis, tamamen single olmus. cleric gibi support classlar cok cok zor levellaniyordu, o yuzden cok uzulmedim ama ne bileyim. bir de butun oyun 3 zone da levella olmus, ek paketler eski contenti raid icin oldururdu falan ama, en azindan levellarken oldurmezdi. old school zonelarda levellardi insanlar. simdiki hali yazik olmus. kunarkta insan yok. o derece. bir de yillar olmus oyunun ustune, wow gibi agza emzik oyunlar cikmis falan, dolayisi ile ayni zorlukla devam etmez, anlarim takdir ederim, levelingi falan hizlandirmak lazim, kabul, ama 1 gunde level 40 olunmaz lam!!! en hizli, en cheese exp alinan doneminde bile 3 aydan asagi 40 olunmuyordu. 1 gun nedir yahu? levelingi hizlandiracaginiza oyun mekaniklerini kolaylastirsaydiniz ya. newbieler hala bos bos bakiyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 dellendirme beni, ama anlattıklarına bakılırsa dellenecek birşey kalmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ne yazık ki durum böyle :( pogression serverlar iyi durumda ama. expansionlar yavaş yavaş unlock olduğundan tadını koruyarak ilerliyorlar. bu yakınlarda yeni progression server yok, en son gecen sene launch etti bir tane, ama tahminimce planes of power paketine su anda varmışlardır, ya da varmak üzeredirler. ama tahminen PoT ta baya bir uzun sure dururlar. (senin zamanında oynadığın donemdeki paket) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bir günde 40 lvl mi ? Yuh rekor kırmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 evet, journeyman skeleton tank mercenary ile high elf mage i bir gunde level 40 yaptim. sabah 7 gibi oturdum aksam 12 gibi level 40 ti. tabi uzerimde ornate set var. bir de eskiden para olmazdi, levellarken 3-5 spell alabilirdik sadece. simdi platin fiskiriyor resmen, butun spelleri aldim, parayi ne yapacagim bulamiyorum. eski dunya zonelari dolasiyorum en azindan. nostaljisi eglendiriyor. bir sonraki progression server launchunu kacirmayacagim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 everquest xp barkdaki 1 kaç tane kareyi doldurmak için saatler harcanılan oyun değilmiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bir zamanlar oyleydi, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Ölünce dept ' te vermiyordur, diyeceğim . Ancak ölmek bile yoktur artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 fir3blad3 said: everquest xp barkdaki 1 kaç tane kareyi doldurmak için saatler harcanılan oyun değilmiydi :) ahah bir tas uzerinde binlerce kez ayni moblari keserek level aldigim ilk ve son oyun oldu eq... ancak, community si o kadar iyiydi ki sanki oyun degil yasam gibiydi. gelmez oyle community bir daha. eq nun en onemli ozelligi oydu benim gozumde. 1 ayda max level 65 olmustum sanirim o sekilde grindleyerek. oyle 4 ayda 30 oldumlar falan yalan. ha istersen 12 ayda level 1 den 2 yede gecersin oynayana bagli tabii. cok iyiydi oyunun oyunculari.. gerisi fasa fiso bir grind fest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 oyun grindfest di grind de solo yapılamıyordu, yeni karakter kasmak ızdıraptı dolayısıyla herkes birbirine adam gibi davranıyordu. artık oyunlarda kimse kimseye muhtaç değil puller, mezzer , offtank, patch healer gibi kavramlar ortadan kalktı. Wow da raid yapıyorum attığım over heal 15% adam bana geliyor sen benden ne kadar az heal atmışsın diyor, bakıyorum attığı healin 72%si over heal ama healing doneda çok heal atmışmış . Bugün yine insanların birbirine muhtaç oldukları bir oyun yapılırsa yine düzgün bir community olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Var öyle oyunlar Everquest'ten çıktıktan sonra mesela ben bir Eve'de rahat edebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Evet beyler hadi bakalim donuyoruz filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mağradan geçip yeşil bi yere girerdik orda maymunumsu yarı insanlar vardı onlardan tuğla farmlardık. 40 ayak vardı. 40 ayak blind ediyordu ama nası blind direk oyunun monitörü kapkara oluyor :D uhaushdajs :D süperdi oyun ya ilk oynadığım mmorpg <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 öyle nete bakarken gördüm şu archaic oyuna 140$'lık pack çıkarılması dsdfg https://www.everquest.com/expansion-content Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 su login screendeki elf abla için ne kanlar döküldü bee ne ter akıttık xd asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Kanuni said: fir3blad3 said: everquest xp barkdaki 1 kaç tane kareyi doldurmak için saatler harcanılan oyun değilmiydi :) ahah bir tas uzerinde binlerce kez ayni moblari keserek level aldigim ilk ve son oyun oldu eq... ancak, community si o kadar iyiydi ki sanki oyun degil yasam gibiydi. gelmez oyle community bir daha. eq nun en onemli ozelligi oydu benim gozumde. 1 ayda max level 65 olmustum sanirim o sekilde grindleyerek. oyle 4 ayda 30 oldumlar falan yalan. ha istersen 12 ayda level 1 den 2 yede gecersin oynayana bagli tabii. cok iyiydi oyunun oyunculari.. gerisi fasa fiso bir grind fest. +1 Bana çocukken başladığım Everquest'i sevdiren Alaturqua ekibine selam olsun, hep yeri ayrı kalacak EQ'nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar