Chemical Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 i'm studying physics 101 and what is this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 duz bardakla daha rahat oluyor. once suyu biraz kettle'da ısıtırsanız daha kolay yapabilirsiniz. biraz tuz cozundurun icinde ama cok fazla degil. bu da suyun bardaktan daha kolay ayrılmasını saglayacaktır. en fazla iki deneme yaparsınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Chemical said: i'm studying physics 101 and what is this adam cgi yapıp iş arıyor millet de "OLM YİYEN Bİ SALAK ÇIKARSA GÜLERİZ!!!!" diye vakit geçiriyor, sazan avlıyor.. JAPON BALIĞIMIN AKVARYUMU İLE YAPTIM! HAYVAN ŞİMDİ ÇOK ŞAŞIRDI! AĞZI AÇIK KALDI VALLA BAK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 3.deneme de bardagı yere fırlattım sonra da sövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben yaparım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Chemical yaparım dediyse yapar. DAĞILIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 captain obvious'tan haber aldım, 3d ile yapılmış, hayatısını gordum. fake. dava kapanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 esasında hareketi "mükemmel" yaparsanız teoride mümkün bu, yüzey geriliminden dolayı. Ancak hem o kadar mükemmel yapılamaz, hem de o kadar büyük bir yüzey için öyle durması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Sereglin said: captain obvious'tan haber aldım, 3d ile yapılmış, hayatısını gordum. fake. dava kapanmıştır. captain obvious'un haberine baykuşdan tepki geldi http://forum.paticik.com/thumbnails/e15/6a8/bee/d87/01b/6c8/55f/f3c/adf/7a9/7b_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 non newtonian olsa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 NolaxThensbane said: Baya bi uğraştım ama sonunda yaptım şunları tavsiye ediyorum. Şişe suyu kullanın Numaraya başlamadan önce dolaba atın soğuk su biraz daha kolaylaştırıyor. Parke yada mermer üstüne yapın İçine gıda boyası atın tam görsel şölen oluyor süper tespitler parkede daha iyi oluyor bu arada. video eklendiği gün yaptım hala dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Arkadaşlar yüzlerce kombinasyon denedim, en iyi verimi vişne suyu ile aldım. Yüzey olarak da kaşmir veya ipek saten öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 arkadaşlar az önce damacana ile yaptım ve dönüyor hala mutfakta damacana büyüklüyünde bir şölen var yanlız işin sırrı en değerli şeyleri damacanın etrafına koymakta ben cüzdanı evin tapusunu araba anahtarı gibi şeyleri koydum öle denedim ve oldu sizde deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Yaptım oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 onaylanmış oldu bölece benim yöntemim deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Rewendor said: esasında hareketi "mükemmel" yaparsanız teoride mümkün bu, yüzey geriliminden dolayı. Ancak hem o kadar mükemmel yapılamaz, hem de o kadar büyük bir yüzey için öyle durması imkansız. beceremedim demiyo da... ^^ biraz çalışınca oluyo ya, suyu çalkalamadan bardağı döndürmek zor ama yapılabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben gittim paşabahçeden özellikle o video'daki flamingolu bardaklardan buldum ve yaptım inanır mısınız bunca saat boşuna uğraşmışım.. daha ilkinde oldu. teşekkürler paşabahçe teşekkürler flamingolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi vidyonun yorumlarındaki espriyi niye gelip burda bize yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kova yaptık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ilk seferinde yaptım.şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 beyler suyu tamamen dondurunca oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Chemical said: i'm studying physics 101 and what is this this is angular momentum. eğer yüzey gerilimi o rotasyonu sağlamaya yetecek kuvvet ile eşit ise öyle döner. ama yani onu o kadar "precise" olarak tutturmak mümkün mü bilmiyorum. yani yüzey gerilimi = mv^2/r olması gerekiyor her damlacık için (spesifik olarak daha dışardaki damlacıklar için), r burda damlacıkların dönme ekseninden uzaklığı, v de hızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 marşafa ile deneyin oluyor teyzem sürahi ile de olru dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi buun sabiti varsa, protonj carpıstırcaklarına bunu beceren makine yapsalarmışya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 nolcak bunu yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar