Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İncir Reçeli

fede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
_Mikael_ said:

Çok kötü film. Otübüste izlerken bile tamamını izleyemedim o derece. O adamın salak tripleri çok sinir bozucuydu kendi kendine yapay bir bohemlik yaratmış yok efendim sürekli içki içmeler yok mumda gitar çalmalar..

This.
Mesaj tarihi:
bi de tiki kızlar

edit: bi de liseliler.

edit2: bi de film bildiğin çok rezil. işlenişi klişe, içeriği saçmalık. yahu son zamanlarda filme bi tane carpe diem insan koy, film satıyo, nasıl bi dünya lan bu :(
Mesaj tarihi:
bu filme bi şans tanıdım ben.ama gerçekten sevmedim.ıssız adamda çok kötü filmdi misal.abartmayı seviyoruz.

filmide ztn facebukta kız milletinden gelen incir reçeli ıvır zıvır paylaşımlarından dolayı merak edip izlemeye calıstım.

hani ergen olmayanlar böyle yapıyorsa ergen kız daha çok sevmiştir filmi
Mesaj tarihi:
çok ilginçtir,çok nadir türk filmi izlerim,ama bana göre popüler filmler arasında son zamanlarda çıkan iyi türk filmlerinden biriydi.tamam konusu çok klişe olabilir,ona lafım yok ama aynı sene çıkan ve beğenilen diğer türk filmlerinden daha güzeldi.
Mesaj tarihi:
Valla ben 0 spoiler yiyerek ve 0 beklentiyle izlemiştim ama beğendim yani.
Düşününce eğer en ufak bi spoiler yemiş olsam eğlenmezdim, özellikle

spoiler

kızın "hasta" olduğunu öğrendiğimiz yere kadar çözememiş olmam

filmi benim için güzel kılmıştı.
Ha tabi Türk filmleriyle karşılaştırdım ben tutup da başyapıt diyecek halim yok :D

edik/mum: spoiler yemeden izlenmesi lazim diyip spoiler vermek olmamis di mi? =)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kaede said:

kamil koç master race

abi of 2 haftada bir Antalya-Isparta yapıyorum hep de yanımdaki adam bunu izliyor.

bi yerde şarkı söylüyor ya adam bağıra bağıra tüm kitap zevkimi alıp gidiyor.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

Kaede said:

kamil koç master race

abi of 2 haftada bir Antalya-Isparta yapıyorum hep de yanımdaki adam bunu izliyor.

bi yerde şarkı söylüyor ya adam bağıra bağıra tüm kitap zevkimi alıp gidiyor.

inanalım mı yolda kitap okuduğuna?
Mesaj tarihi:
otobüsteki hatunlar oha ne kültürlü çocuk diye bakıyorlar; Isparta küçük yer heran denk gelebilirim o kızlarla. Hatta bazen sesli sesli of hala caz radyosu koymamışlar da diyorum.
Mesaj tarihi:
geçen gün bu filmi kanald'de denk gelince izliyim bari bu kadar muhabbeti döndü neymiş bakalım deyip izledim.aslında kızın başına gelen ilginçti ama diğer bütün olaylar klişe denizindeydi resmen. oyuncuların da performansını beğenmedim.hele halil sezainin reçel yeme sahnesinde anırarak ağlaması aşırı yapmacıktı.çok bariz overrated
4/10

bide incir reçeli güzel müzel değildir.çilek reçeli varken yenir mi lan o

• Yeni Oluştur...