dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sen de ıslanıcaksın zaten! http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=g%C3%B6t%20%C4%B1slanmadan%20bal%C4%B1k%20tutulmaz ilişki emek ister arkadaşım.. peşini bırakmayacaksın. dişini geçireceksin kıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Meh kızların bazıları yapıyor böyle şeyler. Kendini yalnız hissedince (14 şubat vs.)yazan biri varsa onun ilgisini görmekten hoşlanıyor falan. Bence kesin biçimde işi bağlayabilecek gibi olmazsan hiç kızın ekmeğine yağ sürecek birşey yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sevişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben hâlâ kızı ısırmasından yanayım.. kızı ısır bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 synthesizer said: Ardeth said: synthesizer said: @one ilgi gostermeyisin dikkatini cekmistir, mesafeli durabilmen. nası ilgilenmez bu benle diye merak etmistir. shes gonna get all meriç with you. bekledigi hareketleri gosterdigin an avcunda bilip kesicek sıcak davranmayı. serinkanlı davran daha da ileri gitmesini sagla. kız böyle biriyse gerçekten kaçarak uzaklaş zaten sdfbasic instinct neyin instincti bilmem de insan olan hoşlanmadığı ve kendinden hoşlanan biriyle mümkün olduğunca uygun gördüğün bir mesafede durmalıdır. eğer kız bu mesafede durmayı başaramayıp da eleman yüz vermedikçe yaklaşıyorsa tırt bir insandır. hoşlanmıyorsan birinden ve o senden hoşlanıyorsa yanlış anlayabileceği davranışlardan mümkün olduğunca kaçınacaksın insanlık sınırları içersinde kaldığın sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 seviyosan git ısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ısır onu bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çok arada kaldım abi, günde rahat 20 kez bişeyler sormak, başkalarına bişeyler söyletmek için arıyor bi tarafım git konuş en fazla 2 kez reddedilmiş olursun diyor, diğer tarafım da boşver başka kız mı yok diyo da.. öyle olmuyo da işte. (confused smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 la git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bak hala duruyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hayır dediyse hayırdır niye uzatıyosun bişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kizin numarasini ver bu kez biz konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Aluriel said: hayır dediyse hayırdır niye uzatıyosun bişeyi WINNERS NEVER QUIT,QUIITERS NEVER WIN !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Vazgeçtim abi, iş yerinden yakın bi arkadaşına sordum, ve sandığım gibi olmadığını arkadaşın bana o gözle bakmadığını söyledi. Yeniden filizlenmeye çalışan umutlarımı da kökünden aldı götürdü. Neyse ya; go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 belki ona da kuyruk sallamistir. o yüzden öle demistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diferansiyel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Seni reddetdiği için suçluluk duygusu var kızda, bundan sana Şefkatli davranmaya çalışıyor. tekrar sorarsan tekrar hayır dicek %90.İllede o kız diyorsan onu arkadaşınmış gibi görerek davran.Öncelikle altyapını değiştirmen gerekiyor.Neden hayır dediğini bir düşün ? sendeki birşeyler onun için uygun değilki hayır demiş uygun olsaydı evet derdi deilmi ?.Mimiklere çalışabilirsin altyapındaki ilk değişiklik olarak.İşyerindeki ortamını bilmiyorum ancak herkesle iyi anlaşmaya çalış özellikle işyerinde olan diğer bayan arkadaşlarınla.Bunun için muhabbeti yönlendirmeyi,kontrol etmeyi öğrenmen gerekiyor.Karşı cins erkekler gibi düşünmüyor öncelikle bunu kavraman gerekiyor.Eğer seni potansiyel bir sevgili olarak görüyorlarsa ki bunun limitine ulaşmak kolay.( giyim tarzı,sportif yapı vs) Ilk konuşmalarında seni test ederler ki kişiliğini,dayanıklılığını ölçebilsinler diye.Bu testleri deneyimleyerek öğrenebilirsin detaya girmicem.Çok merak edersen pm atabilirsin.Birkaç konu daha var ancak gitmem gerekiyor şimdilik bu kadar yazabildim. Ve evet şuan muhtemelen iş yerinde diplerde biyerdesin.Diğer arkadaşlarına söylemiş ve aralarında acıyorlardır.Ama tavsiyem dediğim gibi kendini geliştirmeye başlaman.Akşama gelicem yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 nie sucluluk duygusu olsun ki. duygusal bosluktadir hastayim bu kelimeye de kuyruk salliyodur bi kac kisiye '.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kız peluş oyuncak değilse birini reddettiği için suçluluk duyacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 adam ilişki gurusu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hemde ilk mesajıymış lan forever alone diye aratıp çıkan ilk türkçe foruma girdimi biz zavallı fanileri aydınlatmak için acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 adam aşk doktoru mehmet çoşkundeniz. hay bin sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diferansiyel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Türkiye gibi biyerde kendini kız yerine koy.Ortalama bir bayana herkes bakıyor en az hayatında 10 defa çıkma teklifi almıştır o kız.Eğer kızda sadistlik vs yoksa ki bunun olma olasılığını düşük.Ne yalan söliyim bende ilk başta senin gibi düşündüm oynatıyor gibi ancak günde 20 kez araması falan,beni yeterince ikna etti.Ayrıca kızları farklı bi varlık olarak görüyorsunuz bu en büyük yanlışlardan birisi onlarda insan.Kendinizi onların yerine koyun bakalım bi? günde 100 kişinin göz teması ile ve sözel olarak size yavşadığını düşünün bir tanesi içinden gelip size arkadaşlığının başka boyutlarda olmasını istiyor kabul edermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi neden etmeyeyim ki? eğer hoşuma gittiyse. bir ilişkiyi insan sadece yokluktan mı kurar yani. daha iyisini bulamam hah bunu seçeyim mi dersin yani. böyle yapan kız zaten yarın seni terk eder, terk edilir de çünkü her zaman daha iyisi/ daha güzeli vardır etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diferansiyel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Daha basit anlatıyim o zaman.Talep çok,Arz az.Seçeneklerin çok demek istemiştim yukarıdaki örnekte.Farklı olanı seçiceksin doğal olarak.Farklıdan kastım güçlü,yetenekli,soyunu devam ettirmede başarılı olucak birini.(Discovery izleyen yokmu ?) Bu yüzden fark yaratman gerekiyor.Yani kızla gidip basit sohbet ettiğin zaman o kızla bunu herkes yapıyor.Neden seni seçsin ? Farkın ne diğer 100 kişiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar