reyou Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 baligin yaninda yenicek, migros malzemeleri ile yapilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Domates yeşil biber soğan marul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sosu mosu hedeside olsun icinde tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ne sosu hacı balıkla yiceksen. dök zeytinyağı limonu gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 zeytinyağı,kekik,lemon,tuz,nane kat karıştır al sana sos. balığın yanına öyle komplike salatalar gelmez.yurdum salatası yapcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kıvırcık marul + limon başka bişeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 mevsim salatası + balzamik sirke + nar ekşisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 lahana salatası.mükemmel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cerebralis said: zeytinyağı,kekik,lemon,tuz,nane kat karıştır al sana sos. balığın yanına öyle komplike salatalar gelmez.yurdum salatası yapcaksın balığın yanında rakı varsa öyle bir gelirki. amasra çok başarılı bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 mevsim yesilleri, zeytinyagi,limon(sirke de olur), tuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Laorx said: cerebralis said: zeytinyağı,kekik,lemon,tuz,nane kat karıştır al sana sos. balığın yanına öyle komplike salatalar gelmez.yurdum salatası yapcaksın balığın yanında rakı varsa öyle bir gelirki. amasra çok başarılı bu konuda. ama adam rakı dememiş ki. rakı dedin mi tabiki çilingir rulez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 balik diyince default olarak raki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 salata tarigi nedir? dolaptaki bütün yeşillikleri bir araya getirip zeytinyağı, tuz, limon ya da sirke ki ben irke tercih ederim bir araya getireceksin tamamdir. bazı yeşillikler vardır ki tuzla güzelce ovmak gerekir pırasa gibi mesela onun kararını tecrübe ile edinirsin. bi de salata yapımında gördüğüm en büük eksilik şu: ufak ufak doğramayacaksın malzemeyi. domatesi, hıyarı bildiğin eşşek gibi kocaman kocaman doğrayacaksın. afiyet olsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 nar ekşisi olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 iceberg+roka+taze nane+dereotu+çeri domates+limon+zeytinyagı üzerine kırmızı pancar turşusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ekledim listeye yazilanlari cikip alicam simdi :) yalniz raki yok yaw, sampanya ile idare edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bu saatte neresi açık yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yazilanlara ek olarak közlenmis biber salatasi ya da patlican salatasi falan da yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cerebralis said: zeytinyağı,kekik,lemon,tuz,nane kat karıştır al sana sos. balığın yanına öyle komplike salatalar gelmez.yurdum salatası yapcaksın balık yanına kekşk nane ? ı ıh kötü olur nar ekşisi diyende olmu. dünyada tahinden sonra nefret ettiğim 2. şey galiba nar ekşisi. 1. de olabilir. hatta 1. marul, az domates, yeşil soğan uygundur limon, zeytinyağı, tuz. yanına salatanın kırmızı turp doğrayın güzel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 oha!!! piyaza bile tahin katan atnalyanın bir ferdi tahinden nefret ediyormuş. lan kermit senin kökeninde karadenizlilik var olm, delikanlı bi adamsın sen. anasını satayım antalyaya ayak bastığımdan beri bi köfte piyaz yiyemedim adam gibi. senle bi köfteci açalım bırak bu general bozmalarının yönettiğişirketleri. tahinsiz piyazı antalyaya tanıtacaz senle. şerefsizim paraya para demeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sarımsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 baligin yanına sogan salatasi olur ama kırmızı olacak sumakla karistircan biraz limon ustune de pul biber tmmdir ya da normal sogan domates ve zeytin yagi cok fazla malzeme kullanıp salatayi baskın tat yaparsanız baliktan bisi anlamazsiniz pic olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 pascalnouman said: baligin yanına sogan salatasi olur ama kırmızı olacak sumakla karistircan karıştırmayacaksın, tuz ve sumakla yoğuracaksın. yanlış bilfi vermeyelim lütfen. bu binlrce kişlik pati camiasının en büyük sorunu damak tadından bir haber olması benim gördüğüm. pırasa salatası aynen arkadaşın dediği gibi tuz ve sumakla karıştırılarak elde edilmez. tuz ve sumakla pırasayı elinizle güzelce yoğurursunuz. meretin suyu akıp gitmeli. zaten pırasa da soağangiller ailesinden bi sebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ince dilim roka üstüne domates kes küp küp sarımsak rendele limon zeytinyağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Pasta said: ne sosu hacı balıkla yiceksen. dök zeytinyağı limonu gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar