Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shrek 2

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bugün gene sinemaya gittim orada shrek 2'nin fragmanını seyrettim gayet güzel görünüyordu snrm fiona anne-babasının sarayına gidiyorlar fln ordalardı sabırsızlıkla bekliyorum..

*!sabırsızlanır*[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
mutlaka izleyin . konu ilkindeki kadar genis ve iyi degil ama muzikler ve seslendirmeler gene cok iyi . keske orjinal sesiyle sinemada da izleme olanagi olsa . mutlaka izlenmeli listesine ekleyin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
İlkinden daha iyi olmayı başarabilmiş sayılı filmlerden. Mutlaka izlenmeli! Yeni karakterler de özellikle mükemmel. Yanlız mümkünatı varsa orjinal izleyin[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
ilk filmini izxlemitim sefgili insanı yüzünden,atabi hiç bir fikrim yoktu nası bişi olduuna gittmek istemedim ama sonra hatamı gördüm

SÜPER BİR FİLM

kesinliikle gitcem[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
bu filmde eşek galiba ata dönüşecek :) heyecanla bekliyoruz :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
memedalibeeey'in "aygır oldum naabeer" bölümü süperdi fragmanda, hem türkçe hem ingilizce izlemek lazım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
ingilizcesini de izliycem buyuk ihtimal. ama turkce dublaj cok cok basarili. ba yil dim.

sir justin & fantazi duskunu pinokyo :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
nası olur ya ben en azından 6 ay önce seyrettim shrek 2 yi. ama ilki kadar komik bulmadım aşk filmi gibi geldi. kedinin gözlerine hastayım[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Mesaj tarihi:
[spo1=fragmandan]yemek masasında kızgınlıkla birbirlerine baba, falan diye seslendikten sonra eşşeğide donkey diye atlaması çok komik:)[/spo][signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
Filmin başında ısınıyor, ortalarında gaza geliyor, sonunda da yarılıyorsunuz. Mutlaka gidin![signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
Filme gidecek olanlar sonunda yazilar cikinca hemen ayrilmayin salondan .1-2 dk yazi gectikten sonra bir sahne daha var ve cok güzel .

[Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 29 Ağustos 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet ben de vcd den izledim sinemasına da gideiblirim

tam benlik olmuş, fantastik romantik-komedi

[spo1=benim sevdiim sahnelerden iki kuple]beraber traş oldukları sahne çok hoşuma gitti, yarıldım! filmin en üzel sahnelerindne biriydi bir de sahilde bu prenses shrekin üstüne atlıyor ya o sahnede çok hoş ormantik (evet ormantik) bir sahne olmuş[/spo][signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
Film süperdi 8/10 veririm biraz sıkıcı sahneler bulunduğu için ama gerçekten izlenmesi gerek.

[spo1=spoiler işte] Yüzüklerin efendisiydi , spidermandi bu espriler , çizmeli kedi falan süperdi gayet güzeldi espriler[/spo][signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
ewt ilk basta dalga geçmeler falan mükemmel bi filmdi geberdim gülmekten

kesin gidin[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
filmden yeni geldim,uzun zamandır bir filmi izlerken bu kadar eğlenmemiştim.kedi,şrek,eşek hepsi güzel karakterler olmuş.Ama o büyük kurabiye adamın nehire düşmesine üzüldüm,ufak kurabiyenin o hali falan :([signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Mesaj tarihi:

kedi derim başka bişi demem.
[spo=puss]
fear me if you dare...

[/spo][signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?

[Bu mesaj mayfer tarafından 31 Ağustos 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj mayfer tarafından 31 Ağustos 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...