Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyle guzel bi salata tarifi lazim

reyou

Öne çıkan mesajlar

salata tarigi nedir? dolaptaki bütün yeşillikleri bir araya getirip zeytinyağı, tuz, limon ya da sirke ki ben irke tercih ederim bir araya getireceksin tamamdir.

bazı yeşillikler vardır ki tuzla güzelce ovmak gerekir pırasa gibi mesela onun kararını tecrübe ile edinirsin. bi de salata yapımında gördüğüm en büük eksilik şu: ufak ufak doğramayacaksın malzemeyi. domatesi, hıyarı bildiğin eşşek gibi kocaman kocaman doğrayacaksın. afiyet olsın.
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:

zeytinyağı,kekik,lemon,tuz,nane kat karıştır al sana sos.
balığın yanına öyle komplike salatalar gelmez.yurdum salatası yapcaksın

balık yanına kekşk nane ?
ı ıh kötü olur
nar ekşisi diyende olmu. dünyada tahinden sonra nefret ettiğim 2. şey galiba nar ekşisi. 1. de olabilir. hatta 1.

marul, az domates, yeşil soğan uygundur
limon, zeytinyağı, tuz.
yanına salatanın kırmızı turp doğrayın güzel gider.
Sosyal ağlarda paylaş

oha!!! piyaza bile tahin katan atnalyanın bir ferdi tahinden nefret ediyormuş. lan kermit senin kökeninde karadenizlilik var olm, delikanlı bi adamsın sen.

anasını satayım antalyaya ayak bastığımdan beri bi köfte piyaz yiyemedim adam gibi. senle bi köfteci açalım bırak bu general bozmalarının yönettiğişirketleri.

tahinsiz piyazı antalyaya tanıtacaz senle. şerefsizim paraya para demeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

baligin yanına sogan salatasi olur ama kırmızı olacak sumakla karistircan

karıştırmayacaksın, tuz ve sumakla yoğuracaksın. yanlış bilfi vermeyelim lütfen. bu binlrce kişlik pati camiasının en büyük sorunu damak tadından bir haber olması benim gördüğüm.

pırasa salatası aynen arkadaşın dediği gibi tuz ve sumakla karıştırılarak elde edilmez. tuz ve sumakla pırasayı elinizle güzelce yoğurursunuz. meretin suyu akıp gitmeli. zaten pırasa da soağangiller ailesinden bi sebze.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...