circirbocugu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Uzun süredir gitar çalmıyorum, tekrar başlayım dedim yıllar sonra. Yalnız çalmak istediğim tek şey soldier of fortune tarzı yavaş, bir o kadar da hoş şarkılar. İçinde ritmde olabilir ama yeter ki şarkılar kulağa hüzünlü gelsin. Gitarı bırakın, yıllardır şarkı dahi dinlemiyorum, o yüzden bana birkaç parça önerisinde bulunursanız sevinirim, iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Animal instinct çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 akdeniz akşamları ile başla parmaklar alışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://setiathome.ssl.berkeley.edu/~aparsons/guitar/guitar1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 oasis - stop crying your heart out. söylemesi de zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bakayım şu şarkılara hemen, mesela bir şey daha hatırladım Ellioth Smith'in Miss Misery tarzı şarkıları da çok severim ama mesela bu adamın diğer şarkılarını da pek sevmem, gereğinden fazla yavaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Zombie çalmada ne çalarsan çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 pilot speed - alright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 seviyen ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Klasik olmuş şarkıları çalma da ne çalarsan çal usta. Bıktık artık klasikleri duymaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 akdeniz aksamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 @aquila reyz de yazmıs hmm baska haluk levent ten herhangi bisi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 akdeniz akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bob Bigcocktan - Britney, you suck çalabilirsin This Song dedicates for Britney Spears; ah ah ! Britney Spears she's a fucking whore I dont know really who are She sucks so much sock She's really bad She's only good when she nude in bed She solve me good When the legs are spread Head down red into give some head ................ Yeah Britney you're a crap Yeah you suck so much cock When she sings I want a plug And Britney this sucks just for you The only reason you got so far in pop Because you suck so much cock The reason why she's so much nice Because John Candy fuck her twice John, John, John, John CANDY Yeah Britney you're a crap You suck You play like a she's pissed on you Yeah, you smell Yeah, you, she Britney you suck Shit !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yani uğraşırım diyosan, yavaş değil pek kolay da değil ama inanılmaz güzel ve hüzünlü bir parça sonraa bu adamı çok seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 aquila said: akdeniz aksamlari geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nirvanin unpluggedda caldigi sarkilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 iyice kasınca bu adam gibi çalabilirsin belki. al gaz olur. gerçi flamenco severmisin bilmem ama şu herif gibi çalabilsem derdim keşke. diğer videolarına da bakın. cidden çok iyi adam http://www.youtube.com/watch?v=_7ITOrZEayw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 otur çal ibibik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 gitar telim 5 yada 6 sene önce koptu. ondan sonra da unutmuşumdur yaa diye çalışmadım bir daha. tekrardan başlicam bi ara ama üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 akdeniz akşamları direk.muhtemelen söylenmiştir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Asturias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sweet home alabama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sparkcaster said: aquila said: akdeniz aksamlari geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar