Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hyr ingilizcesi yetmeyen neden mahrum olsun o cümle neden öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ona yetmeyen ingilizce oyuna yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 benim ingilizcem fena degildir hani, ama steam programini neden baska dilde kullanmak zorunda olayim ki? turkce varsa onu kullanirim gayet. isteyen ingilizce kullansin buna dedigim bir sey yok ama neden "gerek yoktu ki" diyorsunuz onu anlamadim. oyunu orijinal dilinde oynamaktan yanayim bu arada. gerci her seferinde almanca indiriyor bana steam sagolsun ama ugrasip duzeltiyorum tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Oyuna yetip yetmemesi onemli degil ki. Turkce yaziyi okuyabilip oyunu satin alabilecek durumda olsun yeter. Su ceviri isi heralde bir iki gunde inanilmaz az emek harcanarak yapilabilecek bir sey, bunun karsiliginda daha fazla oyun satabilirlerse ne mutlu Gabe'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Aluriel said: ona yetmeyen ingilizce oyuna yeter mi? neden yetmesin, her satılan oyun text adventure mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi yemin ediyorum şuan ikna oldum bu forumda biri çıksın herkese 100 milyon para dağıtıyor desin ve hakkaten de dağıtsın nakit 100 lira bunu bile beğenmeyip muhalefet olan hatta YAHU NE GEREK VAR? diyen biri çıkacaktır eminim. şuan emin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Hiçbir elektronik ürünümü Türkçe kullanmadım hayatım boyunca. Enteresan çevirilerle beynimi bozamam. Nesi kötü diye soruluyorsa alakasız çeviriler programdan programa değişebiliyor ve bulamıyorsunuz bazen bir tutorial okursanız yada bişeye bakayım derseniz. Türkçe kullanan Türkçe kaynaklara bakmaya zorlanıyor ve kaynak kısıtlanıyor böyle oluncada. Yani kaç defa Türkçe windows'un başına oturupta mal gibi kaldığımı bilirim. Ama Türkçe olsun tabi. Valve'ın yararına sonuçta. Bir sürü kişi sadece Türkçe olsun istiyor herşey. Oyun moyun alır Valve para kazanır. Sanane döneminde Half-Life bölümünde adminken o kadar çok ve enteresan soru alıyordum ki steam ile ilgili, delirtiyordu. Oyun yükleyemiyorlardı, açamıyorlardı falan. Steam 101 yazısı yazmıştım adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Sam said: Aluriel said: ona yetmeyen ingilizce oyuna yeter mi? neden yetmesin, her satılan oyun text adventure mu? he diyosun ki senaryolar, hikayeler, demolar, cut sceneler yalan, öenmsiz, onları anlamasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Her satılan oyunda var dediklerin sanki, milyonlarca ingilizcesi sıfır insan MMO ve cs benzeri oyunlar oynamadı sanki bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 onemli ama sart degil ayrica turkce steam'i sadece yabanci dil bilmeyenler kullanacak diye bir sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bizde ingilizce bilmeden çok kişi ingilizce gerektiren oyunları oynuyor. WoW'da direk muhabbet şu Burning Legion'da falan: -Hey, don't do that, I was here first! -Ne dion aQ! kes gavur hahahaha. Bende ingilizceyi Red Alert briginglerini okumaya çalışarak öğrendim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 önceki sayfada dediğim gibi ne zararı var sorusuna verecek cevabım yok ama ne yararı olduğunu da hiçbir şekilde anlayabilmiş değilim. Sam said: Her satılan oyunda var dediklerin sanki, milyonlarca ingilizcesi sıfır insan MMO ve cs benzeri oyunlar oynamadı sanki bu ülkede. neyse tartışmayı uzatmaya gerek yok şu postunun üzerine zaten. hayırlı olsun kullananlara. ben istersem inglizcesini kullanabildiğim sürece pek umurumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bence steam gibi bir uygulamada TR dil seçeneğinin olması büyük avantaj ilerleyen süreçlerde oyunlar için official TR seçeneğinin olabileceğinin göstergesi. Şuana kadar oyunlarda olmamasının sebebi türkiyedeki korsan potansiyelinin yüksekliğinden kaynaklanması malesef bu durum düzeldiği an oyunlarıda TR olarak oynanabilir görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 işte o ilerde sadece TR seçeneği gelirse yakarım buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sadece turkce olan bir oyunun zaten orjinal dili turkcedir, oyle degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 istanbul efsaneleri orijinal türkçe, yıllık dozumu alma zamanım geldi yine silikon baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 THiM said: sadece turkce olan bir oyunun zaten orjinal dili turkcedir, oyle degil mi? anlatmak istediğim o değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 onun disinda zaten dili degistirebiliyorsun oyunun icinden. neden zorla bir dilde oynamani istesinler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ulkenin sansur kurallarina uymak icin ama bilgisayar oyunlarinda o tarz sansur TR'ye gelene kadar ooooo... korkmayin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 f*ck you yerine l*net olsun yazar en fazla bir de sansur kurallari oyunlara gelecekse, dilden once gelecegi seyler sirada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 THiM said: onun disinda zaten dili degistirebiliyorsun oyunun icinden. neden zorla bir dilde oynamani istesinler ki? diyelim ki yeni çıkacak bir oyun için offical TR seçeneği var. getiren geri zekalı firma da sadece bu versiyonu getirmiş ki olmayacak iş değil hani. oyun çıktığında gidip CE yada box satın almak istediğim de sadece türkçe var elimizde üzgünüz derlerse yakarım orayı demek istemiştim. zaten online alabileceğim dil desteği olan oyunlarda sıkıntım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 evet boyle bir sey benim de canimi sikar, oyle bir durumda disaridan getirmeye bakarim ya da dedigin gibi online steam ya da benzeri bir yerden alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 O oyun yapımcısının tercihi sansür olayı. Bknz Crysis paşalar gibi küfürde vardı içinde hiçte bip fln yoktu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Yalnız Steam'e vergi olayı gelme tehlikeside olabilir gibime geliyor. Hükümet google'dan istediği gibi bunlardanda birşey talep eder mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Aferin Steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar