Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 _Mikael_ said: Çok kötü film. Otübüste izlerken bile tamamını izleyemedim o derece. O adamın salak tripleri çok sinir bozucuydu kendi kendine yapay bir bohemlik yaratmış yok efendim sürekli içki içmeler yok mumda gitar çalmalar.. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Bi tek ben mi çok beğendim filmi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bi de tiki kızlar edit: bi de liseliler. edit2: bi de film bildiğin çok rezil. işlenişi klişe, içeriği saçmalık. yahu son zamanlarda filme bi tane carpe diem insan koy, film satıyo, nasıl bi dünya lan bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben kız arkadaşımla gitmiştim hani film ehh izleniyorda o adamın kaşık kaşık incir yeme sahnesinde herkes ağlarken anıra anıra güldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bu filme bi şans tanıdım ben.ama gerçekten sevmedim.ıssız adamda çok kötü filmdi misal.abartmayı seviyoruz. filmide ztn facebukta kız milletinden gelen incir reçeli ıvır zıvır paylaşımlarından dolayı merak edip izlemeye calıstım. hani ergen olmayanlar böyle yapıyorsa ergen kız daha çok sevmiştir filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 çok ilginçtir,çok nadir türk filmi izlerim,ama bana göre popüler filmler arasında son zamanlarda çıkan iyi türk filmlerinden biriydi.tamam konusu çok klişe olabilir,ona lafım yok ama aynı sene çıkan ve beğenilen diğer türk filmlerinden daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 filmin klise bir konusu var ve yaya yaya islenmis. ama ben sevdim. guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Law said: Postapo love story. Loveout. Win.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bi ıssız adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Valla ben 0 spoiler yiyerek ve 0 beklentiyle izlemiştim ama beğendim yani. Düşününce eğer en ufak bi spoiler yemiş olsam eğlenmezdim, özellikle spoiler kızın "hasta" olduğunu öğrendiğimiz yere kadar çözememiş olmam filmi benim için güzel kılmıştı. Ha tabi Türk filmleriyle karşılaştırdım ben tutup da başyapıt diyecek halim yok :D edik/mum: spoiler yemeden izlenmesi lazim diyip spoiler vermek olmamis di mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bir soru sorduk onca kişi izlemiş bir cevap yok hepinizin ismini not aldım elime düşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Kaede said: adamın şu hastayı ziyarete gittiği yerden sonra ne oluyor bizi özet geçebilirmi spoilerda burası neresi oluyo bi anlasam cevap vericem sana :D sorunu daha açık sor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ya yazar eleman kızı takip edip hasta adamı buluyorya ondan sonrası işte babası mıymış o herif kendi kızına tecavüz edip mi bulaştırmış aids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 kaede Babasıymış o kızın. tecavüz falan yok, babası anneye bulaştırıyor, anneden kıza geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 babasiymis, annesi hamileyken mi ne bulastirmis. tecavuz filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ow shit o da kötüymüş neyse saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Açık konuşun kaçınız efe turda izledi filmi eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kamil koç master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 pff evdekiler şimdi izledi, bende bir yandan kafayı kaldırıp eşlik edeyim dedim de, iyi ki oturup izlemeye kalkışmamışım diğer türlü, ne bayık film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kaede said: kamil koç master race abi of 2 haftada bir Antalya-Isparta yapıyorum hep de yanımdaki adam bunu izliyor. bi yerde şarkı söylüyor ya adam bağıra bağıra tüm kitap zevkimi alıp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bir daha yanında izleyen olursa, http://www.youtube.com/watch?v=xv4Pj6aDTBk şunu yap, ama 'saçmalama ne yapıyorsun' yerine '.... .... liselisi' de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 topiği de ben açmışım lol şimdi izlerken tabi acayip durumlar filan. bişey de diyemiyorum deli gibi savunmuşum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 küheylan said: Kaede said: kamil koç master race abi of 2 haftada bir Antalya-Isparta yapıyorum hep de yanımdaki adam bunu izliyor. bi yerde şarkı söylüyor ya adam bağıra bağıra tüm kitap zevkimi alıp gidiyor. inanalım mı yolda kitap okuduğuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 otobüsteki hatunlar oha ne kültürlü çocuk diye bakıyorlar; Isparta küçük yer heran denk gelebilirim o kızlarla. Hatta bazen sesli sesli of hala caz radyosu koymamışlar da diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 geçen gün bu filmi kanald'de denk gelince izliyim bari bu kadar muhabbeti döndü neymiş bakalım deyip izledim.aslında kızın başına gelen ilginçti ama diğer bütün olaylar klişe denizindeydi resmen. oyuncuların da performansını beğenmedim.hele halil sezainin reçel yeme sahnesinde anırarak ağlaması aşırı yapmacıktı.çok bariz overrated 4/10 bide incir reçeli güzel müzel değildir.çilek reçeli varken yenir mi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar