Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsan kullanamama - N'oluyor böyle?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

korsana hiç "aman emektir falan" geyiği için kullanmamazlık etmemişim. eahaha

oyun fiyatları makul seviyelerde, korsan ise pc'de çalışmaz, sorun olur, sıkıntı olur. aman şu patchi yapayım da ona da crack bulayım dert işler.. windows desen probşem çıkartır falan..

yani sadece kendi rahatım için kullanmaktan vazgeçmişim.

teknik kitap falan.. kütüphanede yoksa acımam indirirm.. 100-200$ bi tanesi.. "ama onlarada yazııııık" diyecek olan bana sponsor olursa kullanırım kredi kartını bak.
Sosyal ağlarda paylaş

duruma bagli

oyun bole gta4 gibiyse, 3 farkli yere uye olmami, iki farkli arkaplan programini calistirmami istiyorsa veya ubisoft yapimiysa YASASIN KORSAN

cogu orjinal oyunun korsanini calistirmak orjinalini calistirmaktan 10-20 kat daha basit

bide DLC giller var, dragon age, mass effect oblivion filan, orjinalini alip DLC yi sonuna kadar korsan somuruyorum, zaten oyunun icinde olmasi gereken seyleri ikinci eli oldurmek hede hodo icin ek ucretle satiyorlar

iste marvel vs capcom 3 rezaleti, DLC diye cikardiklari jill valentine oyun data diskinde sesinden stage theme e kadar mevcut, xbokscu korsan bros kirip dlc cikmadan 1 ay onceden unlock etti karakteri

DLC dedigin urun hayat egrisinde doyma noktasindan sonra canli tutmak icin cikartilan ek contenttir, oyunun diskine koydugun seyi acabilmek icin benden ek apra istersen catir catir korsan oynarim

bide israrla japon oyunlarinin dandik dublajla irzana gecen firmalara para kazandirmiyorum, cift dil secenegi varsa aliyorum bitek (sengoku basara acele ettim aldim, istisna o bitek, bin pismanim aldigimada)
Sosyal ağlarda paylaş

sadece kitapta korsan kullanamıyorum. o da dandirik sayfalar ve yazı karakterli kaymasından dolayı. onlar iyi olsa onu da kullanırım (bir de korsana giden kitaplar genelde yeni çıkan ünlü kitaplar oluyor, bu da almamam da başka bir etken)

ki türkçe kitapları genelde e-book olarak okumaya çalışıyorum, yabancı paylaşımların çevirisine güvensem onu okurdum.

oyun film falan mümkün değil gidip orijinal almam. almaya kalksam mağazaya gittiğim zamanda o oyunu inidirip, kurmuş, oynuyor olurum yani.

değmez kısaca..
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

GERGE said:

Müzik digital alınabiliyor. 7digital olsun, eMusic olsun. eMusic kullanıyorum ben. Bazen oralardan satın aldığım albümlerin .flac'larını Usenet'ten çekiyorum.

bi sn.
buralar ztn lossless dagitim yapmiyor muydu?

GERGE said:

Yok. 320 Mp3 genelde.

eger boyleyse zaten neden dijital muzik alayim ki? bana cd/plak gibi medyalara alternatif sunmasi gerekirken asagi yukari ayni paraya neden daha azina kanaat getireyim?

oyun sektorunde oldugu gibi korsanlarin ve ni$ komunitelerin hizmeti daha iyiyken gereksiz gorurum. ancak steam gibi korsanla ugrasmana degmeyecek ve emegin karsiliginin verildigine inandiricak daha kaliteli bi sistem olmali ki onu tercih edelim. Cogu dijital muzik dagitimcisinin arsivlerinin kitligina girmiyorum dahi.
Sosyal ağlarda paylaş

yok cidden guzel dlc yapanlar var

gta4 lost and the damned misal, adamlar neredeys eyepyeni bir oyun yarattilar gta4 un kendi sandbox oldugu halde, ballad of gay tony de ole misal

valkryia chronicles misal, dlc isini benim gorudum akdariyla en iyi yapan oyundu

release den 6 ay sonra yepisyeni mini bi campaign cikadilar, cidden oyunda herkesin begenip merak ettigi bir karakterin hikayenin oncesindeki hayatini ele alan, ve oynanisi baya farkli ve zor bir dlc surduler

release den 1 sene sonra oyunda en cok begenilen yan karakterlerin asil kahramanlar oldugu komik ve eglenceli bir DLC cikardilar, oyunda 50 karaktermi ne oldugundan ana karakter disindaki diger oynanabilir karakterlere cok agirlik vermemislerdi, oyniyorsun oyniyorsun ama 2 sayfadan fazla info yok karakterle ilgili misal, o cok sahane oldu

ustune oyun single player, hikayeyi bitirince bi skirmish mapleri oyniyabiliyordun ama her zorlukta 2-3 oynanistan sonra tum haritayi ezbelediginden kesmiyordu bi sure sonra, onun icin extra bir zorluk seviyesi eklediler her haritaya

release den 2 yil sonra ise oyundaki her karakter classi icin bir adet challange iceren bir paket cikardilar, bu paketin yanina cikan diger dlcleride ekleyip kisa bi sure 10$ gibi cuzi bir paraya sattilar hepsini

ikinci oyunda ek mission gak guk olayina girdiler mal gibi ama bole ibretlik bi uygulama yaptilar

her hafta bloglarinda oyun ici bonus kod yayinladilar, oyun icinde ek aksesuar ve yeni karakterler unlock ettirdiler, 1-2 ay filan kod vermeye devam ettiler, ilk oyunda milletin sevdigi bi cok karakteride bu sekil ikinci oyuna trasnfer ettiler hikaye ortusmedigi halde, ayni seyi diger firmalar para ile yapiyor iste, misal capcom yeni karakteri gectim mevcut karakterin alternatif kostumu bile parayla satarken 50x50 PSN avatarindan bile 1.50$ talep ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

teknik kitapta korsan olayina nanmiyoum zaten ben
200 dolarlik kitabi ben icinden 3 paragraf paraphrase etcem diye bana satmak icin deil
universite alip kutuphanesine koysun diye satiyo olmalilar
zaten bi urunun %10 unu egitim amacli fotoopi cekmek serbest mesela almanyada o acidan

türkiyede ama kütüphane işi yalan. alanın en önemli kitabından bi iki tane oluyor kütüphanede çoğu zaman başkasında oluyor o yüzden. fransada bir kütüphanede bir konudaki kitaptan 10-15 tane oluyor ama sdf
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

cunku bazi seyler hakettigi fiyata dustu
yane oyun 5 euro yada 10 euroyken gidip korsanini alip urasmak istemiyorum ben sahsen
bide yas buyudu kendi paramiz kendi kredi kartimiz war
cebimizdeki 3 lira harclikla kadikoyde oyun diye muazzez ersoy cd si almak gereksiz

aynen katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...