NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Lordum 5k pls den ingilizce akademik tıp makaleleri okur düzeye geldim.Teşekkürler UO! *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Chemical said: ya bu insanları çok garipsiyorum ben dil okumuş birisi olarak abi adam, üniversite 4 de, yeditepede, hazırlık bir sene okumuş, mezun olamıyor çünkü sözde ingilizce olan bölümümüzde gerçekten ingilizce olan TEK iletişim kuramları dersinden 2 defa kalmış. Ya sen bu yaşa nasıl geldin, hazırlığı nasıl geçtin, hazırlık sınavları kol gibi, onu geçtikten sonra bu ingilizcene noldu? adam üniversite öncesinde doğru düzgün ingilizce öğrenmiyor, bazı yerler "I am" gibi şeyler dışında bir şey öğretmiyor. üniversiteye giriyor hazırlıkta baya bocalıyor zaten. kopya çekerek, soruları ezberleyerek bir şekilde geçiyor sınıfı. bizim üniversite'de vardı baya böyle tipler. türkiye'de konuştuğum bazı kişiler "ya hazırlığı geçince zaten okulu bitirmiş oluyorsun" muhabbeti felan yapmıştı. adamlar ingilizceden o kadar korkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 facebook'ta "tr'de lise sona gelip ingilizce bilmeyenler" diye bi grup kursan ve her bilmeyen ilk günde katılsa buna facebook çökmesin diye kapatır grubu bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mark Zuckerberg sağolsun bir günde tüm Türkiye'yi en az 2 yabancı dil bilir hale getirdi yeni profilleri getirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ohoooo hacı bi askere git gel, 400 kişi üni mezunu içinde ingilizce bilen 5 kişi falan olacak. ohooo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben de konusamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yeni bir dil öğrenmek için her türlü dilbilgisi problemini hallettikten ve rahatça metin okuyup yazabiliyor aşamaya geldikten sonra dilin konuşulduğu ülkede 1 sene takılmak lazım yoksa dil mil öğrenilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Chemical said: lise sona gelene kadar ingilizce öğrenmeyip, üniversite hazırlıkta ingilizce öğrendim diyen varsa çıksın, rastlamadım ben fds ben varım 18 yaşında ing öğrenmeye başladım.Hazırlık sonunda anca eh seviyesindeydi adam gibi(toefl 100) öğrenene kadar yaş 25 oldu Sen devlet liselerindeki ingilizce hocalarının(özellikle yaşı geçkince olanların) halini bilmiyosun galiba.Adam kendi bilmiyor sana ne öğretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben size yaziyim sorunun temel kaynagini turk egitim sistemi ile dil egitimi bagdasmiyor, ingilziceyide hap gibi ufaltip ezber formunda yutturmaya calisiyorlar cocuklara, cogu adam gibi universitenin hazirligindada boyle bu olay, ezber ezber ve ezber ondan sonra haldir haldir sinav, ok bapsi hazirligi gectin ingilzice biliosun sonr abolum ingilizce bile olsa hoca turk sen turk geyigi salan hoca sayisida cok, e ezbere dayali egitimde devam ediyor tam gaz sonra bir bakiyoruz internette en rezil internet konusan toplumlardan biri biz olmusuz, japonlarla kapisiyoruz bozuk ingilizce konusunda bir dil okulda, ezberle sinavla ogrenilmez pratikle, kullana kullana ogrenilir, hazirliktan tum derslerden tam puan al gec 3. sinifa kadar o dili kullanmadiysa unutursunki bunun yaninda ikinci dil icin en onemli sey olan kelime dagiricigini gelsitirmessende gg, kitap okuycan gidip, internette yabanci bulup VIYENA KAPILARINA DAYANDI EJDADIMIZZZ disinda bisiler konusucan adamlarla, ingilzice bildigin halde haldir haldir turkce altyazi aramiycan filmlere, dizilere rahat okunuyor diye, veya anlamiyorum diye ingilizce altyaziyi acmican falan filan YOK bile gecenlerde anlamis durumun vehametini, hocalarin ozellikle dil durumu nanay, disarisi ile iletisim kopmus ek bazi kararlar almislar universitelerde dil kullanimi icin ki YOK un bu isi ustune vazife almasi bile hala olayi tam kavriyamadiklarini gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Chemical said: abi biraz bu "pasta yemeyen" kaldı mı olmuş. Büyük şehirler dışında (ki şehirlerin çoğunda bile ) şehirlerdeki okullarda çok da iyi bir eğitim kalitesi yok maalesef. Yani bırak liseyi, üni bitirmiş bir adam bilemeyebilir %30 ing. olsada... Durum kötü yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bittus said: amerikalara gelip 2 cumle kuramayanlar var. ben asil ona sasiriyorum şükrü sana diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bana ne lan, onlar turkce konussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Evet sukruyeydi o tas. Kendi de demis zaten Yok ama gercekten dedigim gibi, hem konusma hem anlama acisindan cok kotuler buradakiler. Cogunlugu itulu. Sadece bir tanesi var o da lisede degisim programi ile gelmis abd'ye onceden. Bir keresinde polis cevirmemi istedi bir turkun soylediklerini, yoksa alip goturuyorlardi elemani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Y U NO SPEAK TURKISH? http://cdn3.knowyourmeme.com/i/000/089/665/original/tumblr_l96b01l36p1qdhmifo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 I has a big pensıl and mause! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 univ sondayim ne ingilizce ne almanca biliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bittus said: amerikalara gelip 2 cumle kuramayanlar var. ben asil ona sasiriyorum Tam tersi de var, Ingiltere'ye gidip, iki sene kalip, simple present tense'e bile girememis okuzler okuzu arkadasim var benim. EsSek olsan ingilizce anirarak donerdin diyoruz da hala ayni tas ayni hamam. Ben ingilizcemi ne liseye ne universiteye, direkt 276 bolum ingilizce dublajli -alt yazilisini ve alt yazilarini bulamamistim- dragonball'a ve Naruto'ya borcluyum. adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bizim okul baya iyi öğretiyomuş aslında, okuldan çıkınca bunu anladım dimi synthesizer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mokoko said: okulun mallığı tamamen. hazırlık sınavını boşunamı yapıosun... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 aquila said: ben de konusamiyorum. evet bende ingilizce koşamıyorum. I can swim basketball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ingilizcemi football managere borçluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ingilizcemi wowa borçluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 düz liselerin çoğu bilmiyor ingilizce son sınıfta bile.Ben üniversiteye geldiğimde öğrendim bile diyebilirim-utanarak-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 lise sona gelip insan olmayı bilmeyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 zeper said: düz liselerin çoğu bilmiyor ingilizce son sınıfta bile.Ben üniversiteye geldiğimde öğrendim bile diyebilirim-utanarak-.Hmm. Ben EA bitirdim, bize sadece 2 sene İngilizce dersi verdiler, onunla da bir şey olmuyor zaten; benimle birlikte o liseyi bitiren hiçbir arkadaşımın ingilizce konuşabildiğini görmedim. Şey vardı mesela. Benim bir arkadaş Matematik bitirdi. Geçen yıl Dil'den girdi sınava ve şu an Fransızca bölümü okuyor. Öğrenen öğreniyor ama nasıl öğrendiklerini ben hala anlayamıyorum. -Edit: farklı bir liseydi onunki- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar