Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 steam i engellerlerse nerd rage e girer pc kasamı başbakanlık merdivenlerine fırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 LathspeLL said: Yalnız Steam'e vergi olayı gelme tehlikeside olabilir gibime geliyor. Hükümet google'dan istediği gibi bunlardanda birşey talep eder mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. O zaman korsana devam etmek mecburiyetinde kalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 "türkce cok rerero" demek artik cok rerero karizma gözükmüyorsunuz böyle cok dil bilirim ayaklarina yatarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Aluriel said: neden diye sorarlar adama? ingilizcesinin ne eksiği vardı? ona yetemeyecek kadar ingilizcesi olmayan adam oynamasın zaten oyun falan.istese de oynayamaz kanımca haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kimse türkçe çok rerero demiyor da sen okuduğunu anlamıyorsun sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hey allahım adama türkçe battı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 türkçe batması olayı değil abi anlatamıyorum derdimi. hadi steami yaptın türkçe. devamı nolacak? oyuna girdin menüler ingilizce, demo ingilizce, oyun içinde objective ingilizce. steame ingilizcesi yetmeyen adam orada ne yapacak? benim gözümde çok gereksiz geliyor işte yukarıda anlattığım sebepten dolayı. he oyun da türkçe olsun istiyorsan ona da lafım yok. ben istediğim dilde oynayabildiğim, gidip box yada CE alacağım zaman istediğim dilde satın alabildiğim sürece. hala da türkçe battı yada türkçe düşmanı olarak görüyorsanız pes diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 LathspeLL said: Yalnız Steam'e vergi olayı gelme tehlikeside olabilir gibime geliyor. Hükümet google'dan istediği gibi bunlardanda birşey talep eder mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. Hükümet ve hükümetin 3 birim cevresinde steam nedir bilen yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aman olmasın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Güzel bi adım aslında. Haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Kimsenin hate ettiği yok. Bence harika bir olay. Ama kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 olmuş olmasına da gereksiz olmuş kimsenin böyle bi talebi yoktu. bunun yerine "türk oyuncular sizleri çok seviyoruz ve daha çok indirim yapacağız" hareketi daha mantıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Gereksiz filan değil gayet de güzel olmuş. TF2 veya LFD gibi oyunlarda -ki en çok oynanan oyunlardan- yabancı dile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Hater falan kalmamıştır herhalde. Eskidendi o. CS Source dandikmiş, steam boktanmış falan. İndirimler ve digital download ile rehabilite oldular :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Aluriel said: türkçe batması olayı değil abi anlatamıyorum derdimi. hadi steami yaptın türkçe. devamı nolacak? oyuna girdin menüler ingilizce, demo ingilizce, oyun içinde objective ingilizce. steame ingilizcesi yetmeyen adam orada ne yapacak? benim gözümde çok gereksiz geliyor işte yukarıda anlattığım sebepten dolayı. he oyun da türkçe olsun istiyorsan ona da lafım yok. ben istediğim dilde oynayabildiğim, gidip box yada CE alacağım zaman istediğim dilde satın alabildiğim sürece. hala da türkçe battı yada türkçe düşmanı olarak görüyorsanız pes diyorum. birinde eglencesine oynuyorsun ve bircok oyunda dile ihtiyac duymadan eglenebiliyorsun digerinde ise indirimleri takip ediyorsun alisveris yapiyorsun tabi ki türkce olmasi iyi olmus kusura bakma ama cok sacma bir yaklasim olmus o zaman herkes ingilizce konussun ne gerek var farkli dillere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 neyse ben yetemiyorum derdimi anlatmaya. ben şu haliyle kullanabileyim de gerisi naparsa yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aha alu cevab veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yok abi yetemedim cidden derdimi anlatmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 işte böle böle türkçe bisilerimiz olur elde. ben crysisi direk türkçe oynamıstım. gayette keyifliymiş türkçe dialog duymak bi oyunda. steamin türk müşterisinin az buz oldugu sanmıyorum ben acıckası. bi almanya bi ingiltere degil tabiki ama hiç olmayan bi orjinal oyun piyasasi vardı türkiyede eskiden. satiş yaptigi ülkenin ana dilinde support yapması steamin kendi faydasina zaten. bende tr windowsa mal gibi bakıyorum biyerde karşıma cıkarsa alışmışım cok en win e cünki. olabildigincede herşeyi ingilizce kullanmaya calışıyorum. ama buda oyun. eglenceyi arttiricaksa ana dilde olsun isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 iyi bi adım oldu yakında oyunlara türkçe dil eklenmeli bu adımdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Daesu said: ama hiç olmayan bi orjinal oyun piyasasi vardı türkiyede eskiden. HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Abi diyelim oyunu ruslar yaptı, napıyosunz rusça bilmiyosanız rusça mı tercih edersiniz türkçe mi olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 rusların yaptığı oyunda ingilizce destek olur türkçeden önce. ingilizce destek yoksa ve çıkmayacaksa işte ancak o zaman oynarım türkçe. hoş öyle oyundan da ne hayır gelir orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben destekliyorsa rusça+ingilizce altyazılı oynardım öyle bir oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Silphatos said: ben destekliyorsa rusça+ingilizce altyazılı oynardım öyle bir oyunu Budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar