Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine yabancı dil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çince öğren diecem de

japoncaya verdiğin emeğin 100 katını vermen gerekebilir çineye

çoook zor bi dil. ve dil deö le hani beginner ders aliim benim adım bilmmene nereden geldin, 20 yaşındayım vs ile olmadığı için
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Almanca'da gelecek göremiyorum bir türlü :/://///

abi almancada gelecek göremeyip cincede japoncada görmek?
e o zaman onlari daha zor ögreneceksin. cünkü almanca cermen dillerinden oldugu icin ingilizceyle falan benzerlikleri var.cümle yapisi, fiil cekimi cok benziyo.
almancada bu kadar cabik bayiyosan o cin capon alfabelerini nasi ögrenirsin, sorarim sana.
true story.
Mesaj tarihi:
hevesle ilgili o ya, heves edince ogreniyorsun ki bence japonca cok daha kolay almancadan, ingilizceye degil ama turkceye benziyor :)

cince hakkinda hicbi fikrim yok tabii.
Mesaj tarihi:
almance der/die/das'a kadar güzel

onu kaldır the/the/the yap. tüm dünya 2seneye kalmaz alamanca konuşur bak..

der/die/das öğreneceğime gider çince basic konuşmayı öğrenim. en azından +1milyar kişi yazar konuşabildiğim insanlar sayacında be!
Mesaj tarihi:
der die das sandiginiz kadar zor degil aslinda. dili kavradiktan sonra oturuyor zamanla, o kadar kasmaya gerek yok.
ama daha almanca ögrenmeye baslamadan önce, bunlari nasil ögrencem laan kafasina girersen zor tabi. önce temeli oturacak, ondan sonrasi kolay.
Mesaj tarihi:
hatırlat bi videoyu

bu arada abartmışım abi

şunları da unutmamak lazım
Hubschrauberlandeplatz diyor ki. helikopter iniş pisti

sevgili salak alman.. bu 3kelimedir.. yanyana yazman bi boka yaramıyor ve işi zorlaştırıyor.

Hoechsgeschwindigkeitsbegrenzung azami hız limitiymiş..
3kelime yine.. mal
Mesaj tarihi:
said:
"space" ingilizce olduğu içindir gerçi..

spkulzultchiglumpfhug gibi bi adı varır onun da kesin

@barbu:
adam haklı abi.. der die das'a gelince.. göl diyor bilmem ne diyor.. ne diyorum, ha ne diyorum..

sonra kopya çektim ben.
  • Yeni Oluştur...