synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 istatistiksel olarak kanıtlanmış bi gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 9.8'den yuvarladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Erkeği öpmedim, hey allahım ya :D . Şimdi mesela burası ufak bir ilçe olduğu ve dışardaki bir ilçeden buraya geldiği için kız. Ve hafta sonlarını hep benim için buraya gelerek geçirdiği için herifle sevişebilme ihtimali yok. Benden habersiz buraya gelmiş olsa en kötü ihtimal otogarda görülürdü arkadaşlarım tarafından :D Okulda zaten sevişme durumları yaşanamaz. Ki bu kızın ruhu orospuydu. Herkesle sevişecekmiş gibi konuşur ancak sevişme vakti gelince pratikte bir bok yemeyen hatta oldukça da çekinen bir tipti. Neler çektiğimi bir ben bilirim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 "istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.” alex ferguson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Dynun said: o biliyorumları çok gördük abi. eğer kızın söylediklerinden yola çıkıyosan unutma ki bi kız bi erkekten 10 kat daha iyi yalan söyler reyiz ya adam konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Dynun said: 9.8'den yuvarladımyer çekimiyle bi bagı olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 leadman msni var mı kızın burası çok kastı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 araştırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Sevişmiş olamazlar. Zaten sevişseler benim arkadaş diye bahsettiğim çocuk bunu ballandıra ballandıra anlatırdı. :D "Cuma günü X'i götürüyorum" diyebilecek kadar haysiyetsiz olduğunu düşünürsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bence 3 nüzde ağır haysiyetsizsiniz ztn ne biçim ortam lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Vallahi ben gayet normalim, yaptığım her şey yerli yerinde. Zaten kızdan o olaylardan sonra ayrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abicim sende yazılsana kıza..çok guzel diyaloglar cıkar bak diyim sana hem sen kısmetlenirsin hemde bizim gecelerimiz daha sıcak geçer :)) kızın senı reddetmeyecegınede emınım walla bak hadi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kız zaten beni reddedemez de benim hiç içimden gelmiyor. Duygularım normal olsa neyse de nefret ettirmişti kendinden. Çok baş belası bir şeydi, tahmin edemezsiniz. Söylemesi ayıp defalarca kez ayrılma istemelerimi sabahlara kadar beni bırakma temalı mesajları ile durduruyordu. Sonralarında kendine bir oyuncak bulmuş, beni kıskandırmak ve tekrar ona ilgi göstermemi sağlamak adına piyasaya çıkardığı herifle kendisine mutluluklar dilememin ardından bir daha tek bir şey yazmadım ve hattımı değiştirdim. Yazdığı şeyleri de görmedim bir daha. Öyle bir geçmişimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 eleman bi kaç güne sana kötü haberi verebilir.. hazırlıklı ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Abi bu adam çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 said: Kız zaten beni reddedemez de benim hiç içimden gelmiyor. senin için geniş abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Tek bir mümkünat veriyorum bu konuda. 35'lik absolut (aşağısını içmez kahpe) alıp 3 su bardağı versin, tamamdır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 erkek erkeği kız için anında satar. en iyi ihtimal şeytan bi dürter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 v v v v v v v v v v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Red said: ne biçim ortam lan bu harbi lan biri geliyo diğerine "senin eski kız arkadaşını götürüyorum" temalı bir cümle kuruyor. ilginç kafalar, apaçi misiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Anlamıyorum işte ben bunu, ben sadece duruyorum olduğum yerde :D Diğer iki kişi birbirini pompalıyorsa ve biri gelip bunu bana aksettiriyorsa ben ne yapabilirim ki yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 californicationda olunca modernlik relakslık oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Kız zaten beni reddedemez de benim hiç içimden gelmiyor. Duygularım normal olsa neyse de nefret ettirmişti kendinden. fdghfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ahmedinejad said: "nutella yerim" said: bilader yanlıs anlama da bi sey sorcak cocuktan mı hoslanıyorsun ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Evet, çok ilginç cidden bu insanlar. Dün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. Benim eski sevgili şahsı benimle ilişki halindeyken çocuğun tekiyle fingirdiyordu. Çocuk ile sert bir konuşma yapmıştım ve çocuk onunla irtibatını kesmişti. Ancak benim kahpe buna yazmaya devam etmiş ve aralarında ilginç bir ilişki oluşmuş. Hatun beni ayakta uyutmuş yani anlayacağınız. Neyse ben bunu öğrendim bir şekilde, akabinde o çocuk anlayışla karşıladı tekrar kızın ne kadar şerefsiz olduğundan dem vurdu çok kez. Sonra o çocukla bayağı yakın arkadaş olduk. Yaklaşık 5-6 aydır o çocukla konuşur vaziyetteyiz ve neredeyse her 2 günde bir benimle o kızın muhabbetini yapıyordu ve onun hakkında çok aşağılayıcı muhabbetlre yapıyorduk. Küfürler ediyor, eğleniyorduk kendi aramızda. Her neyse, dün bu arkadaş geldi ve şey dedi: "Cuma günü x ile buluşuyorum". Olacak iş değil. Hatun tekrar yazınca tekrar dönmüş anladığım kadarıyla. Topaç olmuş kız sevdasına. Ne garip insanlar var.Abi sen başta kaybetmişsin,birinci olarak hatun fingirdiyor diyorsun çocukla ne konuşuyorsun yol ver kıza. İkinci olarak gene aynı şey oluyor çocukla konuşmak gibi saçma bir hareket ediyorsun bir de arkadaş oluyorsun. Çocuk kızı bafiliyorken seni de ayakta uyutmuş çocuk kız için konuşarak. Yani çocuk topaç değilde seni acayip şekilde aptal yerine koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar