Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ejdarha Mızrağı[bir soru]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ejderha mızrağı destanı 3.kitap ilkbahar şafağı ejderhaları'ndan hemen sonrasını anlatan bir kitap var mı?yoksa 3.kitaptan sonra en yakın zamanı anlatan kitap hangisi?
doğru yere açtım topici inşallah :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
I ıh yanlış =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
kardeşim masa üstüne açacaktın diyeceğine cevap verseydin ya :-P.neys artık bilen bir zahmet buraya yazsın :).yada yöneticiler taşısın oraya.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
Bence destanlar üçlemesinden sonra ikizlere başla, onlar da bitince Yaz Alevi Ejderhaları ile İkinci Nesil'i okursun.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 Ağustos 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
önce önce eminim[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
ben ikinci nesil okumadım ama pek bişey kaybedilmio zaten o kitap yaz alevindeki kahramanların yani 2. nesilin büyümelerini anlatıo galiba, asıl maceraları yaz alevinde...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Mesaj tarihi:
yo kyo k o kitap ilerdek iolayalr için gerekli kafan karışır yoksa[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
dragonlance iyice sapıttı. sadece chronicles'ı okuyup bırakmak lazım[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Mesaj tarihi:
Hayır bence;
1-Güz Alacakaranlığı Ejderhaları
2-Kış Gecesi Ejderhaları
3-İlkbahar Şafağı Ejderhaları

1-İkizlerin Zamanı
2-İkizlerin Savaşı
3-İkizlerin Sınavı

-İkinci Nesil

-Yaz Alevi Ejderhaları

...olay budur bu seri üzerine hiç bişiy tanımam :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Mesaj tarihi:
Glamdringin listesi doğru,yani okunma hedesi açısından baktığın zaman. Bu arada ikinci nesil pek gerekli değil diyen kardeşi kınıyorum :P Bence ikinci nesil Dl serilerinde yazılmış çok güzel kitaplardan bir tanesi...
Mesaj tarihi:
Glamdinki doğru.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
ya bu huma yı anlatan kitap varmı dl de ben aradım bulamadım hiç bir yerde[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Mesaj tarihi:
Yanlış yere açmışsın, Karalama Defteri daha uygun olur bu topic için =]

Taşıyorum ben, alan yetkililerinin gözünden kaçmış.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Mesaj tarihi:
said:
drizzt_chosen, 01 Eylül 2004 10:01 tarihinde demiş ki:
yeni çıktı sanırım, Humanın hikayesini anlatan Huma Destanı die bi kitapta, türkiyede...
türkçesi çıktıysa okumamış olanlara tavsiye ediorum.süper bi kitaptır.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı
Yapacak birşey de..
Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Mesaj tarihi:
Ne zaman bir dl konusu görsem yazmadan duramam.

Cüzzamlılardan tanrı, fahişelerden ejderha binicisi, i..elerden grup lideri olan dünya olmaz olsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 31 Ağustos 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
dragonlance iyice sapıttı. sadece chronicles'ı okuyup bırakmak lazım

en son bıraktığımda 259 kitabı vardı (ingilizce)

son durumu merak etmiyor değilim[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 01 Eylül 2004 09:48 tarihinde demiş ki:
ya bu huma yı anlatan kitap varmı dl de ben aradım bulamadım hiç bir yerde

Huma Destanı taze cıktı taze bıttı bukdr bala gote legend oln kahraman bulan varsa banada solesın evt huma bala gote legend oluyor okyn onra tartısalım[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing

Swordsmasip is a Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
  • Yeni Oluştur...