Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Bugün gene sinemaya gittim orada shrek 2'nin fragmanını seyrettim gayet güzel görünüyordu snrm fiona anne-babasının sarayına gidiyorlar fln ordalardı sabırsızlıkla bekliyorum.. *!sabırsızlanır*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 shrek süper film .... ben ordaki eşeğin hastasıyım cok komik yaaaaaaa :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 evet yeni filimde yeni karkterlerle süper olacak gibi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 mutlaka izleyin . konu ilkindeki kadar genis ve iyi degil ama muzikler ve seslendirmeler gene cok iyi . keske orjinal sesiyle sinemada da izleme olanagi olsa . mutlaka izlenmeli listesine ekleyin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 İlkinden daha iyi olmayı başarabilmiş sayılı filmlerden. Mutlaka izlenmeli! Yeni karakterler de özellikle mükemmel. Yanlız mümkünatı varsa orjinal izleyin[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Harbiden bu çok güzel ; güzel yerleri söyleyip film i b.k etmek istemem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ilk filmini izxlemitim sefgili insanı yüzünden,atabi hiç bir fikrim yoktu nası bişi olduuna gittmek istemedim ama sonra hatamı gördüm SÜPER BİR FİLM kesinliikle gitcem[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu filmde eşek galiba ata dönüşecek :) heyecanla bekliyoruz :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 memedalibeeey'in "aygır oldum naabeer" bölümü süperdi fragmanda, hem türkçe hem ingilizce izlemek lazım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ingilizcesini de izliycem buyuk ihtimal. ama turkce dublaj cok cok basarili. ba yil dim. sir justin & fantazi duskunu pinokyo :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Animasyon kalitesi ayrı bi güzel. Teknik elemanlar yeni bir ışıklandırma teknolojisi bulmuşlar ve uygulamışlar. Sırf çizimleri görmeye giderim :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Eşşeğin "aygır oldum" dansına hastayım..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Kedi nin tavırları çok hoş süvarilere saldırış taktiği falan aşmış[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 nası olur ya ben en azından 6 ay önce seyrettim shrek 2 yi. ama ilki kadar komik bulmadım aşk filmi gibi geldi. kedinin gözlerine hastayım[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 başı biraz sıkıcı ama sonlara doğru muazzam yerlere seren cinsten. Hele "pussy" yani Antonio Banderas süper seslendirmiş. İngilizce derim.. Pinokyo'nun Şreki kurtarmaya geldiği sahnede bütün uçağı inlettim kahkahalarla haberiniz olsun..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kedinin şovalyelere masum masum baktıktan sonra birini yere indrimesi de hoştu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 [spo1=fragmandan]yemek masasında kızgınlıkla birbirlerine baba, falan diye seslendikten sonra eşşeğide donkey diye atlaması çok komik:)[/spo][signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Filmin başında ısınıyor, ortalarında gaza geliyor, sonunda da yarılıyorsunuz. Mutlaka gidin![signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Filme gidecek olanlar sonunda yazilar cikinca hemen ayrilmayin salondan .1-2 dk yazi gectikten sonra bir sahne daha var ve cok güzel . [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 29 Ağustos 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 evet ben de vcd den izledim sinemasına da gideiblirim tam benlik olmuş, fantastik romantik-komedi [spo1=benim sevdiim sahnelerden iki kuple]beraber traş oldukları sahne çok hoşuma gitti, yarıldım! filmin en üzel sahnelerindne biriydi bir de sahilde bu prenses shrekin üstüne atlıyor ya o sahnede çok hoş ormantik (evet ormantik) bir sahne olmuş[/spo][signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Film süperdi 8/10 veririm biraz sıkıcı sahneler bulunduğu için ama gerçekten izlenmesi gerek. [spo1=spoiler işte] Yüzüklerin efendisiydi , spidermandi bu espriler , çizmeli kedi falan süperdi gayet güzeldi espriler[/spo][signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mix Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 seyretmedimde fragmanında kediye hasta oldum yaa :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ewt ilk basta dalga geçmeler falan mükemmel bi filmdi geberdim gülmekten kesin gidin[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 filmden yeni geldim,uzun zamandır bir filmi izlerken bu kadar eğlenmemiştim.kedi,şrek,eşek hepsi güzel karakterler olmuş.Ama o büyük kurabiye adamın nehire düşmesine üzüldüm,ufak kurabiyenin o hali falan :([signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kedi derim başka bişi demem. [spo=puss] fear me if you dare... [/spo][signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?[Bu mesaj mayfer tarafından 31 Ağustos 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj mayfer tarafından 31 Ağustos 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Shrek 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ingilizcesini de izliycem buyuk ihtimal. ama turkce dublaj cok cok basarili. ba yil dim. sir justin & fantazi duskunu pinokyo :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Animasyon kalitesi ayrı bi güzel. Teknik elemanlar yeni bir ışıklandırma teknolojisi bulmuşlar ve uygulamışlar. Sırf çizimleri görmeye giderim :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Eşşeğin "aygır oldum" dansına hastayım..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Kedi nin tavırları çok hoş süvarilere saldırış taktiği falan aşmış[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 nası olur ya ben en azından 6 ay önce seyrettim shrek 2 yi. ama ilki kadar komik bulmadım aşk filmi gibi geldi. kedinin gözlerine hastayım[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 başı biraz sıkıcı ama sonlara doğru muazzam yerlere seren cinsten. Hele "pussy" yani Antonio Banderas süper seslendirmiş. İngilizce derim.. Pinokyo'nun Şreki kurtarmaya geldiği sahnede bütün uçağı inlettim kahkahalarla haberiniz olsun..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kedinin şovalyelere masum masum baktıktan sonra birini yere indrimesi de hoştu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 [spo1=fragmandan]yemek masasında kızgınlıkla birbirlerine baba, falan diye seslendikten sonra eşşeğide donkey diye atlaması çok komik:)[/spo][signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Filmin başında ısınıyor, ortalarında gaza geliyor, sonunda da yarılıyorsunuz. Mutlaka gidin![signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Filme gidecek olanlar sonunda yazilar cikinca hemen ayrilmayin salondan .1-2 dk yazi gectikten sonra bir sahne daha var ve cok güzel . [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 29 Ağustos 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 evet ben de vcd den izledim sinemasına da gideiblirim tam benlik olmuş, fantastik romantik-komedi [spo1=benim sevdiim sahnelerden iki kuple]beraber traş oldukları sahne çok hoşuma gitti, yarıldım! filmin en üzel sahnelerindne biriydi bir de sahilde bu prenses shrekin üstüne atlıyor ya o sahnede çok hoş ormantik (evet ormantik) bir sahne olmuş[/spo][signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Film süperdi 8/10 veririm biraz sıkıcı sahneler bulunduğu için ama gerçekten izlenmesi gerek. [spo1=spoiler işte] Yüzüklerin efendisiydi , spidermandi bu espriler , çizmeli kedi falan süperdi gayet güzeldi espriler[/spo][signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 seyretmedimde fragmanında kediye hasta oldum yaa :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ewt ilk basta dalga geçmeler falan mükemmel bi filmdi geberdim gülmekten kesin gidin[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 filmden yeni geldim,uzun zamandır bir filmi izlerken bu kadar eğlenmemiştim.kedi,şrek,eşek hepsi güzel karakterler olmuş.Ama o büyük kurabiye adamın nehire düşmesine üzüldüm,ufak kurabiyenin o hali falan :([signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kedi derim başka bişi demem. [spo=puss] fear me if you dare... [/spo][signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?[Bu mesaj mayfer tarafından 31 Ağustos 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj mayfer tarafından 31 Ağustos 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar