Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Yıkıl şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Kinkon şiişiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ya önce almancayi adam gibi ögrensene ibis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 TAMAM KAAN ÖĞRENDİM GELDİM ÇİNCE SEN DEDİN DİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Almanca'da gelecek göremiyorum bir türlü :/:///// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çince öğren diecem de japoncaya verdiğin emeğin 100 katını vermen gerekebilir çineye çoook zor bi dil. ve dil deö le hani beginner ders aliim benim adım bilmmene nereden geldin, 20 yaşındayım vs ile olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 拉屎 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi arkadaş biraz korece gösterdi ev dicen bişey çiziyosun böyle sembol. ama tabi herhangi bir fikrim yok yine de uzakdoğu dilleri hakkında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hiyeroglif o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kesinlikle çince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sipeyskeyk said: Almanca'da gelecek göremiyorum bir türlü :/:///// abi almancada gelecek göremeyip cincede japoncada görmek? e o zaman onlari daha zor ögreneceksin. cünkü almanca cermen dillerinden oldugu icin ingilizceyle falan benzerlikleri var.cümle yapisi, fiil cekimi cok benziyo. almancada bu kadar cabik bayiyosan o cin capon alfabelerini nasi ögrenirsin, sorarim sana. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çince afedersin ama nah öğrenirsin. çinli olmak lazım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hevesle ilgili o ya, heves edince ogreniyorsun ki bence japonca cok daha kolay almancadan, ingilizceye degil ama turkceye benziyor :) cince hakkinda hicbi fikrim yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 almancada gelecek göremiyorum derken dandik dil anlamında dedi herhalde. ben öyle anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 almance der/die/das'a kadar güzel onu kaldır the/the/the yap. tüm dünya 2seneye kalmaz alamanca konuşur bak.. der/die/das öğreneceğime gider çince basic konuşmayı öğrenim. en azından +1milyar kişi yazar konuşabildiğim insanlar sayacında be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dasaaa sen de mi izledin o komikli videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 der die das sandiginiz kadar zor degil aslinda. dili kavradiktan sonra oturuyor zamanla, o kadar kasmaya gerek yok. ama daha almanca ögrenmeye baslamadan önce, bunlari nasil ögrencem laan kafasina girersen zor tabi. önce temeli oturacak, ondan sonrasi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 1-2 sene daha dayanın bak ayfonu çinlinin ağzına tutup birebir çeviren şeyler çıkıcak yakında, tabi türkçe desteği çok kötü olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hatırlat bi videoyu bu arada abartmışım abi şunları da unutmamak lazım Hubschrauberlandeplatz diyor ki. helikopter iniş pisti sevgili salak alman.. bu 3kelimedir.. yanyana yazman bi boka yaramıyor ve işi zorlaştırıyor. Hoechsgeschwindigkeitsbegrenzung azami hız limitiymiş.. 3kelime yine.. mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 o zaman hiç öğrenmeyeyim ben madem aahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ya öğrenme ya dünya türk olacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 1930larda 3d film bile yapmışlar almanlar ama space tuşunu bulamamışlar :( belki "space" ingilizce olduğu içindir gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ya işte bir adam gösteri yapıyordu. sahnede almancanın zorluğundan bahsedip der die das, the olsa filan diye devam ediyordu. hatırlayamadım şimdi ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 said: "space" ingilizce olduğu içindir gerçi.. spkulzultchiglumpfhug gibi bi adı varır onun da kesin @barbu: adam haklı abi.. der die das'a gelince.. göl diyor bilmem ne diyor.. ne diyorum, ha ne diyorum.. sonra kopya çektim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 adamlar dünyayı ele geçirme planlarından vakit ayırıp adam gibi bi dil yapamamış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar