aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 biseyler cevirmek icin mutercim tercuman olmaya gerek yok. google translate bile ceviriyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Dimitri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hamsilipilav said: yabancı dillerimi okulumun iyi eğitimine ve video oyunlarıyla dizilere mmolara borçluyum şimdi 1-2 saatlik tercüme işleri yapıyorum iyi para götürüyorum. iyi günler iyi para götürdüğünü sanıyorsun bence, profesyonel olarak yapanların götürdüğü parayı bilmediğin için sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Abi o değil de, millet ilköğretim sona gelmeden ingilizceyi söküyor artık. :D http://i54.tinypic.com/2yjx4lc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 elemanlar çatır çatır konuşuyor. şöyle olamadık be =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Arjantinli Türk kızını arzuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ısrarla i yerine ı yazanlara çok uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 i kiss you mahir.. bi nesil ingilizceyi mahir ile öğrendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 okey ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 telefonla konuşma havası tamam bebeem ben de seni öpüyorum kapıyorum şimdi.. byeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ama beyler bunlar ilköğretim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 öğrenmenin yaşı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ben de İngilizce'yi kendi kendime, yurt dışına gitmeden, ders almadan öğrendim. Çeviri yapıp para da kazandım. Tabii, benim okuduğum İngilizce roman sayısı 500-600'e yaklaşır (sırf yatak odamdaki kütüphanede 300 tane var). Bir ara günde bir e-book okuyordum (beleşe bulmuştum FR kitaplarını lisede, elimde sözlük dalmıştım). Sırf kurstan öğrenilmez ama öğrenilir. Rahat rahat, düzgünce konuşuyorum, duyduklarımı da anlıyorum. Yurt dışına gitmeden öğrenilmez demeyin. Üniversiteye gitmeden de çeviri yapılır. Bir sürü edebi çevirmen bunun okulundan mezun değil - ki benim yaptıklarım da o taraflardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sadece aksan meselesi için yurtdışı çok önemli yoksa dil her türlü her yerde öğrenilir yeterli çalışmayı yaparsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Türk aksanıyla konuşuyorum abi, sorana da böyle söylüyorum. İngiliz aksanıyla İngilizler konuşsun. Anlaşılıyor muyum? Anlaşılıyorum. Zaten Türkler anlaşılır bir aksanla konuşuyor, Japonlar gibi değiliz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Türkler afedersin ama gayet komik konusuyo. O sizin kendinizi avutmaniz. Yurtdisina gitmek sadece aksana katki saglamaz. Pratigi gelistirmek icin önmelidir. Dilini gelistirmek icin yurtdisina giden türklerin cok büyük bi kismi seneler sonra bile hala ayni sekilde konusuyo ama hizli cevap veriyo. @GERGE, hicbi zaman da konusamazsin sen ingiliz aksanini. Kitap okuyup ceviri yapmak icin ses cikartman gerekmiyo. Hayatin boyunca 600 kitap okumus olabilirsin ama kim bilir kac kelimeyi telafuz etmissindir. Kötü bence. Ingilizceyi sadece anlamak icin kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 İster komik olsun, ister olmasın. Anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Japonunki de anlasiliyo. Bi farkin yok. Ikiniz de aksansiz konuuyosunuz. Biz daha güzel konusuyoruz japonlar reröre komik bi yorum. Kendini uzak dogulu ile kiyaslamak. Bi fransizla, bi almanla, bi rusla kiyasla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben amerikalı gibi konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben jamaican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levrek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Lisede ingilizce hocamız ingilizce bilmiyordu bunu müdüre söyledigimde ne yapalım idare edin yapabilecegimiz bir şey yok devlet atıyor demişti Hocanın kendisine sorular soruyorduk kendiniz araştırın bulun diyordu yahu en basitinden hocam mutsuz neydi mi diye birşey sormuştum sözlügüne bak demişti yanımda degil dedim o sırada çattırmadan baktı sözlügüne eh madem sölüyeyim dedi tahtaya said yazmıştı böle bir kitle var öğretmen diye geçinen ben inanmıyorum lisede ingilizce öğrenildigine özeller hariç, adam öğrenmek istiyorsa azmeder öğrenir lisede anca öle yoksa hazır piş ağzıma düş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 pakistanli ingilizcesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 @levrek.çok da genellemeyelim hani ama kısmen haklısın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cerebralis tam sahibi geldi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar