sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Japonca, Çince. çok kararsızım halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dil dile değmeden dil öğrenilmez önermesinden yola çıkarak ikisini öğrenmenin daha kârlı olacağı kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 herkes japonca diyecek ama dogru cevap cince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 beynimde birine yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 japonca denmesinin mantıklı bir sebebi var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 seviyo ya millet animeleri japon islerini fln ondan. bide sen almancayi naptin? aldin mi sentifika? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çince öğrenmek zor iş.yöresel çince zor tabi.basitleştirilmişi var bide o daha kolay sanırım.ben japonca diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 mesleki düşünüyosan biraz detay sun bence yapacağın/yapmayı düşündüğün işle ilgili. japonların domine ettiği mühendislik alanlarından biri falansa, japonca mantıklı. ama genel manada ticari ilişkileri falan kolaylaştırabilmekse çince daha faydalı olabilir. tabi işin sadece mesleki fayda açısından düşündüm, daha baya kriter var illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ticari, ama bir yandan da mühendislik işi yapan bir firmada yönetici olarak çalışma ihtimalim yok değil (bkz. BABAM)gerçi yapacağım iş mühendislik olmayacak haliyle zira ekonomi mezunuyum. Yine dış ilişkiler/ ticari vs. ağırlıklı gidecek. o yüzden kararsızım. Çince daha yakın geliyor ama bana da. senko, almancayı resmen BIRAKTIM lol. Onu da bir ara hatırlamam lazım gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Cince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hangisi kolaysa onu öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çince zor ya...ama çince daha gelecek vaat ediyor...öte yandan japonca daha kolay ve daha eğlenceli geliyor bana.He bir de eğer hobi diye dil öğreniyorsan o zaman eğlenceli olanını almanı tavsiye ederim,yoksa işkenceye döneüşbilir.Tecrübe konuşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 SoulCube said: çince 15-20 sene içinde internet dili çince olacak o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 türkçe öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 belki faydası dokunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 gülemedim, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 gel sana farsça, kürtçe, romence falan öğreteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kürtçe küfür edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 oha tamam sok çince'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Çin Çin deyip durdunuz, canım acılı ekşili çorba istedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ayrıca japonca diyorum can. çinlilerin allah bin türlü belalarını versin ölsünler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 her ölen çinli için 3 yeni bebek çinli doğuyor aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Yine diyorum Çince öğren, senin çok daha fazla işine yarayacak. Japon kültürünü falan sevmediğin sürece Japonca öğrenmenin pek bir esprisi yok (en azından senin için), e sen ilgilenmiyorsun da. Go go Çince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Çince abi, topic açman utanç verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar